• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Dây chuyền lọc nước 10000l VACC10000

ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ220ແມັດກ້ອນ/ມື້ COMPOSITEວານກົນຈັກVINARO220

ຕິດຕໍ່

Dây chuyền lọc nước VINARO 220 công suất 220 m3/ngày/h chất lượng- dễ sử dụng ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າVINARO220ມີກຳລັງແຮງ220ແມັດກ້ອນ/ມື້

 • Tiêu chuẩn/ມາດຕະຖານ: ISO 9001:2015
 • Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ: VINARO 220
 • Niên hạn máy: 15 năm/ເວລານໍາໃຊ້ຈັກ: 15ປີ
 • Xuất xứ: Việt An-Việt Nam/ທີ່ມາ: ຫວຽດອານ-ຫວຽດນາມ.
 • Miễn phí: 100% vận chuyển toàn quốc/ຟຣີ100%ການຂົນສົ່ງທົ່ວປະເທດ.
 • Miễn phí: 100% lắp đặt/ຟຣີ100%ການຕິດຕັ້ງ.

ສາລະບານ: ສາຍຕອງນໍ້າ , RO-Vinaro , Hot

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: Vinaro220

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Dây chuyền lọc nước tinh khiết 220 m3/ngày VINARO 220 được Việt An cung cấp ra thị trường với kiểu dáng công nghiệp gọn nhẹ, không tốn nhiều diện tích lắp đặt. Sản phẩm được miễn phí vận chuyển lắp đặt trên phạm vi toàn quốc với thời gian bảo hành lên đến 12 tháng.

Ảnh tập thể công ty Việt An


ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກອ້ນ/ມື້VINARO220 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານສສະໜອງອອກໃນທ້ອງຕະຫຼາດດ້ວຍຮູບແບບອຸດສາຫະກຳທີ່ກະ ທັດຮັດ, ບໍ່ຕ້ອງການເນື້ອທີ່ເພື່ອການຕິດຕັ້ງປານໃດ. ຜະລິດຕະພັນໄດ້ຟຣີໃນການຂົນສົ່ງແລະ ຕິດຕັ້ງໃນຂອບເຂດທົ່ວປະເທດດ້ວຍເວລາປະກັນເຄື່ອງພາຍໃນ12ເດືອນ.


Mặc dù trên thị trường dây chuyền sản xuất nước tinh khiết hiện nay có rất nhiều các dòng máy lọc nước thông minh, công xuất cao được ra mắt nhưng dây chuyền lọc nước tinh khiết 220 m3/ngày VINARO 220 của Việt An vẫn là sản phẩm lọc nước được khách hàng ưa chuộng lựa chọn sử dụng nhiều.
ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນທ້ອງຕະຫຼາດປະຈຸບັນເຄື່ອງຜະລິດ, ກັ່ນຕອງນໍ້າມີຫຼາຍປະເພດແຕ່ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກອ້ນ/ມື້VINARO 220 ຂອງຫວຽດອານເປັນຜະລິດຕະພັນທີ່ໄດ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍນິຍົມແລະ ນໍາໃຊ້ຫຼາຍສຸດ.
Thích hợp với các cơ sở sản xuất nước công suất lớn Model VINARO 220 là sản phẩm được nhập khẩu nguyên chiếc với tiêu chuẩn chất lượng ISO 9001:2015 khắt khe hiện nay- thời gian sử dụng sản phẩm lọc nước tinh khiết này lên đến 15 năm.
ເໝາະສົມກັບບັນດາໂຮງງານຜະລິດທີ່ມີກຳລັງແຮງສູງ, ແບບຜະລິດຕະພັນVINARO 220 ໄດ້ນຳເຂົ້າຢ່າງຄົບຊຸດດ້ວຍມາດຕະຖານດ້ານຄຸນນະພາບISO 9001:2015 ທີ່ເຄັ່ງຄັດສຸດໃນປະຈຸບັນ- ເວລານໍາໃຊ້ຜະລິດຕະພັນນີ້ມີເວລານໍາໃຊ້ເຖິງ15ປີ.
Khi bạn có nhu cầu sử dụng sản phẩm có khả năng xử lý nước tinh khiết công suất lớn, chất lượng cao thì không nên bỏ qua dây chuyền lọc nước tinh khiết 220 m3 mỗi ngày VINARO 220 của Việt An.
ຖ້າເຈົ້າມີຄວາມຕ້ອງການນໍາໃຊ້ຜະລິດຕະພັນມີການແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດມີກຳລັງແຮງແລະຄຸນນະພາບສູງທີ່ຕ້ອງຄັດເລືອກເອົາເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກອ້ນ/ມື້VINARO 220 ນີ້ຂອງຫວຽດອານ.

Cấu hình dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngàyການປະກອບຂອງເຄື່ອງຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກ້ອນ/ມຶ້.

Dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngày được tạo nên bởi những hệ thống bơm và lọc nước tự động tích hợp lại trong một dây chuyền. Các dây chuyền sẽ được tạo nên bởi các thiết bị sau:ເຄື່ອງຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກ້ອນ/ມື້ໄດ້ປະກອບດ້ວຍລະບົບສູບແລະ ກັ່ນຕອງນໍ້າແບບອັດຕະໂນມັດດ້ວຍບັນດາເຄື່ອງອຸປະກອນຄືດັ່ງລຸ່ມນີ້:

• Hệ thống bơm đẩy có chức năng tạo ra áp lực cho hệ thống lọc, giúp đẩy nước qua các cột lọc thôລະບົບສູບຍຸ້ມີລັກສະນະສ້າງເປັນຄວາມດັນໃຫ້ລະບົບກັ່ນຕອງ, ຊ່ວຍຍຸ້ນໍ້າຜ່ານບັນດາເສົາກັ່ນຕອງດິບ. 

• Hệ thống khử trùng không khí dùng để khử các loại vi khuẩn đang có trong không khí, giúp tạo ra một môi trường vô trùng.ລະບົບຂ້າແມ່ພະຍາດໃນອາກາດເພື່ອຂ້າເຊື້ອບັກເຕຣີທຸກປະເພດທີ່ມີໃນອາກາດ, ເຮັດໃຫ້ສະພາບແວດລ້ອມໄດ້ປອດເຊື້ອ.

• Hệ thống tiền lọc dùng để lọc cặn bẩn, rong rêu được tạo nên bởi phin lọc và lõi lọc inox sẽ lọc hết các cặn, bùn đất, rong rêu, tạp chất có trong nước nguồnລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ສ້າງອອກເປັນແຕ່ເຄື່ອງກັ່ນຕອງແລະ ເພົາກັ່ນຕອງສະແຕນເລດເພື່ອກັ່ນຕອງທາດເປື້ອນ, ສິ່ງເສດເຫຼືອທີ່ມີໃນນໍ້າ. 

• Hệ thống lọc kim loại nặng của dây chuyền gồm có một cột lọc Composite, van điều chỉnh 3 cửa, cát và sỏi lọc dùng để lọc các kim loại có trong nước, lọc đi phèn chua, tạp chất, làm cho nước trong và không bị lợ.ລະບົບກັ່ນໂລຫະໜັກປະກອບມີເສົາກັ່ນComposite, ວານປັບປຸງ3ປະຕູ, ຊາຍ, ຫີນແຮ່ເພື່ອກັ່ນຕອງບັນດາໂລຫະທີ່ມີໃນນໍ້າ, ກັ່ນຕອງຫີນສົ້ມ,ທາດປະສົມເຮັດໃຫ້ນໍ້າສະອາດແລະ ບໍ່ໃຫ້ນໍ້າຖືກລົດຈືດໆເຄັມໆ. 

• Hệ thống lọc khử độc, khử mùi hôi tanh cũng gồm có cột lọc Composite, sỏi lọc và van 3 cửa. Ngoài ra còn có than hoạt tính, có tác dụng chính trong việc khử độc, khử mùi hôi tanh khó chịu có trong nước.ລະບົບກັ່ນທາດພິດແລະ ກິ່ນປະກອບມີເສົາກັ່ນຕອງ Composite, ຫີນແຮ່ແລະ ວານ3ປະຕູ. ນອກຈາກນັ້ນຍົງມີຖ່ານກັ່ນນໍ້າມີລັກສະນະໃນການແກ້ພິດ,ແກ້ກິ່ນທີ່ມີໃນນໍ້າ. 

• Hệ thống khử đá vôi và làm mềm nước có van điều chỉnh 3 cửa, hạt lọc cation và cột lọc Composite. Được dùng để khử đi các đá vôi kết tủa trong nước, làm cho nước mềm và giúp bảo vệ hệ thống lọc RO ở bước tiếp sau đóລະບົບແກ້ຫີນປູນແລະ ເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງລວມມີວານ3ປະຕູ, ເມັດcationແລະເສົາກັ່ນຕອງ Composite. ໄດ້ນໍາໃຊ້ເພື່ອແກ້ຫີນປູນມີໃນນໍ້າ, ເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງແລະ ຊ່ວຍຮັກສາລະບົບກັ່ນຕອງROຢູ່ຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປ. 

• Hệ thống lọc RO trong dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngày VINARO 220 khá phức tạp với rất nhiều thiết bị, trong đó có bơm tăng áp, vỏ và màng hệ thống RO tinh khiết. Ngoài ra còn có lưu lượng kế, đồng hồ áp lực, đồng hồ áp dầu, van điện tử, muối hoàn nguyên và tủ điện tử tự động.ລະບົບແຜ່ນກັ່ນROປະກອບອຸປະກອນຫຼາຍຢ່າງ, ໃນນັ້ນມີສູບເພີ່ມຄວາມດັນ, ເປືອກແລະ ແຜ່ນລະບົບROບໍລິສຸດ. ນອກຈາກນັ້ນຍັງມີໂມງວັດແທກປະລິມານຄວາມຮ້ອນ, ໂມງວັດແທກຄວາມດັນ, ໂມງວັດແທກຄວາມດັນນໍ້າມັນ, ວານໄຟຟ້າ, ຖັງເກືອເພື່ອກັບຄືນສະພາບເດີມແລະ ຕູ້ໄຟຟ້າອັດຕະໂນມັດ. 

• Hệ thống diệt và lọc xác khuẩn gồm có đèn UV, máy Ozone sẽ giúp lọc đi toàn bộ các vi khuẩn phát sinh trong quá trình chuyển nước từ hệ thống lọc RO sang bể chứaລະບົບແກ້ໄຂແລະ ກັ່ນຕອງຊາກເຊື້ອບັກເຕຣີລວມມີໂຄມUV, ຈັກໂອໂຊນຈະຊ່ວຍກັ່ນຕອງໝົດເຊື້ອບັກເຕຣີມີໃນຂັ້ນຕອນສົ່ງນໍ້າແຕ່ລະບົບROຂ້າມຜ່ານຖັງໂຮມ.

• Cuối cùng là phần khung giá đỡ và các phụ kiện khác để lắp đặt dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngày có tác dụng hỗ trợ ở bên ngoài cho hệ thống, góp phần bảo quản hệ thống khỏi các tác động của môi trường.ສຸດທ້າຍແມ່ນຂອບຄໍ້າແລະ ເຄື່ອງປະກອບຕ່າງໆມີລັກສະນະຊ່ວຍເຫຼືອທາງນອກ, ປະກອບສ່ວນໃນການຮັກສາລະບົບຜ່ານຈາກບັນດາການກະທົບຂອງສະພາບແວດລ້ອມ. 

5 lí do vì sao bạn nên lắp đặt dây chuyền lọc nước 220 m3/ngày VINARO 220 của Việt An
5ເຫດຜົນທີ່ເຮົາຕ້ອງການຕິດຕັ້ງເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ220ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO 220 ຂອງຫວຽດອານ.


+ Thứ nhất:chất lượng tốt/ທຳອິດແມ່ນມີຄຸນະພາບດີ.


Dây chuyền lọc nước 220 m3/ngày VINARO 220 được sản xuất theo công nghệ của Hoa Kỳ với tiêu chuẩn ISO 9001:2015 mới hiện nay. Các linh kiện chủ yếu cấu thành dây chuyền lọc đều là hàng chính hãng, xuất xứ rõ ràng từ các nước tiên tiến như Anh, Mỹ, Italia, Nhật, Hàn Quốc.


ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າ220ແມັດກອ້ນ/ມື້ VINARO220 ໄດ້ຜະລິດຕາມເທັກໂນໂລຢີຂອງອາເມລິກາດ້ວຍ ມາດຕະຖານISO 9001:2015 ໃໝ່ສຸດໃນປະຈຸບັນ. ບັນດາເຄື່ອງອຸປະກອນຕົ້ນຕໍ່ເພື່ອປະກອບເປັນຈັກ ລ້ວນແຕ່ແມ່ນເຄື່ອງແທ້ຂອງບໍລິສັດ,ມີທີ່ມາຢ່າງຈະແຈ້ງແຕ່ບັນດາປະເທດພັດທະນາຄືອັງກິດ, ອາເມລິ ກາ, ອີນຕະລີ, ຍີ່ປຸ່ນ, ເກົາຫຼີ ...ຜະລິດຕະພັນໄດ້ນຳເຂົ້າຢ່າງ ຄົບຊຸດແລະ ໄດ້ຂຶ້ນທະບຽນ ມີສິດຜຸກ ຂາດຍີ່ຫໍ້ Vinaroເລກທີ259532 ທີ່ກົມກຳມະສິດພູມປັນຍາຫວຽດນາມ.


Quy trình lọc nước khép kín, tự động, công suất cao 220 m3 nước tinh khiết mỗi ngày.
ຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ເກີດຂຶ້ນຢ່າງຄົບວົງຈອນແລະ ອັດຕະໂນມັດ, ມີກຳລັງແຮງສູງ220ແມັດກອ້ນນໍ້າບໍລິສຸດ/ມື້.


+ Thứ hai: Lọc nước nhanh, đạt tiêu chuẩn nước tinh khiết/2: ການກັ່ນຕອງນໍ້າເກີດຂຶ້ນໄວ, ບັນລຸມາດຕະຖານນໍ້າບໍລິສຸດ.


Được cải tiến không ngừng về công nghệ lọc nước so với các sản phẩm ra đời trước nên dây chuyền lọc nước 220 m3/ngày VINARO 220 của Việt An cung cấp mỗi ngày sẽ xử lý được 220 m3 nước tinh khiết. Với khối lượng nước này thích hợp với các cơ sở sản xuất
nước tinh khiết đóng chai, đóng bình có quy mô lớn. Thích hợp để xử lý nước ở các tòa chung cư, các nhà hàng, khách sạn, trường học, nhà máy, xí nghiệp, cụm dân cư...


ມີການດັດແປ່ງຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງກ່ຽວກັບເທັກໂນໂລຣີກັ່ນຕອງນໍ້າທຽບກັບບັນດາຜະລິດຕະພັນທີ່ມີມາກ່ອນນັ້ນ,ສະນັ້ນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ220ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO 220 ຂອງຫວຽດອານຈະແກ້ໄຂໄດ້220ແມັດກ້ອນນໍ້າບໍລິສຸດໃນແຕ່ລະມື້. ດ້ວຍປະລິມານນໍ້ານີ້ເໝາະສົມກັບບັນດາໂຮງງານຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກມີຂະໜາດໃຫຍ່. ເໝາະສົມເພື່ອການແກ້ໄຂນໍ້າຢູ່ເຂດຄອນໂດ,ຮ້ານອາຫານ, ໂຮມແຮມ, ໂຮງຮຽນ, ໂຮງງານ, ກຸ້ມພົມລະເມືອງ...


Nước thành phẩm sau khi lọc được đem đi xét nghiệm đạt tiêu chuẩn QCVN 6-1:2010/BYT của Bộ Y Tế và tiêu chuẩn FDA của Hoa Kỳ.
ນໍ້າພາຍຫຼັງໄດ້ກັ່ນຕອງຈະໄດ້ນຳໄປວິເຄາະ, ບັນລຸຕາມມາດຕະຖານQCVN 6-1:2010/BYT ຂອງກະຊວງສາທາລະນະສຸກແລະ ມາດຕະຖານFDAຂອງອາເມລິກາ.


+ Thứ ba: Giá rẻ/3: ລາຄາຖືກທີ່ສຸດ.
Việt An tự hào là đơn vị chuyên về nhập khẩu và phân phối trực tiếp dây chuyền lọc, sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngày VINARO 220. Việc đưa sản phẩm lọc nước thông minh công nghiệp đến tận tay người tiêu dùng mà không qua một khâu trung gian nào là yếu tố quyết định khiến cho sản phẩm lọc nước mà việt an cung cấp có mức giá rẻ hơn từ 5-10% so với các sản phẩm lọc nước mà các đơn vị khác cung cấp.
ຫວຽດອານມີຄວາມເອກອ້າງທະນົງໃຈວ່າເປັນອົງການທີ່ນໍາໜ້າດ້ານນໍາເຂົ້າແລະ ຈຳໜ່າຍມີສິດຜຸກຂາດກ່ຽວກັບເຄື່ອງກັ່ນຕອງ, ຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດ220ແມັດກ້ອນ/ມື້VINARO 220. ການສົ່ງຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງນໍ້ານີ້ເຖິງຜູ້ບໍລິໂພກແຕ່ບໍ່ຕ້ອງຜ່ານຝ່າຍເປັນກາງໃດເປັນປັດໄຈຕັດສິນທີ່ເຮັດໃຫ້ລາຄາຂອງຜະລິດຕະພັນຂອງຫວຽດອານຕໍ່າກ່ວາແຕ່5-10%ຖ້າທຽບກັບບັນດາຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງຕ່າງໆມີໃນທ້ອງຕະຫຼາດ.
+ Thứ tư: Hàng chính hãng/4: ຂອງແທຂອງບໍລິສັດ.

Trên thị trường hiện nay có rất nhiều sản phẩm lọc nước không rõ nguồn gốc đang tràn ngập thị trường, bạn hãy là người thông minh để lựa chọn sử dụng các sản phẩm chính hãng. Luôn nói không với hàng giả, hàng nhái, xây dựng thương hiệu bằng chất lượng và niềm tin của khách hàng, trong gần 20 năm xây dựng và trưởng thành Việt An luôn đi đầu trong phong trào chống hàng giả, hàng nhái, hàng kém chất lượng. Vì thế khi lựa chọn sử dụng các sản phẩm dây chuyền lọc nước tinh khiết mà Việt An cung cấp trong đó có dây chuyền sản xuất nước tinh khiết 220 m3/ngày VINARO 220 quý khách hoàn toàn yên tâm về chất lượng, nguồn gốc xuất sứ của sản phẩm.


ຢູ່ໃນທ້ອງຕະຫຼາດປະຈຸບັນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າມີຫຼາຍປະເພດທີ່ມີທີ່ມາບໍ່ຈະແຈ້ງ,ລູກຄ້າທັງຫຼາຍຕ້ອງເປັນຜູ້ບໍລິໂພກທີ່ສະຫຼາດເພື່ອການຄັດເລືອກເອົາບັນດາຜະລິດຕະພັນເປັນຂອງແທ້ຂອງບໍລິສັດ. ຕ້ອງປະເຊີນໜ້າກັບເຄື່ອງປອມ, ເຄື່ອງລອກແບບ, ສ້າງຍີ່ຫໍ້ດ້ວຍຄຸນນະພາບແລະ ຄວາມເຊື່ອໝັນຂອງລູກຄ້າ, ເກືອບ20ປີໃນການກໍ່ສ້າງແລະ ຂະຫຍາຍຕົວຫວຽດອານເວລາໃດກໍ່ຢູ່ແຖວໜ້າຢ່າງສະເໝີໃນການຕ້ານເຄື່ອງປອມ, ເຄື່ອງລອກແບບ, ເຄື່ອງມີຄຸນນະພາບອ່ອນ. ຍ້ອນສະນັ້ນເວລາຄັດເລືອກນໍາໃຊ້ບັນດາຜະລິດຕະພັນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດທີ່ຫວຽດອານໄດ້ສະໜອງມານັ້ນ, ລູກຄ້າທັງຫຼາຍຕ້ອງມີຄວາມອຸ່ນອ່ຽນໃຈກ່ຽວກັບຄຸນນະພາບ, ທີ່ມາຂອງຜະລິດຕະພັນ.


+ Thứ 5: Dịch vụ tốt/5: ມີບໍລິການດີທີ່ສຸດ.
Luôn coi khách hàng là sự sống còn của doanh nghiệp vì thế mà công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An luôn nỗ lực không ngừng để mang đến cho khách hàng những dịch vụ tốt. Khi quý khách có nhu cầu lắp đặt dây chuyền lọc, xử lý nước tinh khiết VINARO 220- 220 m3/ngày sẽ được miễn phí vận chuyển lắp đặt trên toàn quốc, ngoài ra còn được hưởng chính sách bảo hành 12 tháng và bảo trì trọn đời dây chuyền lọc nước.


ເວລາໃນກໍນັບຖືລູກຄ້າຢູ່ຢ່າງສະເໝີ, ລູກຄ້າເປັນຄວາມຄົງຕົວຂອງບໍລິສັດ, ຍ້ອນສະນັ້ນບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປໄດ້ມີຄວາມພະຍາຍາມຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງເພື່ອສົ່ງມາໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍບັນດາບໍລິການທີ່ດີທີ່ສຸດ. ເວລາລູກຄ້າມີຄວາມຕ້ອງການຕິິດຕັ້ງເຄື່ອງກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດVINARO 220- 220 ແມັດກ້ອນ/ມື້ຈະໄດ້ຟຣີໃນການຂົນສົ່ງແລະ ຕິດຕັ້ງທົ່ວປະເທດ, ນອກຈາກນັ້ນຍັງໄດ້ຮັບນະໂຍບາຍໃນການປະກັນເຄື່ອງເວລາ12ເດືອນແລະ ການບຳລູງຮັກສາໝົດການນໍາໃຊ້ຂອງເຄື່ອງຈັກ.


Chưa dừng lại ở đó, sau khi sử dụng máy lọc công nghiệp này khi quý khách có nhu cầu thay thế các vật liệu lọc, màng lọc sẽ được Việt An cung cấp với mức giá ưu đãi.


ບໍ່ທັນຢຸດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ພາຍຫຼັງນໍາໃຊ້ຈັກກັານຕອງອຸດສາຫະກຳນີ້, ຖ້າລູກຄ້າມີຄວາມຕ້ອງການປ່ຽນແທນວັດຖຸອຸປະກອນ, ແຜ່ນກັ່ນຈະໄດ້ຫວຽດອານສະໜອງດ້ວຍລາຄາທີ່ເອື້ອອຳນວຍທີ່ສຸດ.


Để biết thêm các thông tin liên quan đến sản phẩm lọc nước công suất cao VINARO 220 quý khách hãy liên hệ với Việt An theo số 02092 414141. Việt An luôn sẵn lòng phục vụ quý khách 24/7 và 365 ngày/năm.


ເພື່ອການຮູ້ຕື່ມຂໍ້ມູນກ່ຽວພັນເຖິງບັນດາຜະລິດຕະພັນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າມີກຳລັງແຮງສູງVINARO 220, ລູກຄ້າທັງຫຼາຍຈົ່ງຕິດຕໍ່ນຳຫວຽດອານຕມເບີ02092 414141. ຫວຽດອານມີຄວາມກຽມພ້ອມຢູ່ສະເໝີເພື່ອຮັບໃຊ້ໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍໃນ24/7ແລະ 365ມື້/ປີ.

 

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Phụ kiện đi kèm của dây chuyền lọc nước VINARO 220

ຊິ້ນສ່ວນປະກອບຕື່ມຂອງເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າVINARO 220


Máy do công ty Cổ Phần Thương Mại Tổng Hợp Việt An sản xuất, nhập khẩu, phân phối và lắp đặt
ຈັກໄດ້ຜະລິດ, ນໍາເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍ ແລະ ຕິດຕັ້ງດ້ວຍບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ.

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 600 do công ty cổ phần TMTH Việt An cung cấp là một trong những thiết bị chuyên dụng, được dùng để chiết rót đóng bình nước uống tinh khiết tự động. Sản phẩm được sản xuất theo công nghệ chiết rót hiện đại của Hoa Kỳ. Với 3 công đoạn tự động sục rửa bình, chiết rót bình và xoáy nắp bình tự động (loại không có ren). Với 3 công đoạn này các doanh nghiệp sẽ tiết kiệm được rất nhiều chi phí sản xuất mà năng suất lại tăng gấp nhiều lần so với các loại máy chiết thông thường.

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 600 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປສະໜອງອອກແມ່ນໜຶ່ງໃນບັນດາອຸປະກອນໃຊ້ສະເພາະເພື່ອຮ່າຍນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຜະລິດຕາມເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ. ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຄື: ລ້າງຜ່ານກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າແລະ ຫັນຝາເອງ(ປະເພດບໍ່ມີຄ້ຽວຫັນ). ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນນີ້,ວິສາຫະກິດຈະປະຢັດໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຜະລິດແຕ່ປະສິດທິຜົນໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສູງຖ້າທຽບກັບຈັກຮ່າຍປະເພດຕ່າງໆ.

máy chiết rót bình 20 lít công suất 600 bình một giờ

Máy sử dụng sức nóng của hơi nước để co màng giúp màng co toàn thân bình đẹp, không bị nhăn. Tốc độ co màng nhanh
Máy được thiết kế có 1 nồi hơi và 1 buồng co màng.

ຈັກນໍາໃຊ້ຄວາມຮ້ອນຂອງອາຍນໍ້າເພື່ອຫົດແຜ່ນຊ່ວຍໃຫ້ແຜ່ນຫົດໃນໂຕກະຕຸກມີຄວາມສວຍງາມ, ບໍ່ຖືກເປັນຮອຍ. ມີການຫົດແຜ່ນຢ່າງໄວວາ.
ຈັກໄດ້ອອກແບບລວມມີ1ໝໍ້ຜະລິດອາຍນໍ້າແລະ 1ຫ້ອງຫົດແຜ່ນ.

Buồng co màng được làm bằng chất liệu thép không gỉ thích hợp với môi trường ẩm ướt. Dễ vệ sinh, độ bền cao trên 15 năm

ຫ້ອງຫົດແຜ່ນໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ, ເໝາະສົມກັບສະພາບແວດລ້ອມທີ່ປຽກຊຸ່ມ. ສະດວກໃນການເຮັດອະນາໄມແລະ ມີຄວາມທົນທານສູງເກີນ15ປີ.

Máy co màng bình 20l bằng hơi nước


 

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ220ແມັດກ້ອນ/ມື້ COMPOSITEວານກົນຈັກVINARO220

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus