• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Máy chiết rót chai tự động VACGF8000

8000-ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນ ໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000

ຕິດຕໍ່

Máy chiết rót chai tự động 6 trong 1 VACGF8000 công suất 8000 chai 500ml/h ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000ກຳລັງແຮງ 8000ກະຕຸກຂະໜາດ 500 ml/ຊົ່ວໂມງ.

 • Model: VACGF8000
 • ແບບຜະລິດຕະພັນ: VACGF8000
 • Công suất 8000 chai 500ml/h
 • ກຳລັງແຮງ 8000 ກະຕຸກຂະໜາດ 500 ml/ຊົ່ວໂມງ
 • 6 công đoạn tự động
 • 6 ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດ
 • Xuất xứ: Chính hãng
 • ທີ່ມາ: ບໍລິສັດ
 • Bảo hành: 12 tháng
 • ການປະກັນ: 12ເດືອນ
 • Miễn phí vận chuyển- lắp đặt toàn quốc
 • ຝລີການຂົ້ນສົ່ງແລະ ຕິດຕັ້ງທົ່ວປະເທດ.

ສາລະບານ: ຈັກບັນຈຸ MÁY CHIẾT RÓT , ກະຕຸກຢາງpet VACGF

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: VACGF8000

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Máy chiết rót chai tự động 6 trong 1-VACGF8000, với nhiều ưu điểm vượt trội, khả năng chiết cực nhanh tới 8000 chai mỗi giờ.

 

Ảnh tập thể công ty Việt An
Ảnh tập thể công ty Việt An/ ຮູບລວມໝູ່ຂອງບໍລິສັດຫວຽດອານ

ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ-VACGF8000, ດ້ວຍຫຼາຍຈຸດທີ່ດີເດັ່ນ, ຄວາມບັນຈຸປະຕິບັດໄດ້ຢ່າງໄວເຖິງ 8000ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ.

Nếu bạn quan tâm tới sản phẩm chiết chai 6 công đoạn tự động công suất 8000 chai mỗi giờ- VACGF8000 này hãy liên hệ với việt an theo số +84 839 31 31 31
ຖ້າຜູ້ຊື້ທັງຫຼາຍມີຄວາມໃສ່ໃຈເຖິງຈັກບັນຈຸປະກອບ 6ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດມີກຳລັງແຮງ8000ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ -VACGF8000 ນີ້ທີ່ຂໍຕິດຕໍ່ ໃຫ້ຫວຽດອານຕາມເບີໂທ +84 839 31 31 31.

Máy chiết rót tự động có vai trò rất quan trọng trong các ngành công nghiệp chế biến thực phẩm trong đó có ngành sản xuất nước đóng chai. Được cải tiến và nâng cấp hơn so với các dòng máy chiết chai ra đời trước đó.
ຈັກບັນຈຸແບບອັດຕະໂນມັດມີໜ້າທີ່ບົດບາດສຳຄັນຫຼາຍໃນຂະແໜງອຸດສາຫະກຳປຸງແຕ່ງອາຫານ,ໃນນັ້ນມີຂະແໜງການຜະລິດນໍ້າອັດລົມ. ໄດ້ດັດ ແປ່ງ ແລະ ຍົກສູງຂຶ້ນທຽງເທົ່າກັບຈັກສະກັດທີ່ມີມາກ່ອນນັ້ນ.
Đây là loại máy chiết chai công nghiệp thích hợp cho các nhà máy sản xuất nước đóng chai công suất lớn, muốn tự động hóa quá trình sản xuất. Sản phẩm đang được việt an nhập khẩu phân phối, lắp đặt ở trong và ngoài nước
ນີ້ແມ່ນຈັກບັນຈຸອຸດສາຫະກໍາມີຄວາມເໝາະສົມກັບບັນດາໂຮງງານຜະລິດນໍ້າອັດລົມທີ່ມີກໍາລັງແຮງສູງ, ຢາກເຄື່ອນໄຫວແບບອັດຕະໂນມັດໃນການຜະລິດ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຫວຽດແານນຳເຂົ້າຈຳໜ່າຍແລະ ຕິຕຕັ້ງພາຍໃນແລະ ຕ່າງປະເທດ.

Máy chết rót chai tự động 6 trong 1- VACGF8000 công suất 8000 chai 500ml/h
ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ- VACGF8000ກຳລັງແຮງ 8000ກະຕຸກຂະໜາດ ml/ຊົ່ວໂມງ.


VACGF8000 thuộc bộ sản phẩm máy chiết rót chai tự động công nghiệp do công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An nhập khẩu, phân phối, lắp đặt và sản xuất.
VACGF8000 ແມ່ນຜະລິດຕະພັນບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດທາງອຸດສາຫະກຳໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປນຳເຂົ້າຈຳໜ່າຍ, ຕິດຕັ້ງແລະ ຜະລິດ.


Việt An- nhà sản xuất nhập khẩu, phân phối máy chiết rót chính hãng Việt Nam
ຫວຽດອານແມ່ນບໍລິສັດຜະລິດ, ນຳເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍຈັກຮ່າຍນໍ້າທີ່ເປັນຂອງແທ້ຂອງບໍລິສັດທີ່ມີລຳດັນທີ  ຂອງປະເທດ ຫວຽດນາມ.

Tự hào là đơn vị chuyên nhập khẩu, phân phối các loại máy chiết rót, dây chuyền lọc nước, máy thổi chai và sản xuất máy làm đá viên tại Việt Nam.Việt An đã và đang không ngừng cập nhật, ứng dụng những công nghệ sản xuất mới, hiện đại thế giới vào các trong các sản phẩm do việt an cung cấp ra thị trường.

ມີຄວາມເອກອ້າງທະນົງໃຈເປັນອົງການໜຶ່ງທີ່ນຳເຂົ້າ,ຈຳໜ່າຍຈັກບັນຈຸທຸກຊະນິດ,ສາຍຕອງນໍ້າ,ຈັກເປົ່າແລະຜະລິດນໍ້າກ້ອນລຳດັບທີ1ຂອງຫວຽດ ນາມ. ບໍລິສັດຫວຽດອານໄດ້ອັບເດດເປັນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງກ່ຽວກັບເຕັກໂນໂລຢີໃໝ່ສຸດ, ທັນສະໃໝສຸດຂອງສາກົນເຂົ້າໃນບັນດາຜະລິດຕະພັນທີ່ຫວຽດ ອານສະໜອງອອກ.

Chúng tôi cam kết tất cả các sản phẩm do Việt An cung cấp đều có nguồn gốc xuất xứ rõ ràng, chính hãng, đảm bảo tiêu chuẩn chất lượng với độ bền cao và giá cả hợp lý.
Minh chứng cho những cam kết ấy chính là những giải thưởng, chứng nhận do đảng, nhà nước trao tặng và người tiêu dùng bình chọn.

ບໍລິສັດຂອງພວກຂ້າພະເຈົ້າໃຫ້ຄຳໝັ້ນວ່າຜະລິດຕະພັນໄດ້ຫວຽດອານສະໜອງອອກລ້ວນແຕ່ມີທີ່ມາຈະແຈ້ງ, ແມ່ນຜະລິດຕະພັນຂອງບໍລິສັດ, ຮັບ ປະກັນຕາມມາດຕະຖານດ້ວຍຄວາມທົນທານສູງແລະລາຄາທີ່ເໝາະສົມ. ເພື່ອຢັ້ງຢືນໃຫ້ຄຳໝັ້ນນັ້ນແມ່ນບັນດາລາງວັນ,ໃບຢັ້ງຢືນທີ່ໄດ້ພັກ, ລັດຖະ ບານມອບໝາຍໃຫ້ແລະການຄັດເລຶອກຈາກຜູ້ມຊົມໃຊ້ທັງຫຼາຍ.

Một số cup Việt An đã đạt được
Một số cup Việt An đã đạt được/ ຮູບບາງຂັນທີ່ບໍລິສັດຫວຽດອານຮັບໄດ້.

Từ khi Việt An chính thức đưa máy chiết rót chai tự động 6 trong 1- VACGF8000 ra thị trường, đã có rất nhiều doanh nghiệp, nhà máy sản xuất liên hệ đặt hàng và có phản hồi tích cực về sản phẩm này. Hãy cùng Việt An đi tìm hiểu kỹ hơn về dòng máy chiết tự động 6 trong 1 VACGF8000 qua bài viết dưới đây.

ຕັ້ງແຕ່ເວລາທີ່ຫວຽດອານໄດ້ນຳຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກັອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ -VACGF8000 ນີ້ສະໜອງອອກຕະຫຼາດເປັນ ທາງການ,ມີວິທະຫາກິດແລະອົງການຜະລິດຫຼາຍບ່ອນໄດ້ຕິດຕໍ່ເພື່ອການສັ່ງຊື້ ແລະມີການສ່ອງແສງຄືນທີ່ດີກ່ຽວກັບຜະລິຕະພັນນີ້. ພວກເຮົາຈະ ພ້ອມກັນຊອກຮູ້ຢ່າງເລິກເຊິ່ງກ່ຽວກັບຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000 ນີ້ຜ່ານບົດຂຽນດັ່ງລຸ່ມນີ້.

Máy chiết rót chai tự động 6 trong 1 VACGF8000
ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000


Theo Tiêu chuẩn ISO 9001:2015

ມາດຕະຖານ ISO 9001:2015


Cũng giống như các máy chiết rót chai tự động VACGF2000, VACGF3000, VACGF5000, ra đời trước đó. Máy chiết rót chai tự động 6 trong 1 VACGF8000 được sản xuất theo công nghệ mới của Hoa Kỳ.
Toàn bộ quy trình sản xuất, lắp ráp máy chiết đều tuân theo hệ thống quản lý chất lượng quốc tế ISO 9001:2015 khắt khe.

ກໍ່ຄືກັບບັນດາຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດVACGF2000,VACGF3000,VACGF5000, ທີ່ໄດ້ເກີດຂຶ້ນມາກ່ອນນັ້ນ. ຈັກບັນຈຸກະຕຸກ ແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000 ໄດ້ຜະລິດຕາມເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໃໝສຸດຂອງອາເມລິກາ. ໄລຍະການຜະລິດ, ປະກອບຈັກບັນຈຸລ້ວນແຕ່ປະຕິບັດຕຮມລະບົບຄຸ້ມຄອງຄຸນນະພາບສາກົນ ISO 9001:2015ທີ່ເຄັ່ງຄັດທີ່ສຸດໃນປະຈຸບັນ.

Chứng nhận thương hiệu VA- Tiêu chuẩn ISO 9001
Chứng nhận thương hiệu VA- Tiêu chuẩn ISO 9001:2015/ ໃບຢັ້ງຢືນເຄື່ອງໝາຍການຄ້າ VA-ມາດຕະຖານ ISO 9001:2015

Chính vì vậy mà Việt An khẳng định rằng máy chiết chai VACGF8000 với 6 công đoạn tự động là dòng máy chiết rót tự động hiện đại và tốt thị trường hiện nay.

ຍ້ອຍສະນັ້ນ,ບໍລິສັດຫວຽດອານໄດ້ຢັ້ງຢືນວ່າຈັກບັນຈຸກະຕຸກVACGF8000ປະກອບ6ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດແມ່ນຈັກບັນຈຸອັດຕະໂນມັດໜຶ່ງທີ່ທັນສະໃໝທີ່ສຸດໃນທ້ອງຕະຫຼາດປະຈຸບັນນີ້.


6 công đoạn tự động của máy chiết chai VACGF8000 do việt An Cung cấp
6ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຂອງຈັກບັນຈຸກະຕຸກ VACGF8000ດ້ວຍບໍລິສັດຫວຽດອານສະໜອງ


Dới đây là chi tiết 6 công đoạn tự động được tích hợp trong một hệ thống dây chuyền chiết rót chai tự động VACGF8000. Ngoài ra nếu có nhu cầu quý khách hàng có thể chọn mua thêm các công đoạn tự động khác để tích hợp vào hệ thống chiết này.

ພາຍລຸ່ມນີ້ແມ່ນ6ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດໄດ້ຮ່ວມໃນລະບົບຈັກສະກັດກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ VACGF8000. ນອກຈາກນັ້ນ, ຖ້າລູກຄ້າມີຄວາມຕ້ອງການທີ່ສາມາດຊື້ເອົາຕ່າງຫາກບັນດາຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຕ່າງໆເພື່ອໃຫ້ຮ່ວມເຂົ້າລະບົບບັນຈຸນີ້.

Công đoạn 1: Băng tải khí AC2:/ຂັ້ນຕອນ1: ສາຍສົ່ງອາຍອາກາດ AC-2

Băng tải khí AC-2
Băng tải khí AC-2/ ສາຍສົ່ງອາຍອາກາດ AC-2

Đây là công đoạn vô cùng quan trọng trong dây chuyền chiết rót.
Được cấu tạo gôm có hệ thống khung giá đỡ bằng chất liệu inox 304 với bề mặt sáng bóng, dễ vệ sinh, an toàn sử dụng.
Sử dụng khí AC 2 để di chuyển chai tự động, nhanh chóng. Dồn chai sát vào nhau mà không làm biến dạng chai

ນີ້ເປັນຂັ້ນຕອນທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດໃນສາຍບັນຈຸ.ໄດ້ປະກອບດ້ວຍລະບົບຂອບເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ304ມີໜ້າແຈ້ງ,ສະດວກໃນການອະນາໄມ, ປອດໄພໃນການນໍາໃຊ້. ນໍາໃຊ້ອາຍອາກາດ AC2ເພື່ອຍ້າຍກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ, ທັນໄວ, ເຮັດໃຫ້ກະຕຸກລຽນຕິດກັນແຕ່ກະຕຸກບໍ່ປ່ຽນຮູບ.

Công đoạn 2+3+4: Tráng rửa- chiết rót- đóng nắp chai 3 trong 1
ຂັ້ນຕອນ 2+3+4: ລ້າງ, ບັນຈຸ, ອັດຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກ.

Máy VACGF8000 3 trong 1
Máy VACGF8000 3 trong 1

Tráng rửa chai/ການລ້າງຜ່ານກະຕຸກ

 • Trong khi model VACGF5000 ra đời trước chỉ được trang bị 14 đầu rửa thì tới dòng máy VACGF8000 đã được trang bị thêm hệ thống đầu rửa lên tới con số 18 đầu.
  ແບບຜະລິດຕະພັນVACGF5000ໄດ້ເກີດມາກ່ອນນັ້ນມີແຕ່ໄດ້ປະກອບ14ຫົວລ້າງທີ່ຈັກVACGF8000ໄດ້ປະກອບລະບົບຫົວລ້າເຖິງ18ຫົວ.
 • Chiếc máy này ra đời sẽ thay thế cho khoảng 10 nhân công lao động. Giúp nâng cao năng suất làm việc, đem lại hiệu quả kinh tế cao, tiết kiệm tối đa chi phí thuê nhân công.
  ຈັກບັນຈຸນີ້ໄດ້ປ່ຽນແທນໃຫ້ກຳມະກອນ1ຄົນໃນການອອກແຮງງານ.ຊ່ວຍຍົກສູງປະສິດທະພາບ,ຜົນດ້ານເສດຖະກິດສູງ,ປະຢັດການໃຊ້ຈ່າຍ ຄ່າເຊົ່າກຳມະກອນ.
 • Máy rửa chai tự động được thiết kế với khả năng làm việc bền bỉ, lâu dài
  ຈັກສະກັດກະຕຸກນີ້ໄດ້ອອກແບບດ້ວຍຄວາມເຮັດວຽກຢ່າງທົນທານແລະ ມີເວລາຍາວນານ.
 • Loại máy rửa này với thiết kế đặc biệt có thể sử dụng để rửa nhiều loại chai lọ có hình dạng khác nhau. Chúng có thể rửa được chai lọ cổ tròn, cổ dẹt, cổ vuông.. Vì thế mà doanh nghiệp có thể sản xuất nước uống đóng chai đa dạng về hình dạng, mẫu mã.
  ຈັກບັນຈຸນີ້ໄດ້ອອກແບບພິເສດເພື່ອນຳໃຊ້ລ້າງກະຕຸກຫຼາຍຊະນິດແຕກຕ່າງກັນ. ສາມາດລ້າງໄດ້ກະຕຸກມີຄໍມົນ, ຄໍແວບແລະ ຄໍສີ່ລ່ຽມ... ຍ້ອນສະນັ້ນ, ບັນດາອົງການຜະລິດ,ວິສາຫະກິດສາມາດຜະລິດໄດ້ນໍ້າອັດລົມດ້ວຍຫຼາຍຮູບຫຼາຍແບບ.
 • Bầu chứa nước , bộ khung máy và nhiều linh kiện khác được làm từ inox không gỉ 304 giúp máy vận hành bền bỉ, lâu dài. Tuổi thọ cao hơn nhiều so với các loại máy rửa thông thường khác trên thị trường.
  ອ້າງໃສ່ນໍ້າ, ຂອບຈັກແລະ ອຸປະກອນຕ່າງໆໄດ້ເຮັດດ້ວຍສະແຕນເລດບໍ່ເຂົ້າໝ້ຽງຊ່ວຍໃນການຄົບຄຸມຈັກໄດ້ທົນທານແລະ ເວລາຍາວນານ. ມີອາຍຸໃນການນໍາໃຊ້ສູງກ່ວາທຽບເທົ່າກັບບັນດາຈັກລ້າງຕ່າງໆທີ່ມີໃນທ້ອງຕະຫຼາດ.
 • Khi bạn muốn thay đổi các loại chai, bạn chỉ cần thay đổi bộ Khuôn của từng loại chai tương ứng. Như vậy là bạn đã có thể rửa được các loại chai khác nhau mà không cần phải đầu tư mua một chiếc máy rửa mới như các dòng máy rửa ứng dụng công nghệ cũ.
  ເວລາຢາດປ່ຽນກະຕຸກ,ເຮົາມີແຕ່ປ່ຽນຂອບຂອງກະຕຸກໃຫ້ເໝາະສົມກັບກັນ.ສະນັ້ນເຮົາສາມາດລ້າງໄດ້ກະຕຸກຫຼາຍຊະນິດໃນຈັກດຽວ, ບໍ່ຕ້ອງ ຊື້ຈັກລ້າງໃໝ່ຄືຈັກລ້າງທີ່ມີເຕັກໂນໂລຢີເກົ່າ.


Nguyên lý rửa chai/ຫຼັກມຸນໃນການລ້າງກະຕຸກ.


Đầu tiên 18 vỏ chai pet sẽ được vận chuyển bằng băng tải bánh răng tới 18 đầu rửa.
ທຳອິດ 18ຕຸກຢາງ PET ນ້ອຍຈະໄດ້ຂົນສົ່ງດ້ວຍສາຍສົ່ງຈານແຂ້ວເຟືອງເຖິງ18ຫົວລ້າງ.

Tại đây 18 chai sẽ được giữ và xoay ngược lên bằng bộ phận kẹp chai.
ທີ່ນີ້ກະຕຸກ18ອັນຈະໄດ້ຈັບໄວ້ແລະ ໝູນປີ້ນຂຶ້ນດ້ວຍພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກ.

Khi chai đi đến đầu xúc rửa, bơm phun nước diệt khuẩn sẽ xúc rửa chai, sau khi chai đến vị trí tháo khô sẽ tháo hết nước còn lại trong chai.
ຍາມກະຕຸກໄປເຖິງຫົວລ້າງ, ເຄື່ອງສູບປ່ອນນໍ້າຂ້າເຊື້ອຈະລ້າງກະຕຸກ, ພາຍຫຼັງກະຕຸກໄປເຖິງບ່ອນບົດແຫ້ງຈະປົດນໍ້າໃນກະຕຸກໃຫ້ໝົດ.

Sau đó kẹp chai quay ngược trở về và được chuyển ra băng tải bánh răng để chuyển chai sang chu trình chiết rót tiếp theo.
ຫຼັງຈາກນັ້ນຈະໜີບກະຕຸກກັບຄືນແລະ ໄດ້ສົ່ງອອກສາຍສົ່ງຈານແຂ້ວເຟືອງເພື່ອສົ່ງກະຕຸກຮອດຂັ້ນຕອນບັນຈຸຕໍ່ໄປ.

+ Chiết rót tự động/ການບັນຈຸແບບອັດຕະໂນມັດ


Máy chiết rót được thiết kế với chất liệu có độ bền cao. Không bị ăn mòn, không bị han gỉ, thích hợp với môi trường ẩm ướt. Dễ dàng vệ sinh, thời gian sử dụng lâu dài.

ຈັກບັນຈຸໄດ້ອອກແບບດ້ວຍວັດຖຸພັນທີ່ມີຄວາມທົດທານສູງ, ບໍ່ຖືກຫຼຸ້ຍຫ້ຽນ, ບໍ່ເຂັ້າເຫຼັກ, ເໝາະສົມກັບສະພາບແວດລ້ອມທີ່ປຽກຊຸ່ມ, ສະດວກໃນການອະນາໄມແລະ ເວລານໍາໃຊ້ໄດ້ເຫິງນານ.


Sau khi được rửa sạch tại 18 đầu rửa, 18 chai được băng tải bánh răng đưa tới bộ phận chiết rót. Tại đây 18 chai sẽ được bộ phận kẹp chai giữ cố định đưa tới 18 đầu chiết. Nước từ trong các đầu chiết sẽ được chuyển vào chai theo định mức cài đặt. Chai được đưa tới bộ phận băng tải bánh răng và chuyển tới bộ phận xoáy nắp tiếp theo.


ພາຍຫຼັງໄດ້ລ້າງສະອາດຢູ່18ຫົວລ້າງ,ກະຕຸກ18ອັນຈະໄດ້ສາຍສົ່ງຈານແຂ້ວເຟືອງນໍາໄປພາກສ່ວນບັນຈຸ.ທີ່ນີ້18ກະຕຸກຈະໄດ້ພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກ ຈັບໄວ້ເພື່ອສົ່ງເຖິງ18ຫົວສະກັດ. ນໍ້າແຕ່ບັນດາຫົວສະກັດຈະໄດ້ສົ່ງເຂົ້າເຂົ້າກະຕຸກຕາມການກໍານົດ.ກະຕຸກໄດ້ສົ່ງເຖິງສ່ວນຈານແຂ້ວເຟືອງແລະສົ່ງ ເຖິງພາກສ່ວນຫັນຝາຕໍ່ໄປ.


Công suất chiết: 6000- 8000 chai 350ml, 6000- 8000 chai 500ml và 2000-2500 chai 1500ml
ກໍາລັງແຮງບັນຈຸ: 6000-8000ກະຕຸກຂະໜາດ 350 ml, 6000- 8000 ກະຕຸກຂະໜາດ500ml ແລະ 2000-2500 ກະຕຸກຂະໜາດ1500ml

Bộ phận kẹp chai: Được thiết kế rất đa dạng, có thể tháo ra, thay thế dễ dàng. Khi bạn muốn chiết rót các loại chai có thể tích khác nhau thì bạn chỉ cần tháo và thay thế bộ phận kẹp chai phù hợp với loại chai. Điều này tạo nên sự linh hoạt trong sản xuất.


ພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກ:ໄດ້ອອກເປັນຫຼາຍຮູບແບບ,ສາມາດປົດໄດ້, ປ່ຽນແທນງ່າຍ.ເວລາເຮົາຢາກສະກັດກະຕຸກທີ່ມີຂະໜາດແຕກຕ່າງກັນທີ່ເຮົາມີແຕ່ ປົດແລະ ແທນພາກສ່ວນໜີບໃຫ້້ເໝາະສົມກັບກະຕຸກ, ນີ້ສ້າງເປັນຄວາມຄ່ອງຕົວໃນການຜະລິດ.


Đầu chiết rót: được gắn với bộ phận cảm ứng, không chiết rót tiếp khi tới định mức cài đặt. Và đặc biệt là khi không có chai thì sẽ dừng hoạt động giúp tiết kiệm nguồn nhiên liệu cho sản xuất.
ຫົວບັນຈຸ:ໄດ້ຕິດກັບພາກສ່ວນສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກ, ບໍ່ສະກັດເກີນກໍານົດ. ພິເສດແມ່ນໃນເວລາບໍ່ມີກະຕຸກຈະຢຸດການເຄື່ອນໄຫວຊ່ວຍໃນການປະຢັດ ແຫຼ່ງເຊື້ອເພິງໃຫ້ການຜະລິດ.


+ Công đoạn đóng nắp tự động:/ຂັ້ນຕອນອັດຝາແບບອັດຕະໂນມັດ


Máy xoáy nắp được thiết kế với 6 đầu xoáy nắp được làm bằng thép và mạ một lớp inox 304 cao cấp. Giúp đảm bảo an toàn tuyệt đối vệ sinh thực phẩm cho quá trình sản xuất nước uống đóng chai. Máy có thể xoáy được các loại nắp nhựa, nắp nhôm
Bạn có thể điều chỉnh lực xoáy nắp, tốc độ xoáy nắp, tốc độ băng tải một cách dễ dàng

ຈັກຫັນຝາໄດ້ອອກແບບດ້ວຍ6ຫົວຫັນໄດ້ເຮັດດ້ວຍເຫຼັກແລະ ເຄືອບສະແຕນເລດ304ລຸ່ນດີ.ຊ່ວຍປະກັນຄວາມປອດໄພຢ່າງເດດຂາດໃນການອະນາ ໄມອາຫານໃນໄລຍະການຜະລິດນໍ້າອັດລົມ. ຈັກສາມາດຫັນໄດ້ຝາຢາງທຸກຊະນິດ, ຝາອາລູມີນຽມ.
ເຮົາສາມາດປັບປຸງໄດ້ແຮງຫັນຝາ, ລະດັບຫັນຝາ, ລະດັບສາຍສົ່ງຢ່າງສະດວກ.


Nguyên lý xoáy nắp:
Băng tải bánh răng sẽ đưa những chai pet đã được chiết rót đầy nước tới máy xoáy nắp chai tự động. Bộ phận kẹp chai sẽ giữ cố định vị trí chai đưa tới 6 đầu xoáy nắp. Các nắp chai sẽ được đưa tới và xoáy vào chai. Sau đó bộ phận kẹp chai đưa chai tới hệ thống băng tải dịch chuyển tới các công đoạn tiếp theo.
ຫຼັກການຫັນຝາ:
ສາຍສົ່ງຈານແຂ້ວເຟືອງຈະສົ່ງກະຕຸກPETທີ່ໄດ້ບັນຈຸເຕັມນໍ້າເຖິງຈັກຫັນຝາອັດຕະໂນມັດ,ພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກຈະຈັບກະຕຸກເພື່ອສົ່ງຮອດ6ຫົວຫັນ ຝາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກຈະສົ່ງກະຕຸກຮອດລະບົບສາຍສົ່ງເພື່ອສົ່ງໄປຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປ.


Bộ phận kẹp chai: trong máy đóng nắp chai được thiết kế rất linh hoạt. Có thể tháo ra dễ dàng. Khi bạn muốn thay đổi kích thước loại chai để xoáy nắp thì bạn chỉ việc tiến hành tháo bộ phận kẹp chai ra và thay thế bằng bộ phận kẹp chai tương thích với loại chai bạn muốn vào là được.
ພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກ:ໃນຈັກຫັນຝາພາກສ່ວນນີ້ໄດ້ອອກແບບຄ່ອງຕົວ.ສາມາດປົດອອກໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ,ຍາມໃດເຮົາຢາກປ່ຽນຂະໜາດຂອງກະຕຸກເພື່ອຫັນຝາທີ່ເຮົາປົດພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກອອກແລະ ປ່ຽນແທນພາກສ່ວນໜີບກະຕຸກທີ່ເໝາະສົມກັບຂະໜາດເຮົາຢາກໄດ້.


Công suất đóng nắp :8000 nắp mỗi giờ. Vì vậy để đảm bảo năng suất thì máy xoáy nắp sẽ được gắn kết với máy tải nắp chai tự động.
ກໍາລັງແຮງອັດຝາ: 8000ຝາ/ຊົ່ວໂມງ. ຍ້ອນສະນັ້ນເພື່ອຮັບປະກັນປະສິດທິພາບທີ່ຈັກຫັນຝາຈະໄດ້ຕິດກັບຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ.

Công đoạn 5: Máy tải nắp chai
ຂັ້ນຕອນທີ5: ຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກ.

Máy tải nắp chai tự động
Máy tải nắp chai tự động/ ຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ

Máy gồm khay chứa nắp, hệ thống motor băng tải, băng tải, hệ thống thổi khí và mắt thần cảm ứng
Với hệ thống motor băng tải tự động chỉnh sửa nắp chai khi bị ngược đảm bảo 100% lượng khí thổi vào là chính xác
Hệ thống mắt thần cảm ứng lắp thiếu thì tự động đưa vào và lắp đầy thì tự động ngắt hệ thống giúp người vận hành đơn giản hơn rất nhiều trong quá trình sử dụng.
ຈັກປະກອບລວມມີພານໄວ້ຝາ, ລະບົບ motor ສາຍສົ່ງ, ສາຍສົ່ງ, ລະບົບເປົ່າອາຍອາກາດແລະ ຕາທິບສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກ.
ດ້ວຍລະບົບ motor ສາຍສົ່ງແບບອັດຕະໂນມັດຈະດັດແປງຝາກະຕຸກເວລາຖືກປີ້ນ, ຮັບປະກັນ 100%ຈໍານວນອາຍອາກາດເປົ່າເຂົ້າແມ່ນຖືກຕ້ອງ.
ລະບົບຕາທິບສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະເຄື່ອນໄຫວເຂົ້າເອງແລະຖ້າວ່າພຽງພໍແລ້ວທີ່ຈະປິດເອງ, ຊ່ວຍໃນການຄົບຄຸມຈັກໄດ້ສະດວກ.
Nguyên lý hoạt động
ຫຼັກການເຄື່ອນໄຫວ
Nắp chai được đưa tới khay chứa nắp của máy. Hệ thống motor hoạt động, băng tải dịch chuyển đưa nắp chai tới bộ phận xoáy nắp tự động qua ống dẫn.
ຝາກະຕຸກໄດ້ສົ່ງຮອດພານໄວ້ຝາຂອງຈັກ. ລະບົບ motorເຄື່ອນໄຫວ, ສາຍສົ່ງໄດ້ສົ່ງຝາກະຕຸກເຖິງພາກສ່ວນຫັນຝາອັດຕະໂນມັດຜ່ານທໍ່ສົ່ງ.
Máy tải nắp được gắn bộ phận cảm ứng với con mắt thần nên đảm bảo luôn dịch chuyển nắp chai luôn đúng chiều, nhanh, công suất cao.
ຈັກສົ່ງຝາໄດ້ຕິດກັບລະບົບສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກແລະ ລະບົບຕາທິບສະນັ້ນຮັບປະກັນໄດ້ການເຄື່ອນໄຫວສົ່ງຝາກະຕຸກຖືກຕາມທິດ, ເກີດອອກຢ່າງໄວວາແລະ ກໍາລັງແຮງສູງ.
Hệ thống mắt thần cảm ứng tự động đưa nắp vào khi thiếu nắp và tự động ngắt khi nắp đầy
ລະບົບຕາທິບສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກເຄື່ອນໄຫວເອງເວລາຝາບໍ່ພຽງພໍແລະ ປິດເອງເວລາຝາພຽງພໍ.


Công đoạn 6: Máy soi dị vật
ຂັ້ນຕອນທີ 6: ຈັກສ່ອງແປກປອມ

Máy soi dị vật
Máy soi dị vật/ ຈັກສ່ອງແປກປອມ

Máy soi dị vật được làm từ bộ khung bằng chất liệu thép không gỉ với một bảng điều khiển bên trong có chứa đèn cảm ứng.
ຈັກສ່ອງແປກປອມໄດ້ເຮັດແຕ່ຂອບດ້ວຍວັດຖຸພັນເຫຼັກບໍ່ເຂົ້າໝ້ຽງ ດ້ວຍຕາຕະລາງບັນຊາພາຍໃນມີໂຄມສະທ້ອນແມ່ເຫຼັກ.

Nguyên lý hoạt động
ຫຼັກການເຄື່ອນໄຫວ

Lựa chọn xác suất chai đưa qua máy soi dị vật. Với đèn soi giúp nhìn và phát hiện dị vật lẫn trong chai nếu có.
Đây là một công đoạn cần thiết giúp đảm bảo yếu tố vệ sinh an toàn thực phẩm trong sản xuất nước uống đóng chai

ຄັດເລືອກຄຳກະຕວງກະຕຸກເພື່ອເອົາຜ່ານຈັກສ່ອງແປກປອມ. ດ້ວຍໂຄມສ່ອງຈະຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາພົບເຫັນເຄື່ອງແປກປອມທີ່ມີໃນກະຕຸກ(ຖ້າມີ), ນີ້ເປັນ ຂັ້ນຕອນທີ່ສໍາຄັນຊ່ວຍຮັບປະກັນດ້ານອາຫານປອດໄພຖືກຫຼັກອະນາໄມໃນການຜະລິດນໍ້າດື່ມອັດລົມ.

Hệ thống băng tải Plastic
ລະບົບສາຍສົ່ງຢາງ

Băng tải là một bộ phận ghép nối các công đoạn với nhau. Giúp dịch chuyển chai nhanh và tiết kiệm không gian. Chúng giúp thay thế nhiều nhân công lao động.

ສາຍສົ່ງແມ່ນພາກສ່ວນໜຶ່ງທີ່ຕິດຕໍ່ບັນດາຂັ້ນຕອນເຂົ້າໃສ່ກັນ.ຊ່ວຍສົ່ງກະຕຸກໄດ້ໄວແລະປະຢັດບໍລິເວນ.ໄດ້ປ່ຽນແທນການອອກແຮງງານຂອງກໍມະກອນຫຼາຍຄົນ.

Khung của băng tải plastic đều được làm bằng chất liệu inox 304 cao cấp. Sáng bóng, đễ vệ sinh, tuổi thọ cao.

ຂອບຂອງສາຍສົ່ງຢາງລ້ວນແຕ່ໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ304ລຸ່ນດີ. ແຈ້ງເຫຼື້ອມ, ສະດວກໃນການອະນາໄມແລະ ອາຍຸການນໍາໃຊ້ສູງ.

Khi sử dụng chiếc máy chiết rót chai tự động VACGF8000 với 6 công đoạn tự động giúp quý khách tiết kiệm được 10 nhân công lao động.

ເວລານໍາໃຊ້ຈັກສະກັດກະຕຸກອັດຕະໂນມັດVACGF8000ດ້ວຍ6ຂັ້ນຕອນເຄື່ອນໄຫວເອງຈະຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາປະຢັດໄດ້ການອອກແຮງງານຂອງກໍາມະກອນ10ຄົນ.

Với 6 công đoạn tự động được tích hợp trong model VACGF8000 hiện sản phẩm này đang được Việt An đưa ra thị trường với mức giá hấp dẫn.

ດ້ວຍ6ຂັ້ນຕອນເຄື່ອນໄຫວເອງໄດ້ຮ່ວມໃນແບບຜະລິດຕະພັນVACGF8000,ຜະລິດຕະພັນຊະນິດນີ້ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານນໍາອອກທ້ອງຕະຫຼາດ ດ້ວຍລາຄາທີ່ເໝາະສົມ.


Công đoạn tự động mua riêng
ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຊື້ຕ່າງຫາກ


Ngoài 6 công đoạn tự động bắt buộc trên của máy chiết chai tự động VACGF8000, quý khách hàng có thể đầu tư thêm một số các loại máy khác để tiết kiệm chi phí thuê nhân công, tăng cao năng suất

ພາຍນອກ6ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຈໍາເປັນຕ້ອງມີຂອງຈັກສະກັດແບບອັດຕະໂນມັດVACGF8000ທີ່ຜູ້ຊື້ສາມາດຊື້ຕື່ມບາງຈັກຊະນິດອື່ນເພື່ອ ປະຢັດໃນລາຄາເຊົ່າກໍາມະກອນ, ຍົກສູງປະສິດທິພາບ.

1. Máy tải và sắp chai bán tự động -VALS4000.ຈັກສົ່ງແລະ ຊັບຊ້ອນກະຕຸກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດ-VALS4000

Máy tải và sắp chai btd VALS4000
Máy tải và sắp chai btd VALS4000/ ຈັກສົ່ງແລະ ຊັບຊ້ອນກະຕຸກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດ-VALS4000.

Máy tải và sắp chai bán tự động VALS4000 được làm từ chất liệu inox 304, với bề mặt sáng bóng, độ bền cao.
ຈັກສົ່ງແລະຊັບຊ້ອນກະຕຸກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດ VALS4000 ໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ 304ທີ່ມີຄວາມເຫຼື້ອມແຈ້ງ, ຄວາມທົນທານສູງ.
Hiệu suất làm việc cao. Máy có thể thay thế cho 1 đến 2 nhân công lao động
ມີປະສິດທິພາບການເຮັດວຽກສູງ. ຈັກສາມາດແທນກໍາມະກອນໄດ້ແຕ່1ເຖິງ2ຄົນ.

Thông số máy tải và sắp chai/ ໝາຍເລກເຕັກນິກຂອງຈັກສົ່ງແລະ ຊັບຊ້ອນກະຕຸກ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  VALS4000
 Công suất máy (BPH) )/ກໍາລັງແຮງ(BPH)  2000-4000
 Loại chai-2 khuôn (ml) )/ປະເພດກະຕຸກ-2ຂອບຫຼໍ່(ml)  300-1500
 Công suất điện (kw/h) /ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h)  0.75
 Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm)  1200X1500X900
 Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg)  150
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

2. Máy thổi khô chai -VAD10000:/ຈັກເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກ-VAD10000

Máy thổi khô chai pet
Máy thổi khô chai/ ຈັກເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກ

Công dụng: Thổi khô chai trước khi đóng gói
ຄຸນປະໂຫຍດ: ເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກກ່ອນທີ່ອັດເປັນຫໍ່.
Toàn bộ khung máy, hệ thống đầu thổi đều được làm bằng chất liệu thép không gỉ
Hệ thống ống dẫn khí lên các đầu thổi giúp thổi khô chai nhanh chóng
ຂອບຈັກ, ລະບົບຫົວເປົ່າທັງໝົດລ້ວນແຕ່ໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນເຫຼັກບໍ່ເຂົ້າໝ້ຽງ.
ລະບົບທໍ່ສົ່ງອາຍອາກາດຂຶ້ນຫົວເປົ່າຊ່ວຍໃຫ້ເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກຢ່າງທັນໄວ.

Thông số kỹ thuật Máy thổi khô chai/ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VAD10000
Công suất(chai/h) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 4000-8000
Công suất điện (kw/h) /ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h) 6
Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 1370*800*1500
 Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg)  190
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

3. Máy thả nhãn 2 đầu-VAL9000:/ຈັກປ່ອຍສະແຕມ2ຫົວ-VAL9000

Máy thả nhãn hai đầu
Máy thả nhãn hai đầu/ ຈັກປ່ອຍສະແຕມ2ຫົວ

Công dụng: Tự động thả nhãn vào chai bằng hai đầu thả nhãn
Với ứng dụng công nghệ thả nhãn hiện đại năm 2021, giúp cho qua trình thả nhãn diễn ra nhanh chóng, chính xác.
Trên bảng điều khiển của máy có hiển thị thông số nhãn thả để nhà sản xuất dễ quan sát. Tốc độ thả tới 6000-9000 nhãn mỗi giờ
ຄຸນປະໂຫຍດ:ເຄື່ອນໄຫວເອງໃນການປ່ອຍສະແຕມໃສ່ກະຕຸກດ້ວຍສອງຫົວປ່ອຍ.ໄດ້ນໍາໃຊ້ເຕັກໂນໂລຢີປ່ອຍສະແຕມທີ່ທັນສະໃໝສຸດຂອງ2021, ຊ່ວຍໃຫ້ການປ່ອຍສະແຕມໄດ້ໄວ,ຖືກຕ້ອງ.ໃນຕາຕະລາງບັນຊາຂອງຈັກໄດ້ປະກົດຕົວເລກເຕັກນິກຂອງສະແຕມເພື່ອສະດວກໃນການຜະລິດ.ລະ ດັບການປ່ອຍໄດ້ແຕ່6000-9000ສະແຕມ/ຊົ່ວໂມງ.

Thông số Máy thả nhãn 2 đầu/ຕົວເລກເຕັກນິກຈັກປ່ອຍສະແຕມສອງຫົວ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VAL9000
Công suất (chai/h) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 6000-9000
Công suất điện(kw/h) /ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h) 4
Đường kính chai phù hợp (mm)/ເສັ້ນຜ່າກາງຂອງກະຕຸກເໝາະສົມ(mm) Φ28-Φ125
Chiều dài nhãn phù hợp (mm) /ລວງຍາວຂອງສະແຕມເໝາະສົມ(mm) 30-250
Độ dầy nhãn phù hợp (mm) /ຄວາມໜາຂອງສະແຕມເໝາະສົມ(mm) 0.03-0.13
Đường kính trong phù hợp/ເສັ້ນຜ່າກາງພາຍໃນເໝາະສົມ 5"-10"
 Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 3200*1200*2100
 Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg) 600
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

4. Máy dán nhãn tự động quay để dán nhãn chai tròn với nhãn opp và keo nóng chảy: VAR9000.
ຈັກຕິດສະແຕມແບບອັດຕະໂນມັດໝູນວຽນເພື່ອຕິດສະແຕມກະຕຸກມົນກັບສະແຕມopp ແລະ ກາວຫຼອມລະລາຍ-VAR9000

Máy dán nhãn tự động quay để dán nhãn chai tròn VAR9000
Máy dán nhãn tự động quay để dán nhãn chai tròn VAR9000/ ຈັກຕິດສະແຕມແບບອັດຕະໂນມັດໝູນວຽນເພື່ອຕິດສະແຕມກະຕຸກມົນກັບສະແຕມopp ແລະ ກາວຫຼອມລະລາຍ-VAR9000

Công dụng: Dán nhãn vào chai tự động
ຄຸນປະໂຫຍດ: ຕິດສະແຕມໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ.
Lý do bạn nên sử dụng máy dán nhãn tự động:
ສາຍເຫດທີ່ພາໃຫ້ເຮົາຕ້ອງການນໍາໃຊ້ຈັກຕິດສະແຕມແບບອັດຕະໂນມັດ:
- Tốc độ dán nhãn cao hơn so nhiều với dán nhãn thủ công
ລະດັບການຕິດສະແຕມໄວກ່ວາທຽບເທົ່າການຕິດດ້ວຍຊ່າງມື.
- Chất lượng nhãn dán đồng đều, không bị nhăn, không hư hỏng nhãn, nhãn dán không bị rách
ຄູນນະພາບຂອງສະແຕມຕິດໄດ້ທໍ່ກັນ, ບໍ່ຖືກເພແລະ ຂາດສະແຕມ.
- Tiết kiệm thời gian dán nhãn
ປະຢັດດ້ານເວລາໃນການຕິດສະແຕມ.
- Tiết kiệm chi phí thuê nhân công
ປະຢັດຄ່າເຊົ່າຈ້າງກໍາມະກອນ.
- Tăng khả năng cạnh tranh
ເພີ່ມຄວາມສາມາດໃນການແກ່ງແຍ່ງ.


Thông số kỹ thuật Máy dán nhãn tự động quay để dán nhãn chai tròn
ຕົວເລກເຕັກນິກຈັກຕິດສະແຕມແບບອັດຕະໂນມັດໝູນວຽນເພື່ອຕິດສະແຕມກະຕຸກມົນ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VAR9000
Công suất(chai/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 6000-9000
Đường kính chai phù hợp(mm)/ເສັ້ນຜ່າກາງຂອງກະຕຸກເໝາະສົມ(mm) Φ28-Φ125
Chiều dài nhãn phù hợp(mm) /ລວງຍາວຂອງສະແຕມເໝາະສົມ(mm) 30-250
Độ dầy nhãn phù hợp (mm) /ຄວາມໜາຂອງສະແຕມເໝາະສົມ(mm) 0.03-0.13
Đường kính trong phù hợp/ເສັ້ນຜ່າກາງພາຍໃນເໝາະສົມ 5"-10"
 Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 2400*2300*2100
 Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg)  1200
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

5. Máy co màng chai bằng hơi nước:VAS9000
ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ-VAS9000:

Máy co màng chai bằng hơi nước

Máy co màng chai bằng hơi nước VAS9000/ ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ-VAS9000:

Sử dụng hơi nước để co màng chai, giúp co màng nhanh, đẹp.
ນໍາໃຊ້ອານນໍ້າເພື່ອຫົດແຜ່ນກະຕຸກ, ຊ່ວຍໃຫ້ການຫົດແຜ່ນໄດ້ໄວແລະ ສວຍງາມ.

Thông số kỹ thuật máy co màng chai bằng hơi nước
ຕົວເລກເຕັກນິກຈັກຫົດແຜ່ນຢາງກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ

Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VAS9000
Công suất (chai/h) /ກໍງລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 5000-9000
Công suất điện (kw/h) /ກໍງລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h) 18
Kích thước(D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 1800*500*1700
Trọng lượng (Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg) 150
Giá( USD) /ລາຄາ(USD)  

6. Máy in phun:VA22000:/ຈັກພິມສີດ-VA22000

Máy in hạn sử dụng

Máy in phun/ ຈັກພິມສີດ-VA22000

Máy giúp in hạn sử dụng nhanh, đẹp hơn.
ຊ່ວຍໃນການພິມກໍານົດເວລານໍາໃຊ້ໃສ່ກະຕຸກໄດ້ໄວແລະ ສວຍງາມ.
Với thiết kế hiện đại, công nghệ in phun tiên tiến giúp quá trình in nhanh hơn. Khuôn in không cần phải tiếp xúc với bề mặt in.
ດ້ວຍການອອກແບບທີ່ທັນສະໃໝ, ເຕັກໂນໂລຢີພິມກ້າວໜ້າຊ່ວຍໄລຍະການພິມໄດ້ວ່ອງໄວ, ຂອບພິມບໍ່ຕ້ອງຕິດຕາມກັບໜ້າພິມ.
In được lên hầu hết các bề mặt, kể cả bề mặt cong như chai, lọ
ພິມຂຶ້ນໄດ້ພາຍນອກຂອງຫຼາຍດ້ານ,ນັບທັງໜ້າກົ່ງຄືໜ້າກະຕຸກ,ກວດ.

Thông số máy in phun/ຕົວເລກເຕັກນິກຈັກພິມສີດ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VA22000
Dòng in tối đa/ແຖວພິມຫຼາຍສຸດ 3
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ 240V
Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 400*320*527
Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg) 27
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

7. Máy co màng log tự động: VAGM10000
ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງ log ອັດຕະໂນມັດ-VAGM10000

Máy co màng log chai tự động

Máy co màng log tự động/ ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງ log ອັດຕະໂນມັດ-VAGM10000

Chuyên dùng để co các sản phẩm về nước uống, nước ngọt... đóng log 6 -12 -24 chai một cách tự động.
ໄດ້ນໍາໃຊ້ເພື່ອຫົດບັນດາຜະລິດຕະພັນກ່ຽວກັບນໍ້າດື່ມ, ນໍ້າຫວານ...ອັດlogຂະໜາດ 6-12-24ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ.
Máy hoạt động với tiếng ồn nhỏ, công suất lớn
ເກີດສຽງຄ່ອຍໃນການເຄື່ອນໄຫວ,ມີກໍາລັງແຮງສູງ.
Mỗi giờ có thể co tới 10 nghìn chai
ສາມາດຫົດໄດ້ 10ພັນກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ.


Thông số Máy co màng log tự động/ ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຫົດແຜ່ນ logແບບອັດຕະໂນມັດ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ VAGM10000
Công suất (chai/h, log 24 chai 500ml ) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ, log24ກະຕຸກຂະໜາດ 500ml) 9000-11000
Công suất điện(kw/h) /ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h) 21
Kích thước (D*R*Cmm) /ຂະໜາດ(D*R*Cmm) 5550*3700*2100
 Trọng lượng(Kg) /ນໍ້າໜັກ(Kg) 870
Giá( USD) /ລາຄາ (USD)  

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Thông số kỹ thuật máy chiết chai tự động 6 trong 1 VACGF8000
ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກບັນລຸກະຕຸກອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກ 1 VACGF8000

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  VACGF8000
 Đầu rửa/ຫົວລ້າງ  18
 Đầu chiết/ຫົວບັນຈຸ  18
 Đầu xoáy nắp/ຫົວຫັນຝາ  6
 Công suất máy (chai 350ml/h) /ກໍາລັງແຮງຈັກ(ກະຕຸກຂະໜາດ350ml/ຊົ່ວໂມງ)  5000-8000
Công suất máy (chai 500ml/h) /ກໍາລັງແຮງຈັກ(ກະຕຸກຂະໜາດ500ml/ຊົ່ວໂມງ)  5000-8000
Công suất máy (chai 1500ml/h) ກໍາລັງແຮງຈັກ(ກະຕຸກຂະໜາດ1500ml/ຊົ່ວໂມງ) 2000-2500
Công suất điện/ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ(kw/h) 3.5
Áp lực/ແຮງດັນ 0.6-0.8MPA
Kích thước chai/ຂະໜາດຕຸກໃຫຍ່ Φ55-Φ100
Chiều cao chai/ລວງສູງຂອງກະຕຸກ 100-320
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ 380v-50hz
Kích thước 3 trong 1(D*R*Cmm) /ຂະໜາດປະກອບ3ພາກສ່ວນໃນໜຶ່ງຈັກ(D*R*Cmm) 2300*1700*2400
Trọng lượng/ນໍ້າໜັກ 2500
Băng tải khí/ສາຍສົ່ງອາກາດ 5000*220*1000
Máy tải nắp chai (D*R*Cmm) /ຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກ(D*R*Cmm) 1200*950*3000
Máy soi dị vật (D*R*Cmm) /ສ່ອງສິ່ງແປກປອມ(D*R*Cmm) 600*200*1000
Băng tải plastic (D*R*Cmm) /ສາຍສົ່ງຢາງ(D*R*Cmm) 15000*160
Giá niêm yết( USD) /ລາຄາຕິດກາ (USD)  

Công đoạn tự động mua riêng
ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຊື້ຕ່າງຫາກ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  Giá niêm yết( USD) /ລາຄາຕິດກາ (USD)
 1. Máy tải và sắp chai bán tự động -VALS4000.ຈັກສົ່ງແລະ ຊັບຊ້ອນກະຕຸກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດ-VALS4000  
 2. Máy thổi khô chai -VAD10000:/ຈັກເປົ່າແຫ້ງກະຕຸກ-VAD10000  
 3. Máy thả nhãn 2 đầu-VAL9000:/ຈັກປ່ອຍສະແຕມ2ຫົວ-VAL9000  
 4. Máy dán nhãn tự động quay để dán nhãn chai tròn với nhãn opp và keo nóng chảy: VAR9000.
ຈັກຕິດສະແຕມແບບອັດຕະໂນມັດໝູນວຽນເພື່ອຕິດສະແຕມກະຕຸກມົນກັບສະແຕມopp ແລະ ກາວຫຼອມລະລາຍ-VAR9000
 
5. Máy co màng chai bằng hơi nước:VAS9000
ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ-VAS9000:
 
6. Máy in phun:VA22000:/ຈັກພິມສີດ-VA22000  
7. Máy co màng log tự động: VAGM10000
ຈັກຫົດແຜ່ນຢາງ log ອັດຕະໂນມັດ-VAGM10000
 

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá 8000-ຈັກບັນຈຸກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ6ຂັ້ນຕອນ ໃນໜຶ່ງຈັກ VACGF8000

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus