Vinaro 110-big

ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ COMPOSITE ວານກົນຈັກVINARO110

ຕິດຕໍ່

Dây chuyền lọc nước VINARO 110 công suất 110 m3/ngày đạt chứng nhận thương hiệu độc quyền Vinaro số 259532 ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າVINARO110ມີກຳລັງແຮງ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ບັນລຸການຢັ້ງຢືນຍີ່ຫໍ້ທີ່ມີສິດຜຸກຂາດVINAROເລກ259532

  • Tiêu chuẩn/ມາດຕະຖານ: ISO 9001:2015
  • Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ: VINARO 110
  • Niên hạn máy: 15 năm/ເວລານໍາໃຊ້ຈັກ: 15ປີ
  • Xuất xứ: Việt An-Việt Nam/ທີ່ມາ: ຫວຽດອານ-ຫວຽດນາມ.
  • Miễn phí: 100% vận chuyển toàn quốc/ຟຣີ100%ການຂົນສົ່ງທົ່ວປະເທດ.
  • Miễn phí: 100% lắp đặt/ຟຣີ100%ການຕິດຕັ້ງ.

ສາລະບານ: ສາຍຕອງນໍ້າ , RO-Vinaro , Hot

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: Vinaro110

  • ພັນລະນາ
  • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
  • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Hệ thống dây chuyền lọc nước tinh khiết 110 m3/ngày VINARO 110 do Công ty Cổ phần Thương mại Tổng hợp Việt An phân phối, lắp đặt, thi công phù hợp với từng nguồn nước cấp. Dây chuyền sử dụng cột lọc Composite tiết kiệm, dễ lắp đặt, giá rẻ và có độ bền cao. Ngoài ra, cột lọc Composite phù hợp với nhiều môi trường khác nhau: môi trường tự nhiên, môi trường axit, môi trường kiềm cùng với đó là kiểu dáng đẹp, hiện đại, vận hành đơn giản, dễ dàng sử dụng.
ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO 110 ຍ້ອນບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປຈຳໜ່າຍ, ຕິດຕັ້ງແລະ ດຳເນີນ
ເໝາະສົມກັບແຕ່ລະແຫຼ່ງນໍ້າໃຊ້. ໄດ້ນໍາໃຊ້ເສົາກັ່ນຕອງCompositeທີ່ປະຢັດ, ສະດວກໃນການຕິດຕັ້ງ, ລາຄາເໝາະສົມແລະ ມີຄວາມທົນທານສູງ.ນອກຈາກນັ້ນ, ເສົາກັ່ນຕອງCompositeເໝາະສົມກັບສະພາບແວດລ້ອມແຕກຕ່າງກັນຄື: ສະພາບແວດລ້ອມທຳມະຊາດ, ສະພາບແວດລ້ອມອາຊິດ, ສະພາບແວດລ້ອມບາເຊີ, ພ້ອມກັນນັ້ນແມ່ນຮູບພາບທີ່ສວຍງາມ, ທັນສະໄໝ, ສະດວກໃນການຄົບຄຸມແລະ ນໍາໃຊ້.
Model VINARO 110 thích hợp để lọc, xử lý, sản xuất nước tinh khiết ở khu chung cư, khu du lịch, chuỗi nhà hàng, khách sạn, tại trường học, bệnh viện, ở các cơ sở sản xuất nước uống tinh khiết đóng chai, đóng bình, cơ sở sản xuất đá viên tinh khiết.
Model VINARO 110 ເໝາະສົມເພື່ອການກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂ, ຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດຢູ່ຂອບເຂດຄອນໂດ, ເຂດທ່ອງທ່ຽວ, ກຸ່ມຮ້ານຄ້າ, ໂຮງແຮມ, ໂຮງຮຽນ, ໂຮງໝໍ, ຢູ່ບັນດາໂຮງງານຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກ, ໂຮງງານຜະລິດນໍ້າກ້ອນບໍລິສຸດ.
Là sản phẩm ứng dụng công nghệ lọc nước RO, Nano hiện đại nhất hiện nay, được sản xuất tại Hoa Kỳ với tiêu chuẩn quản lý chất lượng quốc tế ISO 9001:2015 khắt khe nhất hiện nay.
ແມ່ນຜະລິດຕະພັນນໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຣີກັ່ນຕອງນໍ້າRO, ນາໂນທີ່ທັນສະໄໝສຸດໃນປະຈະບັນ, ໄດ້ຜະລິດແຕ່ອາເມລິກາດ້ວຍມາກຕະຖານການຄຸມຄອງຄຸນນະພາບສາກົນISO 9001:2015 ທີ່ເຄັ່ງຄັດທີ່ສຸດໃນປະຈຸບັນ.
Nếu bạn đang mong muốn đầu tư một cơ sở sản xuất kinh doanh nước tinh khiết đóng chai, đóng bình? Nếu bạn muốn có nguồn nước tinh khiết đảm bảo tiêu chuẩn chất lượng? Nếu bạn muốn cải tiến công nghệ, muốn nâng cao chất lượng nước tinh khiết của cơ sở mình thì dây chuyền lọc, sản xuất nước tinh khiết 110 m3 VINARO 110 là sự lựa chọn hoàn hảo cho bạn.
ຖ້າເຈົ້າຢາກລົງທຶນໂຮງງານຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກ? ຖ້າເຈົ້າຢາກມີແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດທີ່ຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານ? ຖ້າເຈົ້າຢາກດັດແປ່ງເທັກໂນໂລຣີ, ຍົກສູງຄຸນນະພາບນໍ້າບໍລິສຸດຂອງໂຮງງານຂອງຕົນທີ່ເຄື່ອງກັ່ນຕອງ, ຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນVINARO 110 ຈະເປັນການຄັດເລືອກສົມບູນທີ່ສຸດໃຫ້ແກ່ເຈົ້າ.

Dây chuyền lọc nước tinh khiết 110 m3/ngày VINARO 110 giải pháp lọc nước ưu việt nhất
ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO 110 ວິທີກັ່ນຕອງນໍ້າທີ່ດີທີ່ສຸດ.


Với khả năng biến nước không đảm bảo vệ sinh thành nước tinh khiết, Model VINARO 110 đã và đang khẳng định được tầm quan trọng cũng như vì sao sản phẩm này lại được nhiều cơ sở sản xuất lựa chọn.
ດ້ວຍຄວາມສາມາດເຮັດໃຫ້ນໍ້າບໍສະອາດ, ບໍ່ຮັບປະກັນຕາມຄວາມອະນາໄມກ່າຍເປັນນໍ້າບໍລິສຸດ, ແບບຜະລິດຕະພັນVINARO 110 ຢັ້ງຢືນໄດ້ຄວາມສຳຄັນກໍ່ຄືເປັນຫຍັງຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ໂຮງງານຜະລິດຫຼາຍບ່ອນຄັດເລືອກເພື່ອການນໍາໃຊ້.
Quy trình lọc, xử lý nước diễn ra với nhiều công đoạn như
ຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂໄດ້ເກີດອອກດ້ວຍຫຼາຍຂັ້ນຕອນຄື:
Hệ thống xử lý loại bỏ các hợp chất hữu cơ, mùi, màu lạ trong nước. Đồng thời giúp loại đi các kim loại như Fe, Mn, As, cùng các chất nhiễm bẩn có trong nước ngầm, nước giếng khoan.
ລະບົບແກ້ໄຂເພື່ອການປະຖີ້ມທາດປະສົມອົງຄະທາດ, ກິ່ນ, ສີມີຢູ່ໃນນໍ້າ. ພ້ອມກັນຊ່ວຍໃນການປະຖີ້ມບັນດາໂລຫະຄື: Fe, Mn, As, ພ້ອມບັນດາທາດຕິດເຊື້ອມີໃນນໍ້າບໍ່, ນໍ້າສ້າງ.
Hệ thống lọc RO công nghiệp 110 m3/ngày cũng sẽ loại đi các ion Ca, Mg gây nên tình trạng nước cứng cho nguồn nước. Đảm bảo nước sử dụng trong sinh hoạt đáp ứng các chỉ tiêu về chất lượng nước theo tiêu chuẩn bộ y tế về nước sạch, nước sinh hoạt.
ລະບົບກັ່ນຕອງROອຸດສາຫະກຳ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ກໍ່ຈະໄດ້ປະຖີ້ມບັນດາion Ca, Mgທາດທີ່ເຮັດໃຫ້ນໍ້າແຂງ. ຮັບປະກັນແຫຼ່ງນໍ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ປະຈຳວັນຕອບສະໜອງໄດ້ຕາມທຸກມາດຕະຖານຂອງກະຊວງສາທາລະນະສຸກກ່ຽວກັບນໍ້າສະອາດ, ນໍ້ານໍາໃຊ້ປະຈຳວັນ.
Nước được lưu trữ tại bể chứa sẽ được bơm dẫn qua cột lọt xử lý sắt của hệ thống lọc RO công nghiệp 110 m3/ngày. Tại đây, cột lọc xử lý sắt có khả năng oxi hóa các kim loại hòa tan trong nước ngầm: Fe, As, Mn do cơ chế oxi hóa KMnO4 trên bề mặt cát mangan.
ນໍ້າໄດ້ໂຮມຢູ່ຖັງຈະໄດ້ສູບຜ່ານເສົາກັ່ນຕອງແກ້ໄຂເຫຼັກຂອງລະບົບກັ່ນROອຸດສາຫະກຳ110ແມັດກ້ອນ/ມື້. ຢູ່ທີ່ນີ້, ເສົາກັ່ນແກ້ໄຂເຫຼັກສາມາດຫັນເປັນຂີ້ໝ້ຽງບັນດາໂລຫະທີ່ລະລາຍໃນນໍ້າບໍ່: Fe, As, Mn ຍ້ອນກົນໄກຫັນເປັນຂີ້ໝ້ຽງKMnO4ໃນໜ້າດ້ານຊາຍມັງງານ.
Sau đó nước sẽ cho chảy qua cột lọc thô chứa than hoạt tính. Cột này có tác dụng loại bỏ mùi, màu và các hợp chất hữu cơ trong nước….
Sau đó, nước được hút lên đường dẫn nước, chảy qua cột lọc xử lý nước cứng. Tại đây các hạt nhựa mang Cation dương sẽ trao đổi với Ca2+, Mg2+ , … có trong nước.
ຫຼັງຈາກນັ້ນນໍ້າຈະໄດ້ໄຫຼຜ່ານເສົາກັ່ນດິບທີ່ມີຖ່ານກັ່ນນໍ້າ. ເສົານີ້ມີຄຸນປະໂຫຍດປະຖີ້ມກິ່ນ, ສີແລະ ບັນດາທາດປະສົມອົງຄະທາດມີໃນນໍ້າ...
ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນໍ້າຈະໄດ້ດຸດຂຶ້ນທໍ່ສົ່ງນໍ້າ, ໄຫຼຜ່ານເສົາກັ່ນແກ້ໄຂນໍ້າແຂງ. ຢູ່ທີ່ນີ້ບັນດາເມັດຢາງຖືCationບວກຈະແລກປ່ຽນກັບCa2+, Mg2+ ,...ມີໃນນໍ້າ.
Các cation Ca2+, Mg2+ … sẽ được giữ lại trên bề mặt hạt nhựa trao đổi, nước sau xử lý sẽ mất hết các cation gây cứng nước tạo ra loại nước mềm hơn bảo vệ sức khỏe, cũng như sinh hoạt hàng ngày.
ບັນດາເມັດcation Ca2+, Mg2+ … ຈະໄດ້ຮັກສາຄືນໃນໜ້າເມັດຢາງແລກປ່ຽນ, ນໍ້າພາຍຫຼັງໄດ້ແກ້ໄຂຈະເສຍໝົດບັນດາcation ທີ່ສ້າງຄວາມແຂງໃຫ້ນໍ້າເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງເພື່ອຮັກສາສຸຂະພາບກໍ່ຄືຮັບໃຊ້ໃຫ້ການດຳລົງຊີວິດປະຈຳວັນ.
Hệ thống lọc nước tinh khiết 110 m3/ngày khi đã loại bỏ hoàn toàn các chất ô nhiễm có trong nước, nước sẽ cho chảy qua cốc lọc tinh.
ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ພາຍຫຼັງໄດ້ປະຖີ້ມໝົດບັນດາທາດມົນລະພິດມີໃນນໍ້າ, ນໍ້າຈະໄດ້ໄຫຼຜ່ານຈອກກັ່ນຕອງ.
Cốc lọc này có các màng lọc kích thước 5 µm nên sẽ loại bỏ các chất rắn lơ lửng, các hạt nhựa trao đổi còn sót lại từ các cột lọc trước, tạo ra một nguồn nước sạch cho sinh hoạt.
ຈອກກັ່ນນີ້ມີແຜ່ນກັ່ນຂະໜາດ5 µm ຈະປະຖີ້ມໝົດບັນດາສິ່ງເສດຍັງເຫຼືອແຕ່ເສົາກ່ັນກ່ອນ, ສ້າງອອກແຫຼ່ງນໍ້າສະອາດຮັບໃຊ້ໃຫ້ການດຳລົງຊີວິດ.
Qua quá trình xử lý lọc thô của hệ thống lọc nước RO công nghiệp, nước sẽ được đẩy qua bơm cao áp, bơm lúc này có nhiệm vụ đẩy nước đến một áp suất nhất định để thông qua màng lọc RO, do màng lọc RO có kích thước lỗ màng rất nhỏ chỉ 0,0001µm, nên cần một áp lực đủ mạnh để đẩy phân tử nước lọt qua lỗ màng đồng thời sẽ giữ lại các chất bẩn trên bề mặt màng, tạo ra nguồn nước sạch tinh khiết nhất. Hệ thống theo định kỳ các van hoàn toàn tự động sục rửa vật liệu. Quá trình tự động này được diễn ra thường xuyên làm tăng hiệu quả lọc, cũng như tuổi thọ của vật liệu lọc. Sau một thời gian dài nên tiến hành thay thế vật liệu lọc mới để hệ thống luôn vận hành êm, ổn định.
ຜ່ານຂັ້ນຕອນແກ້ໄຂດິບຂອງລະບົບແຜ່ນກັ່ນROອຸດສາຫະກຳ, ນໍ້າຈະໄດ້ຍຸ້ຜ່ານສູບເພີ່ມຄວາມດັນ, ເວລານີ້ສູບມີໜ້າທີ່ຍຸ້ນໍ້າເຖິງຄວາມດັນກຳນົດເພື່ອຜ່ານແຜ່ນກັ່ນRO, ປ່ອງຂອງແຜ່ນກັ່ນROມີຂະໜາດນ້ອຍ0,0001µm, ສະນັ້ນຕ້ອງການຄວາມດັນພຽງພໍເພື່ອການຍຸ້ນໍ້າໃຫ້ຜ່ານປ່ອງຂອງແຜ່ນກັ່ນ. ພ້ອມນັ້ນຮັກສ່ໄວ້ບັນດາທາດເປື້ອນຢູ່ໃນໜ້າແຜ່ນກັ່ນ, ສ້າງເປັນແຫຼ່ງນໍ້າສະອາດແລະ ບໍລິສຸດ. ລະບົບນີ້ຕາມກຳນົດຈະລ້າງເອງບັນດາວັດຖຸພັນ. ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດນີ້ໄດ້ເກີດອອກເປັນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງເຮັດໃຫ້ເພີ່ມຜົນຂອງການກັ່ນຕອງ, ກໍ່ຄືອາຍຸການນໍາໃຊ້ຂອງອຸປະກອນກັ່ນຕອງ. ພາຍຫຼັງເວລາໜຶ່ງທີ່ເຮົາຕ້ອງປ່ຽນແທນອຸປະກອນກັ່ນໃໝ່ເພື່ອເຮັດໃຫ້ເຄື່ອງກັ່ນມີການເຄື່ອນໄຫວນີ່ມນວນແລະ ປົກກະຕິ.
Trong hệ thống lọc nước tinh khiết công nghiệp 110 m3/ngày, cột lọc làm mềm sẽ có thêm một bồn muối để hoàn nguyên, các hạt nhựa sau khi trao đổi cation sẽ mất dần tác dụng, nên cần phải có thời gian hoàn nguyên lại. Sau một thời gian sử dụng các hạt cation này sẽ mất dần tác dụng và phải thay thế.
ໃນລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດອຸດສາຫະກຳ110ແມັດກ້ອນ/ມື້, ເສົາກັ່ນຕອງເຮັດໃຫ້ອ່ອນລົງຈະມີຕື່ມຖັງເກືອໜຶ່ງເພື່ອການກັບຄືນສະພາບເກົ່າ, ເມັດຢາງພາຍຫຼັງການແລກປ່ຽນcationຈະຄ່ອຍເສຍຄຸນປະໂຫຍດ, ສະນັ້ນຕ້ອງການມີເວລາເພື່ອການກັບຄືນສະພາບເກົ່າ. ພາຍຫຼັງເວລາໜຶ່ງນໍາໃຊ້ບັນດາເມັດcationຈະຄ່ອຍເສຍຄຸນປະໂຫຍດແລະ ຕ້ອງປ່ຽນແທນ.
Đối với hệ thống máy lọc nước tinh khiết RO thì theo định kì sẽ được sục rửa màng để loại bỏ các chất bẩn bám trên bề mặt màng, hoàn nguyên lại khả năng lọc của màng.
ກ່ຽວກັບຈັກກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດROຕາມກຳນົດຈະໄດ້ລ້າງແຜ່ນກັ່ນເພື່ອປະຖີ້ມບັນດາທາດເປື້ອນຕິດໃນໜ້າແຜ່ນ, ກັບຄືນຄວາມສາມາດກັ່ນຂອງແຜ່ນ
Tất cả các quá trình trong hệ thống dây chuyền lọc nước 110 m3/ngày này đều diễn ra khép kín nên tránh được tất cả các chất bụi bẩn, vi khuẩn và các chất ô nhiễm từ môi trường bên ngoài xâm nhập vào nguồn nước tinh khiết.
ຂັ້ນຕອນທັງໝົດຂອງລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ນີ້ໄດ້ເຄື່ອນໄຫວຢ່າງຄົບວົງຈອນສະນັ້ນຫຼີກເວັ້ນໄດ້ທາດເປື້ອນ, ເຊື້ອບັກເຕຣີແລະ ມົນລະພິດຕ່າງໆແຕ່ທາງນອກຊືມເຂົ້າແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດ.
Và khi nước được sử dụng tại bất kì vị trí nào trong căn nhà sẽ được chảy qua đèn UV tăng cường khả năng diệt khuẩn, nên tại bất kì vị trí nào nước cũng được đảm bảo về chất lượng nước uống.
ເວລານໍ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ໃນທຸກໆບ່ອນພາຍໃນເຮືອນຈະໄດ້ໄຫຼຜ່ານໂຄມUVເພີ່ມຄວາມຂ້າເຊື້ອບັກເຕຣີ, ສະນັ້ນຢູ່ບ່ອນໃດນໍ້າກໍ່ໄດ້ຮັບປະກັນດ້ານຄຸນນະພາບ.

Mua dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 110 m3/ngày rẻ nhất ở đâu?
ຊື້ເຄື່ອງຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ມີລາຄາຖືກສຸດຢູ່ບ່ອນໃດ?


Để mua được dây chuyền lọc nước tinh khiết công suất 110 m3 mỗi ngày thì chi phí bỏ ra phải tầm trên … triệu kíp. Đây là một khoản đầu tư cũng không phải là nhỏ bởi không chỉ dừng lại ở việc mua một mình thiết bị lọc nước mà còn kèm theo đó là hệ thống chiết rót, hệ thống vỏ chai, vỏ bình, tem nhãn.... Vì vậy mà việc chọn lựa sản phẩm vừa có khả năng lọc nước tốt, chất lượng đảm bảo mà có giá rẻ là vấn đề được nhiều khách hàng quan tâm.
ເພື່ອຊື້ໄດ້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດມີກຳລັງແຮງ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ທີ່ຕົ້ນທຶນຕ້ອງມີປະມານ............ລ້ານກີບ. ຕົ້ນທຶນນີ້ບໍ່ແມ່ນນ້ອຍ, ຍ້ອນນອກຈາກຊື້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງເຮົາຍັງຕ້ອງຊື້ຈັກຮ່າຍນໍ້າ, ລະບົບກວດເປົ່າ, ກະຕຸກເປົ່າ, ສະແຕມຍີ່ຫໍ້...ຍ້ອນສະນັ້ນການຄັດເລືອກເອົາຜະລິດຕະພັນມີການກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ດີທັງຮັບປະກັນຄຸນນະພາບແລະ ມີລາຄາຕໍ່າແມ່ນບັນຫາທີ່ໄດ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍເອົາໃຈໃສ່.
Tự hào là đơn vị đi đầu về nhập khẩu và phân phối các dây chuyền lọc, sản xuất nước tinh khiết công nghiệp chính hãng chất lượng cao tại Việt Nam, Công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An cam kết khi quý khách hàng lựa chọn mua sản phẩm lọc nước 110 m3 của Việt An sẽ được hưởng mức giá rẻ nhất trên thị trường.
ມີຄວາມເອກອ້າງທະນົງໃຈເປັນວິສາຫະກິດນຳໜ້າໃນການນໍາເຂົ້າແລະ ຈຳໜ່າຍບັນດາຜະລິດຕະພັນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ, ຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດມີຄຸນນະພາບສູງທີ່ຫວຽດນາມ, ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປໃຫ້ຄຳໝາຍໝັ້ນວ່າເວລາລູກຄ້າຄັດເລືອກເອົາຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງນໍ້າ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ຂອງຫວຽດອານຈະໄດ້ຊື້ໃນລາຄາທີ່ເໝາະສົມທີ່ສຸດໃນທ້ອງຕະຫຼາດນີ້.
Bạn cần một dây chuyền lọc, xử lý nước tinh khiết 110 m3/ngày VINARO 110 do Việt An cung cấp hãy liên hệ với Việt An theo số hotline: 02092 414141 hoặc đến các chi nhánh của Việt An tại Viêng chăn. Việt An sẽ không làm bạn thất vọng. Hãy gọi ngay cho chúng tôi để được tư vấn, lắp đặt nhanh gọn, tiết kiệm thời gian, tiết kiệm chi phí nhất.
ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການເຄື່ອງກັ່ນຕອງ,ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດ110ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO110ຍ້ອນຫວຽດອານສະໜອງທີ່ຕິດຕໍ່ນຳຫວຽດອານຕາມhotline : 02092414141 ຫຼືຜ່ານບັນດາສາຂາຂອງຫວຽດອານທີ່ວຽງຈັນ.ຫວຽດອານຈະໃຫ້ລູກຄ້່າມີຄວາມພໍໃຈ. ຈົ່ງຕິດຕໍ່ນຳພວກຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອການປຶກສາ, ການຕິດຕັ້ງຢ່າງທັນໄວ, ປະຢັດເວລາແລະ ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ.

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ110ແມັດກ້ອນ/ມື້ COMPOSITE ວານກົນຈັກVINARO110

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus