• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Máy chiết rót bình tự động VAQGF100

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)ແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກVAQGF 100

ຕິດຕໍ່

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100 ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)ແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກVAQGF 100

 • Công suất : 100 bình 20 lít / giờ
 • ກໍາລັງແຮງ: 100ກະຕຸກ20ລິດ/ຊົ່ວໂມງ
 • Xuất xứ: Chính hãng
 • ທີ່ມາ: ຖືກບໍລິສັດ
 • Bảo hành: 12 tháng
 • ການປະກັນ: 12ເດືອນ
 • Miễn phí vận chuyển
 • ຟຣີການຂົນສົ່ງ
 • Miễn phí lắp đặt
 • ຟຣີການຕິດຕັ້ງ

ສາລະບານ: ຈັກບັນຈຸ MÁY CHIẾT RÓT , ກະຕຸກໃຫຍ່VAQGF

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: VAQGF100

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100 đảm bảo uy tín chất lượng.
ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)ແບບອັດຕະໂນມັດ3ພາກສ່ວນໃນໜຶ່ງຈັກVAQGF 100 ຮັບປະກັນດ້ານຄຸນນະພາບດີທີ່ສຸດ.


Máy do công ty Cổ Phần Thương Mại Tổng Hợp Việt An sản xuất, nhập khẩu, phân phối và lắp đặt
ຈັກໄດ້ຜະລິດ, ນໍາເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍ ແລະ ຕິດຕັ້ງດ້ວຍບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ.

Ảnh tập thể công ty Việt An
Ảnh tập thể công ty Việt An/ຮູບພາບລວມໝູ່ຂອງບໍລິສັດຫວຽດອານ

Thị trường nước uống tinh khiết ngày càng phát triển nhu cầu của người tiêu dùng ngày một tăng cao. Hiện tượng ô nhiễm nguồn nước, ô nhiễm mỗi trường là 1 vấn đề vô cùng nan giải, nhiều người mong muốn tìm được nguồn nước tinh khiết đảm bảo cho sức khỏe người than và gia đình khi chất lượng nước giếng khoan hoặc nước máy dù đã được nấu sôi những vẫn không được đảm bảo đã sạch hết 100% tạp chất. Giải pháp nước tinh khiết do các đơn vị sản xuất là nhu cầu tất yếu của người tiêu dùng.
ໃນທ້ອງຕະຫຼາດປະຈຸບັນນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດນັບມື້ນັບມີການພັດທະນາ, ຄວາມຕ້ອງການຂອງຜູ້ບໍລິໂພກນັບມື້ໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນ. ປະກົດການແຫຼ່ງນໍ້າຖືກມົນລະພິດ, ມົນລະພິດສະພາບແວດລ້ອມແມ່ນບັນຫາໜຶ່ງທີ່ແກ້ຍາກ, ຄົນທັງຫຼາຍຢາກຫາໄດ້ແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດເພື່ອຮັບປະກັນໃຫ້ສຸຂະພາບຂອງຄອບຄົວ. ປະຈຸບັນນໍ້າສາງແລະ ນໍ້າປະປາໄດ້ຕົ້ນແລ້ວແຕ່ກໍ່ບໍ່ຮັບປະກັນໄດ້ຄວາມສະອາດ100%, ຍັງຕິດທາດສາລະພັດຫຼາຍ. ວິທີແກ້ນໍ້າບໍລິສຸດໄດ້ບັນດາອົງການຜະລິດແມ່ນຄວາມຈຳເປັນຢ່າງເດັດຂາດຂອງຄົນເຮົາ.

Công ty Cổ Phần Thương Mại Tổng Hợp Việt An với 20 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực lọc nước và công nghệ máy chiết rót đã cung cấp ra thị trường máy chiết bình VAQGF 100 mang đến giải pháp mới cho doanh nghiệp sản xuất nước tinh khiết với hệ thống chiết rót tự động 3 trong 1 tiết kiệm điện năng tối đa cho doanh nghiệp
ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປດ້ວຍ20ປີທີ່ມີບົດຮຽນໃນຂອບເຂດກັ່ນຕອງນໍ້າແລະເຕັກໂນໂລຢີຈັກຮ່າຍນໍ້າໄດ້ສະໜອງອອກໃນທ້ອງຕະ ຫຼາດຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)VAQGF 100 ນໍາຖືມາໃຫ້ລັດວິສາຫະກິດວິທີແກ້ໄຂໃໝ່ໃນການຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດດ້ວຍລະບົບຮ່າຍນໍ້າແບບອັດຕະໂນມັດ3ພາກສ່ວນໃນ1ຈັກ, ປະຢັດແຫຼ່ງໄຟຟ້າຫຼາຍສຸດໃຫ້ວິສາຫະກິດ.

Giới thiệu về máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100
ສະເໜີກ່ຽວກັບຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)ແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ພາກສ່ວນໃນ1ຈັກVAQGF 100


Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100 do công ty cổ phần TMTH Việt An cung cấp là một trong những thiết bị chuyên dụng, được dùng để chiết rót đóng bình nước uống tinh khiết tự động. Sản phẩm được sản xuất theo công nghệ chiết rót hiện đại của Hoa Kỳ. Với 3 công đoạn tự động sục rửa bình, chiết rót bình và xoáy nắp bình tự động (loại không có ren). Với 3 công đoạn này các doanh nghiệp sẽ tiết kiệm được rất nhiều chi phí sản xuất mà năng suất lại tăng gấp nhiều lần so với các loại máy chiết thông thường.
ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປສະໜອງອອກແມ່ນໜຶ່ງໃນບັນດາອຸປະກອນໃຊ້ສະເພາະເພື່ອຮ່າຍນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຜະລິດຕາມເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ. ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຄື: ລ້າງຜ່ານກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າແລະ ຫັນຝາເອງ(ປະເພດບໍ່ມີຄ້ຽວຫັນ). ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນນີ້,ວິສາຫະກິດຈະປະຢັດໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຜະລິດແຕ່ປະສິດທິຜົນໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສູງຖ້າທຽບກັບຈັກຮ່າຍປະເພດຕ່າງໆ.

Con số 100 tương ứng với công suất 100 bình 20 lít/giờ. Máy được sản xuất tại nhà máy của Việt An hoặc nhập khẩu từ các nước như Italy, Đức, Nhật, Hàn, Trung Quốc theo yêu cầu của quý khách. Quá trình sản xuất, lắp ráp theo tiêu chuẩn ISO 9001:2015. Máy chiết bình VAQGF 100 được công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An sản xuất, nhập khẩu và phân phối trên toàn quốc và xuất khẩu đi các nước ASEAN.
ຕົວເລກ100ເໝາະກັບກໍລັງແຮງ 100 ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດ/ຊົ່ວໂມງ. ຈັກໄດ້ຜະລິດທີ່ໂຮງງານຂອງຫວຽດອານ ຫຼື ໄດ້ ນໍາເຂົ້າແຕ່ບັນດາປະເທດຄື: ອີຕາລີ, ເຢຍລະມັນ, ເກົາຫຼີ, ຈີນຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າ. ຂັ້ນຕອນຜະລິດ, ປະ ກອບຮູບໄດ້ປະຕິບັດຕາມມາດຕະຖານ ISO 9001:2015. ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ VAQGF 100 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານ ຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປຜະລິດ, ນໍາເຂົ້າ ແລະ ຈຳໜ່າຍໃນທົ່ວປະເທດແລະ ສົ່ງອອກບັນດາປະເທດອາຊຽນ.


Công đoạn chính của máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100
ຂັ້ນຕອນຫຼັກຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100


Chúng tôi xin đưa ra các công đoạn tự động của máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100 để quý‎ doanh nghiệp lắm rõ quy trình hoạt động của máy. VAQGF 100 gồm 3 công đoạn tự động là rửa bình chiết rót và đóng nắp bình.
ພວກຂ້າພະເຈົ້າຂໍນໍາມາບັນດາຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100 ເພື່ອໃຫ້ວິສາຫະກິດທັງຫຼາຍຮູ້ໄດ້ຂັ້ນຕອນເຄື່ອນໄຫວຂອງຈັກ. VAQGF 100 ປະກອບມີ3ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຄື: ຂັ້ນຕອນລ້າງຜ່ານກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແລະ ອັດຝາກະຕຸກ.


Công đoạn rửa bình/ຂັ້ນຕອນລ້າງກະຕຸກ:

Bộ phận rửa bình
Bộ phận rửa bình/ຂັ້ນຕອນລ້າງກະຕຸກ

• Xích tải rửa bình/ສາຍໂສ້ລ້າງກະຕຸກ

• Xích tải rửa bình/ສາຍໂສ້ລ້າງກະຕຸກ

• Bộ phận giữ bình/ພາກສ່ວນຈັບກະຕຸກ

• Motor băng tải/ມໍເຕີສາຍສົ່ງ

• Bơm áp đầu inox 304/ສູບຫົວສະແຕນເລດ304

Những vỏ bình đã được rút nắp sẽ được nhân công đưa tới bộ phận giữ bình trong công đoạn tráng rửa bình tự động của máy chiết bình VAQGF100. Vỏ bình sẽ được cố định và dịch chuyển nhờ xích tải bình dưới tác dụng của motor băng tảihoạtđộng.ກະຕຸກຢາງໄດ້ຖອນຝາອອກແລ້ວຈະໄດ້ກຳມະກອນສົ່ງເຖິງພາກສ່ວນຈັບກະຕຸກຢູ່ໃນຂັ້ນຕອນລ້າງຜ່ານກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກVAQGF100.ກະຕຸກຢາງຈະໄດ້ຈັບແບບຄົງທີ່ແລະເຄື່ອນໄຫວດ້ວຍສາຍໂສ້ສົ່ງກະຕຸກພາຍໃຕ້ການກະທົບຂອງມໍເຕີສາຍສົ່ງເຄື່ອນໄຫວ.

Công đoạn tráng rửa được trang bị 1 bơm áp đầu inox 304 được sản xuất theo công nghệ Italy . Máy bơm này có tác dụng bơm nước tinh khiết lẫn ozone tiệt khuẩn vào trong vỏ bình 5G để làm sạch bên trong bình trước khi đưa bình tới bộ phận chiết rót
ຂັ້ນຕອນລ້າງຜ່ານໄດ້ປະກອບສູບຫົວສະແຕນເລດ 304 ໄດ້ຜະລິດຕາມເທັກໂນໂລຢີຂອງປະເທດອີຕາລີ. ຈັກສູບນີ້ຈະສູບ ນໍ້າບໍລິສຸດປົນໂອໂຊນຂ້າເຊື້ອບັກເຕຮີເຂົ້າໃນກະຕຸກຢາງ5G ເພື່ອເຮັດໃຫ້ທາງໃນຂອງກະຕຸກໄດ້ລ້າງສະອາດກ່ອນທີ່ສົ່ງກະ ຕຸກເຖິງຂັ້ນຕອນຮ່າຍນໍ້າ.


Công đoạn chiết rót bình: Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100 có 1 vòi chiết bình bằng iNox 304 có tác dụng chiết bình theo định mức nhất định đã được cài đặt sẵn trên bảng điều khiển. Hệ thống dây dẫn lò xo chịu áp vận chuyển nước đến vòi chiết. Kết hợp với hệ thống bơm nước đầu inox 304 tạo áp chiết bình tạo áp lực chiết bình nước.
ຂັ້ນຕອນຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ: ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100 ມີ1ກ້ອກຮ່າຍນໍ້າດ້ວຍສະແຕນເລດ304ມີລັກສະນະວ່າຮ່າຍນໍ້າຕາມການກຳນົດໄດ້ຕິດຕັ້ງກ່ອນໃນແຜງຄົບຄຸມ. ລະບົບສາຍສົ່ງລໍຊໍຈະສົ່ງນໍ້າເຖິງກ້ອກຮ່າຍ. ສົມທົບກັບລະບົບສູບນໍ້າຫົວສະແຕນເລດ304ສ້າງຄວາມດັນເພື່ອຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ.

Chiết rót đóng nắp bình tự động
Chiết rót đóng nắp bình tự động

 

Công đoạn đóng nắp bình: Bộ phận dập nắp bình cho loại bình cổ nhỏ không có ren, kết hợp với bộ phận băng tải làm bằng Inox 304 tải bình bằng hệ thống con lăn. Có bộ phận xe nắp bình để đưa vào bộ phận đóng nắp và có bộ xilanh thủy lực để đẩy bình nước ra ngoài.
ຂັ້ນຕອນອັດຝາກະຕຸກ: ພາກສ່ວນທັບຝາກະຕຸກໃຫ້ກະຕຸກມີຄໍຂະໜາດນ້ອຍແລະບໍ່ມີຄ້ຽວຫັນ,ສົມທົບກັບສາຍສົ່ງເຮັດດ້ວຍສະແຕນເລດ304, ສົ່ງກະຕຸກດ້ວຍລະບົບລູກເລື່ອນ. ມີພາກສ່ວນເຮັດໃຫ້ແຫ້ງຝາກະຕຸກເຂົ້າເພື່ອສົ່ງເຂົ້າພາກສ່ວນອັດຝາແລະ ມີທໍ່ລູກສູບດ້ວຍໄຮໂດຼລິກເພື່ອຍູ້ກະຕຸກນໍ້າອອກທາງນອກ.
Trên đây là các công đoạn chính của máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100, bên cạnh đó để tăng năng suất chúng tôi còn cung cấp các máy phụ trợ nhằm giúp công đoạn chiết rót được diễn ra đạt hiệu quả cao hơn.
ຂ້າງເທິງນີ້ແມ່ນບັນດາຂັ້ນຕອນຫຼັກຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100, ນອກຈາກນັ້ນເພື່ອເພີ່ມປະສິດທິຜົນ, ພວກຂ້າພະເຈົ້າຍັງສະໜອງອອກບັນດາເຄື່ອງຈັກເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ການຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກຮັບໄດ້ຜົນສູງກ່ວານີ້.

Công đoạn phụ trợ mua riêng (không bắt buộc)
ຂັ້ນຕອນປະກອບຊ່ວຍຊື້ຕ່າງຫາກ(ບໍ່ບັງຄັບຊື້)


1. Máy rút nắp xục rửa trong và ngoài bình bán tự động BS1/ຈັກຖອນຝາເພື່ອລ້າງພາຍໃນແລະ ນອກກະຕຸກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດBS1:

Máy rút nắp, rửa trong và ngoài bình BS1
Máy rút nắp, rửa trong và ngoài bình btd BS1

Đây là chiếc máy có tác dụng rút nắp ra khỏi bình khi các nhà sản xuất thu lại vỏ bình của các đại lý hoặc của người sử dụng.
ຈັກນີ້ມີລັກສະນະວ່າຖອນຝາອອກຈາກກະຕຸກເວລາຜູ້ຜະລິດເກັບຄືນກະຕຸກແຕ່ບັນດາບ່ອນຈຳໜ່າຍຫຼືຂອງຜູ້ນໍາໃຊ້ມາ.
Những chiếc vỏ bình khi thu về sẽ dính bùn đất, bụi bẩn và có cả nắp bình. Vì vậy trước khi đưa vào sử dụng thì quý khách nên lắp đặt chiếc máy rút nắp, rửa trong và ngoài bình bán tự động BS1 này.
ກະຕຸກນໍ້າເວລາເກັບຄືນຈະຕິດສິ່ງເສດເຫຼືອ, ບາງກະຕຸກຍັງມີຝາ. ສະນັ້ນກ່ອນທີ່ນໍາມາໃຊ້ພວກເຮົາຕ້ອງລົງທຶນເພື່ອຕິດຕັ້ງຈັກຖອດຝາອອກ, ລ້າງພາຍໃນແລະ ພາຍນອກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດBS1ນີ້.
Với thiết kế có 1 đầu rút nắp, bên trong có hệ thống chổi để quét trong và ngoài bình, hệ thống vòi phun nước để rửa vỏ bình, hệ thống bơm, bàn đạp tạo áp để rút nắp.

ດ້ວຍການອອກແບບມີ1ຫົວຖອດຝາ, ຢູ່ພາຍໃນມີລະບົບໄມ້ກວາດພາຍໃນແລະ ນອກກະຕຸກ, ລະບົບທໍ່ພຸນໍ້າເພື່ອລ້າງກະຕຸກຢາງ, ລະບົບສູບ, ຢຽບສ້າງຄວາມດັນເພື່ອຖອດຝາ.
Nước để rửa bình ở chiếc máy BS1 này là hệ thống nước thải của màng lọc RO. Hoặc nước máy, nước giếng đã qua xử lý.
Công nhân sẽ đưa vỏ bình vào vị trí rút nắp. Sau đó bấm vào bàn đạp để rút nắp. Nắp bình sẽ được rút ra khỏi bình và chảy ra ngoài để có thể tái sử dụng.
ນໍ້າເພື່ອລ້າງກະຕຸກຢາງຂອງຈັກBS1ແມ່ນລະບົບນໍ້າເສດຂອງແຜ່ນກ່ັນRO. ຫຼືນໍ້າປະປາ, ນໍ້າສ້າງໄດ້ຜ່ານການແກ້ໄຂແລ້ວ.
ກຳມະກອນຈະສົ່ງກະຕຸກຢາງເຂົ້າໃນບ່ອນຖອດຝາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຈະກົດໃສ່ຕີນຢຽບເພື່ອຖອດຝາ. ຝາກະຕຸກຈະໄດ້ຖອດຈາກກະຕຸກແລະ ໄຫຼອອກທາງນອກເພື່ອການນໍາໃຊ້ຄືນໃໝ່.

Thông số kỹ thuật máy rút nắp, tráng rửa trong và ngoài bán tự động BS1
ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຖອດຝາ, ລ້າງຜ່ານພາຍໃນແລະ ນອກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດBS1

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  BS1
 Công suất (bình/h) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ)  150-200
 Đầu rửa/ຫົວລ້າງ  1
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  1.1kw
 Áp lực/ແຮງດັນ (Mpa) 0.45-0.6 
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  770x800x1150
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ)  40
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

 2. Máy soi dị vật/ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ

Máy soi dị vật bình

Máy soi dị vật/ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ

Máy soi dị vật được đặt cạnh hệ thống băng tải bình ngay sau máy chiết rót đóng bình 3 trong 1.
ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມໄດ້ຕັ້ງຢູ່ຂ້າງລະບົບສາຍສົ່ງກະຕຸກ, ພາຍຫຼັງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກ.
Máy giúp soi sắc xuất bình trong quá trình sản xuất. Với cấu tạo là chiếc đèn soi, giúp bạn nhìn xuyên thấu bên trong bình xem có vật thể lạ nào không. Nếu bình không đảm bảo tiêu chuẩn thì loại ra. Chi phí chiếc máy soi dị vật này rất rẻ nên hầu như khách hàng nào cũng sẽ đầu tư mua chiếc máy để soi dị vật ở bình 20 lít này
ຈັກຊ່ວຍໃຫ້ການສ່ອງຄຳກະຕວງໃນໄລຍະການຜະລິດ. ດ້ວຍການປະກອບເປັນໂຄມສ່ອງ, ຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາເຫັນແຈ້ງພາຍໃນກະຕຸກມີສິ່ງເສດເຫຼືອອີກຫຍັງບໍ?ຖ້າວ່າກະຕຸກບໍ່ຮັບປະກັນໄດ້ຕາມມາດຕະຖານທີ່ປະຖິ້ມອອກ. ລາຄາຂອງຈັກຖືກ, ສະນັ້ນຕ້ອງຊື້ຈັກສ່ອງນີ້ເພື່ອສ່ອງສິ່ງແປກປອມພາຍໃນກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດນີ້.

Thông số kỹ thuật máy soi dị vật/ ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  DJ100
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ( W)  3x20W
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  600x200x1000
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

 

3. Máy co màng bình bằng hơi nước/ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ

Máy co màng bình bằng hơi nước

Máy co màng bình 20l bằng hơi nước/ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດດ້ວຍອາຍນໍ້າ

Để không tốn nhân công cho công đoạn co màng bình thì việc sắm 1 chiếc máy co màng là hợp rất hợp l‎ý bởi máy sẽ hoạt động nhanh chóng với công suất 100-300 bình/h, nhanh hơn rất nhiều lần so với làm bằng phương pháp thủ công.
ເຮົາຕ້ອງການຊື້ຈັກຫົດແຜ່ນຍ້ອນຈັກມີການເຄື່ອນໄຫວຢ່າງທັນໄວດ້ວຍກໍາລັງແຮງ100-300ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ, ໄວກ່ວາກັບການເຮັດແບບຫັດຖະກຳແລະ ບໍ່ຕ້ອງໃຊ້ກຳມະກອນ.

Thông số kỹ thuật máy co màng bình bằng hơi/ ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ SK300
Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 100-300
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(kw)  18
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  1500x550x800
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

 

Khi đặt mua sản phẩm chiết rót tại Việt An khách hàng sẽ được bảo hành từ 1 đến 2 năm và bảo trì vô thời hạn.
ເວລາຊື້ຈັກຮ່າຍນໍ້າຢູ່ທີ່ຫວຽດອານ, ລູກຄ້າຈະໄດ້ຮັບການປະກັນຈັກແຕ່ 1ເຖິງ 2ປີແລະ ຮັບການບຳລຸງຮັກສາຈັກໝົດໄລຍະການນໍາໃຊ້.


4. Máy co màng bình bằng nhiệt/ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮ້ອນ:

Máy co màng bình bằng nhiệt
Máy co màng nhiệt SK-300E/ຈັກຫົດແຜ່ນດ້ວຍຄວາມຮ້ອນSK-300E

Dựa vào sức nóng của nhiệt để co màng vào toàn thân bình, SK-300E sẽ giúp doanh nghiệp nâng cao chất lượng bình nước mình sản xuất ra. Máy có khả năng tự điều chỉnh nhiệt độ nên tuyệt đối an toàn khi co màng. Màng co toàn thân bình đảm bảo đẹp, không bị nhăn.
ອີງເຂົ້າຄວາມຮ້ອນເພື່ອຫົດແຜ່ນເຂົ້າຕົວກະຕຸກ, SK-300E ຈະຊ່ວຍໃຫ້ວິສາຫະກິດຍົກສູງຄຸນນະພາບຂອງກະຕຸກນໍ້າຜະລິດອອກ. ຈັກມີຕວາມດັດແປງອຸນຫະພູມເອງສະນັ້ນມີຄວາມປອດໄພຢ່າງເດັດຂາດເວລາຫົດແຜ່ນ. ແຜ່ນໄດ້ຫົດຢ່າງສວຍງາມໃນທົ່ວກະຕຸກ, ບໍ່ຖືກຍູ່ຍີ່.


Thông số kỹ thuật máy co màng bình bằng nhiệt/ ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮ້ອນ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ SK300E
Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 100-300
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(kw)  18
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

 

5. Băng tải inox cho bình đã chứa nước/ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດໃຫ້ກະຕຸກໃສ່ນໍ້າ.

Băng tải inox

Công dụng: dịch chuyển bình nước tự động không cần nhân công
Được thiết kế với chất liệu inox 304 cao cấp có độ bền cao. Băng tải inox gồm có hệ thống băng tải, và hệ thống bơm, khung băng tải.
ຄຸນປະໂຫຍດ: ເຄື່ອນຍ້າຍກະຕຸກນໍ້າແບບອັດຕະໂນມັດ, ບໍ່ຕ້ອງການກຳມະກອນ. ໄດ້ອອກແບບດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ304ລຸ່ນດີ, ມີຄວາມທົນທານສູງ. ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດປະກອບມີລະບົບສາຍສົ່ງແລະ ລະບົບສູບ, ຂອບສາຍສົ່ງ.
Với việc sử dụng băng tải inox sẽ giúp nhà sản xuất tiết kiệm rất nhiều chi phí thuê nhân công, tiết kiệm không gian sản xuất
ກ່ຽວກັບການນໍາໃຊ້ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດຈະຊ່ວຍໃຫ້ໂຮງງານຜະລິດປະຢັດໄດ້ຄ່າຈ້າງກຳມະກອນ, ປະຢັດໄດ້ບໍລິເວນດຳເນີນການຜະລິດ.


Thông số kỹ thuật băng tải inox/ ຕົວເລກເຕັກນິກສາຍສົ່ງສະແຕນເລດ

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  CSSG-4
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(Kw)  0.75
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRmm)  4000x290
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

Trên đây là tất cả những công đoạn chính cũng như các máy phụ trợ cho quy trình chiết rót của máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100. Khách hàng đang có nhu cầu mua máy vui lòng liên hệ tới công ty Việt An hotline: +84 839 31 31 31 để được tư vấn và hỗ trợ miễn phí.
ຂ້າງເທິງນີ້ແມ່ນບັນດາຂັ້ນຕອນເປັນຫຼັກແລະ ບັນດາຈັກປະກອບຊ່ວຍໃຫ້ຂັ້ນຕອນຮ່າຍນໍ້າຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກ VAQGF 100. ຖ້າຕ້ອງການຊື້ຈັກກະລຸນາໃຫ້ລູກຄ້າຕິດຕໍ່ກັບບໍລິສັດຫວຽດອານຕາມ hotline: +84 839 31 31 31 ເພື່ອການແນະນໍາແລະປຶກສາ.

Chi tiết cấu hình máy chiết rót đóng bình VAQGF 100/ລະອຽດການປະກອບຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກVAQGF 100

 

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Thông số kỹ thuật máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 100( Bắt buộc phải mua)
ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 100(ຈຳເປັນຕ້ອງຊື້)

A. MÁY CHIẾT RÓT ĐÓNG BÌNH 20L VAQGF100- 3 CÔNG ĐOẠN BẮT BUỘC PHẢI MUA

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດVAQGF100 - 3ຂັ້ນຕອນຕ້ອງການຊື້

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  VAQGF100
 Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ)  70-100
  Đầu chiết/ຫົວຮ່າຍນໍ້າ
 Công suất điện/ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ( KW) 1.55 
 Áp lực/ແຮງດັນ (Mpa) 0.45-0.6 
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  2730x660x1720
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ)  180
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

B. CÔNG ĐOẠN MUA RIÊNG TÍCH HỢP VÀO MÁY CHIẾT RÓT ĐÓNG BÌNH 20L VAQGF100- 3 IN 1

ຂັ້ນຕອນຊື້ຕ່າງຫາກເພື່ອປະກອບເຂົ້າໃນຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດVAQGF100- 3 IN 1

 

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ Giá/ລາຄາ
1. Máy rút nắp xục rửa trong và ngoài bình bán tự động BS-1
ຈັກຖອດຝາລ້າງພາຍໃນແລະ ນອກເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດBS-1
 
2. Máy soi dị vật DJ-100/ ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມDJ-100  
3. Máy co màng bình bằng hơi nước SK-300/ ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າSK-300  
 4. Máy co màng bình bằng nhiệt SK-300E/ ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮ້ອນSK-300E  
 5. Băng tải inox cho bình đã chứa nước CSSG-4/ ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດໃຫ້ກະຕຸກໃສ່ນໍ້າCSSG-4  

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກ(ກະຕຸກໃຫຍ່)ແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນໜຶ່ງຈັກVAQGF 100

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus