• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Máy chiết rót bình tự động VAQGF450

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450

ຕິດຕໍ່

MÁY CHIẾT RÓT ĐÓNG BÌNH TỰ ĐỘNG 3 TRONG 1 VAQGF 450 ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450

 • Công suất : 450 bình 20 lít / giờ
 • ກໍາລັງແຮງ: 450ກະຕຸກ20ລິດ/ຊົ່ວໂມງ
 • Xuất xứ: Chính hãng
 • ທີ່ມາ: ຖືກບໍລິສັດ
 • Bảo hành: 12 tháng
 • ການປະກັນ: 12ເດືອນ
 • Miễn phí vận chuyển
 • ຟຣີການຂົນສົ່ງ
 • Miễn phí lắp đặt
 • ຟຣີການຕິດຕັ້ງ

ສາລະບານ: ຈັກບັນຈຸ MÁY CHIẾT RÓT , ກະຕຸກໃຫຍ່VAQGF

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: VAQGF450

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 với công nghệ mới năm 2021. Là một trong những sản phẩm đã và đang được nhiều đơn vị kinh doanh nước uống tinh khiết đóng bình lựa chọn sử dụng.
ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450 ດ້ວຍເຕັກໂນໂລຢີໃໝ່ສຸດປີ2021. ເປັນໜຶ່ງໃນບັນດາຜະລິດຕະພັນໄດ້ຫຼາຍໂຮງງານດຳເນີນທຸລະກິດຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກຄັດເລືອກນໍາໃຊ້.Ảnh tập thể công ty Việt An
Ảnh tập thể công ty Việt An/ຮູບພາບລວມໝູ່ຂອງບໍລິສັດຫວຽດອານ

Sản phẩm chuyên dùng để chiết rót và đóng bình này được Công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An- doanh nghiệp tiên phong về nhập khẩu, phân phối các thiết bị dây chuyền lọc nước, máy chiết rót chất lượng cao tại Việt Nam.

ຜະລິດຕະພັນໃຊ້ສະເພາະໃຫ້ການຮ່າຍນໍ້າແລະ ອັດກະຕຸກນີ້ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ-ວິສາຫະກິດທີ່ນໍາໜ້າໃນການນໍາເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍເຄື່ອງອຸປະກອບກ່ຽວກັບສາຍສົ່ງກັ່ນຕອງນໍ້າ, ຈັກຮ່າຍນໍ້າມີຄຸນນະພາບມີລຳດັບທີ1ຂອງຫວຽດນາມ.

Ứng dụng công nghệ hiện đại nên máy chiết rót với độ chính xác tuyệt đối, sản phẩm này đã làm vừa lòng rất nhiều quý khách hàng ngành sản xuất kinh doanh nước giải khát đóng chai, đóng bình tại Việt Nam.

ດ້ນໍາໃຊ້ເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາຍ້ອນສະນັ້ນຈັກຮ່າຍນໍ້ານີ້ມີຄວາມຖືກຕ້ອງຢ່າງເດດຂາດ, ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ເຮັດພໍໃຈລູກຄ້າຫຼາຍຄົນທີ່ດຳເນີນທຸລະກິດຂະແໜງການຜະລິດນໍ້າດື່ມໃສ່ກະຕຸກຢູ່ທີ່ຫວຽດນາມ.

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 áp dụng công nghệ hiện đại tiên tiến từ Hoa Kỳ

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ້ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450 ນໍາໃຊ້ເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ.

Đối với máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 Viêt An chúng tôi cam kết sản phẩm là hàng chính hãng có đầy đủ giấy tờ chứng nhận. Máy được sản xuất tại nhà máy của Việt An hoặc nhập khẩu từ Italy, Mỹ, Đức, Nhật, Trung Quốc theo yêu cầu của quý khách. Quá trình sản xuất, lắp ráp máy theo tiêu chuẩn ISO 9001:2015 tiêu chuẩn được đánh giá là khắt khe hiện nay.

ກ່ຽວກັບຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF450 ຂອງຫວຽດ ອານ, ພວກຂ້າພະເຈົ້າໃຫ້ຄຳໝາຍໝັ້ນວ່າ ຜະລິດຕະພັນນີ້ເປັນຂອງແທ້ຂອງບໍລິສັດ, ມີເອກະສານຢັ້ງ ຢືນຢ່າງພຽງພໍຕິດນໍາພ້ອມ. ຈັກໄດ້ຜະລິດທີ່ໂຮງງານຂອງຫວຽດອານ ຫຼື ນໍາເຂົ້າແຕ່ບັນດາປະເທດຄື: ອີຕະລີ, ອາເມລິກາ, ເຢຍລະມັນ, ຍີ່ປຸ່ນ, ຈີນຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າ. ຂັ້ນຕອນຜະລິດ, ປະກອບຮູບຕາມມາດຕະຖານISO 9001:2015, ມາດຕະຖານທີ່ມີຄວາມເຄັ່ງຄັດສຸດໃນປະຈຸບັນ.

Kiểu dáng công nghiệp gọn nhẹ, chất liệu cao cấp. Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 đẹp mắt và có thời gian sử dụng lâu hơn, ít phải bảo trì, máy chạy ổn định, êm ái. Không tốn diện tích của nhà các đơn vị kinh doanh. Với 3 công đoạn tự động đảm bảo quá trình chiết rót bình nhanh chóng, chính xác, đảm bảo các yêu cầu về vệ sinh an toàn thực phẩm của bộ y tế về nước uống đóng chai đóng bình.

ຈັກມີຮູບພາບແບບອຸດສາຫະກຳທີ່ກະທັດຮັດ, ວັດຖຸພັນທີ່ມີຄຸນນະພາບດີ. ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບ ອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກ VAQGF450ມີຄວາມສວຍງາມ ແລະເວລານໍາໃຊ້ຈັກໄດ້ດົນ ນານ, ບໍ່ຕ້ອງການບຳລູງຮັກສາຈັກຫຼາຍ, ການເຄື່ອນໄຫວຂອງຈັກປົກກະຕິ. ສະຖານທີ່ເພື່ອຕິດຕັ້ງຈັກ ບໍ່ຕ້ອງການເນື້ອທີ່ຫຼາຍ. ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຮັບປະກັນໃຫ້ການຮ່າຍນໍ້າເກີດອອກຢ່າງທັນໄວ, ຖືກຕ້ອງ ແລະ ຮັບປະກັນຕາມບັນດາຄວາມຕ້ອງການດ້ານປອດໄພຖືກຕາມຫຼັກອະນາໄມຂອງກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກຫວຽດນາມກ່ຽວກັບນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກ.

Việt An cung cấp các loại máy chiết rót bình 3 trong 1 trên toàn quốc với đầy đủ các công suất nhằm đáp ứng nhu cầu của nhiều đối tướng khách hàng. Sản phẩm tốt kết hợp với chất lượng phục vụ hoàn hảo chắc chắn khách hàng sẽ hải lòng khi sử dụng máy chiết rót của Việt An.

ຫວຽດອານໄດ້ສະໜອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກທຸກປະເພດໃນທົ່ວປະເທດ, ດ້ວຍກຳລັງແຮງຢ່າງຄົບຖ້ວນເພື່ອຕອບສະໜອງຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າທັງຫຼາຍ. ຜະລິດຕະພັນດີສົມທົບກັບຄຸນນະພາບຮັບໃຊ້ທີ່ຍອດຍິ່ງ, ແນ່ນອນວ່າລູກຄ້າທັງຫຼາຍຈະມີຄວາມພໍໃຈເວລານໍາໃຊ້ຈັກຮ່າຍນໍ້າຂອງຫວຽດອານ.

Máy chiết rót đóng bình tự động VAQGF 450 bao gồm 3 công đoạn tự động
ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດVAQGF 450 ປະກອບມີ3ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດ.


Máy chiết rót bình VAQGF 450 tự động được tích hợp 3 chức năng hoạt động hoàn toàn tự động trong một chiếc máy. Doanh nghiệp không mất nhiều không gian lắp đặt, không cần nhiều nhân công cho việc sản xuất nước uống đóng bình 20L.

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດVAQGF 450 ໄດ້ປະກອບ3ຄຸນລັກສະນະເຄື່ອນໄຫວອັດຕະໂນມັດຢ່າງຄົບວົງຈອນໃນຈັກດຽວ. ການຕິດຕັ້ງຈັກບໍ່ຕ້ອງເສຍບໍລິເວນຫຼາຍ, ບໍ່ຕ້ອງການກຳມະກອນຫຼາຍໃຫ້ການຜະລິດນໍ້າດື່ມໃສ່ກະຕຸກ20ລິດ.

Công đoạn 1: Xục rửa trong và ngoài bình tự động
ຂັ້ນຕອນທີ1: ການລ້າງພາຍໃນແລະ ນອກກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ:

Cấu tạo: Xích tải bình, bộ phận giữ bình, motor băng tải, bơm áp đầu inox 304.
ການປະກອບຈັກລວມມີ: ສາຍໂສ້ກະຕຸກ, ພາກສ່ວນຈັກກະຕຸກ, ມໍເຕີສາຍສົ່ງ, ສູບເພີ່ມແຮງດັນສະແຕນເລດ304.

Những vỏ bình 20L rỗng không có nắp được công nhân chuyển tới bộ phận tải bình và được úp chụp vào bộ phận giữ bình. Xích tải bình sẽ dịch chuyển các vỏ bình đi theo chiều kim đồng hồ nhờ hoạt động của motor băng tải. Bơm áp đầu inox 304 có chức năng bơm nước tinh khiết lẫn ozone tiệt khuẩn vào bên trong bình, ngoài bình. Bình 20L sẽ được rửa sạch sẽ trong vào ngoài, sau đó được xích tải chuyển tới bộ phận chiết rót bình.

ກະຕຸກຢາງ20ລິດເບົາບໍ່ມີຝາໄດ້ກຳມະກອນສົ່ງເຖິງພາກສ່ວນສົ່ງກະຕຸກແລະໄດ້ປີ້ນຂວໍ້າສຸບເຂົ້າພາກສ່ວນຈັກກະຕຸກ. ສາຍໂສ້ກະຕຸກຈະເຄື່ອນຍ້າຍກະຕຸກຢາງຕາມທິດເຂັ້ມໂມງສວຍໃຊ້ການເຄື່ອນໄຫວຂອງມໍເຕີສາຍສົ່ງ. ສູບເພີ່ມແຮງດັນສະແຕນເລດ304ຈະສູບນໍ້າບໍລິສຸດປົນໂອໂຊນຂ້າເຊື້ອບັກເຕຮີເຂົ້າພາຍໃນແລະນອກກະຕຸກ. ກະຕຸກ20ລິດຈະໄດ້ລ້າງສະອາດ,ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ສາຍໂສ້ສົ່ງເຖິງພາກສ່ວນຮ່າຍນໍ້າ.

Công đoạn 2: Chiết rót nước tinh khiết vào bình 20L
ຂັ້ນຕອນທີ2: ການຮ່າຍນໍ້າເຂົ້າໃສ່ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດ.


Những bình 20 L sau khi được xục rửa trong và ngoài sạch sẽ ở công đoạn 1 sẽ được chuyển đến các đầu chiết rót. Model VAQGF450 với thiết kế có 3 đầu chiết rót, được kết nối với nguồn nước tinh khiết thông qua hệ thống đường ống dẫn. Dưới lực đẩy pistong, nước tinh khiết được 3 đầu chiết rót chiết đầy vào 3 bình nước. Những bình đã được chiết đầy nước sẽ được chuyển đến bộ phận đóng nắp bình ở công đoạn 3.

ກະຕຸກຢາງເວລາໄດ້ລ້າງສະອາດຢູ່ໃນຂັ້ນຕອນ1ຈະໄດ້ສົ່ງເຖິງບັນບັນດາຫົວກ້ອກຮ່າຍ.ແບບຜະລິດຕະພັນVAQGF450ປະກອບມີ3ຫົວຮ່າຍນໍ້າ, ໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດຜ່ານລະບົບທໍ່ສົ່ງ.ພາຍໃຕ້ແຮງຍູ້ດັນປິດຕົງ,ນໍ້າບໍລິສຸດໄດ້3ຫົວຮ່າຍຮ່າຍເຕັມເຂົ້າ3ກະຕຸກ.ກະຕຸກໄດ້ຮ່າຍເຕັມນໍ້າແລ້ວຈະໄດ້ສົ່ງເຖິງພາກສ່ວນອັດຝາກະຕຸກໃນຂັ້ນຕອນທີ3.


Công đoạn 3: Đóng nắp bình tự động
ຂັ້ນຕອນທີ3: ການອັດຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ


Model VAQGF450 với thiết kế gồm 1 đầu đóng nắp được kết nối với hệ thống khay chứa nắp bình qua hệ thống ống dẫn nắp. Những chiếc nắp bình sẽ được công nhân đổ vào khay chứa nắp và được ống dẫn nắp đưa tới đầu đóng nắp. Đầu đóng nắp này được làm bằng chất liệu inox 304, sử dụng lực đẩy của pistong để đóng nắp vào bình với tốc độ 450 nắp/h .

ແບບຜະລິດຕະພັນVAQGF450ດ້ວຍການອອກແບບລວມມີ1ຫົວອັດຝາໄດ້ຕໍ່ກັບລະບົບຖາດໂຮມຝາກະຕຸກຜ່ານລະບົບທໍ່ສົ່ງຝາ.ຝາກະຕຸກຈະໄດ້ກຳ ມະກອນຖອກເຂົ້າຖາດໂຮມຝາແລະໄດ້ທໍ່ສົ່ງຝາສົ່ງເຖິງບ່ອນອັດຝາ.ຫົວອັດຝາໄດ້ເຮັດດ້ວຍສະແຕນເລດ304,ນໍາໃຊ້ແຮງດັນຍູ້ຂອງປິດຕົງເພື່ອອັດຝາເຂົ້າກະຕຸກດ້ວຍຄວາມໄວບັນລຸ450ຝາ/ຊົ່ວໂມງ.

Bình 20L đã được đóng nắp sẽ được xi lanh thủy lực đẩy ra ngoài đến các công đoạn tiếp theo.

ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດໄດ້ອັດຝາແລ້ວຈະໄດ້ລູກສູບແຮງດັນດຶ່ງອອກເຖິງບັນດາຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປ.

Để vận hành 3 công đoạn tự động xục rửa trong và ngoài bình, chiết rót nước vào bình và đóng nắp bình 20L là hệ thống điều khiển thông minh được gắn trên thân máy VAQGF450. Hệ thống điều khiển này có thể tự động vận hành toàn bộ quá trình rửa, chiết và đóng nắp bình theo chương trình đã được lập trình sẵn. Đặc biệt hơn là hệ thống có khả năng tự động ngắt khi có sự cố giúp quá trình sản xuất nước uống đóng bình an toàn hơn nhiều so với các dòng máy chiết rót thông thường khác trên thị trường.

ເພື່ອຄົບຄຸມ3ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດລ້າງພາຍໃນແລະ ນອກກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າເຂົ້າກະຕຸກແລະ ອັດຝາກະຕຸກ20ລິດແມ່ນລະບົບບັນຊາຢ່າງສະຫຼາດໄດ້ຕິດຢູ່ໃນໂຕຂອງຈັກVAQGF450. ລະບົບບັນຊານີ້ສາມາດຄົບຄຸມເອງທັງໝົດໄລຍະການລ້າງ, ຮ່າຍນໍ້າແລະອັດຝາກະຕຸກຕາມລາຍການໄດ້ສ້າງໂປຼແກຼມຂຶ້ນ. ເປັນຕົ້ນລະບົບນີ້ມີຄວາມສາມາດປິດເອງເວລາຈັກເກີດເຫດ, ຊ່ວຍໃຫ້ການຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກໄດ້ມີຄວາມປອດໄພຖ້າທຽບກັບບັນດາລຸ່ນຈັກຮ່າຍນໍ້າຕ່າງໆມີໃນທ້ອງຕະຫຼາດ.

Với 3 công đoạn tự động tích hợp trong 1 chiếc máy chiết bình VAQGF450 này sẽ giúp doanh nghiệp tiết kiệm được chi phí thuê 3 - 5 nhân công lao động mà hiệu suất lao động vẫn đảm bảo.
ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນໄດ້ປະກອບໃນຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກVAQGF450ນີ້ຈະຊ່ວຍໃຫ້ວິສາຫະກິດປະຢັດໄດ້ຄ່າເຊົ່າຈ້າງກຳມະກອນອອກແຮງງານແຕ່3-5ຄົນແຕ່ປະສິດທະຜົນໄດ້ຮັບປະກັນ.
Bên cạnh chiếc máy 3 trong 1 này thì Việt An còn cung cấp rất nhiều loại máy khác phục vụ trong quá trình sản xuất nước uống đóng chai, đóng bình. Nếu quý khách quan tâm có thể tham khảo thêm tại đây

ຄຽງຂ້າງກັບຈັກປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກນີ້ທີ່ຫວຽດອານຍັງສະໜອງອອກໃນທ້ອງຕະຫຼາດເຄື່ອງຈັກຫຼາຍປະເພດເພື່ອຮັບໃຊ້ໃຫ້ໄລຍະການຜະລິດນໍ້າດື່ມໃສ່ກະຕຸກ. ຖ້າລູກຄ້າມີຄວາມສົນໃຈທີ່ສາມາດກວດເບິ່ງຕື່ມ.

Ưu điểm máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450
ຈຸດພົ້ນເດັ່ນຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450


Khi ứng dụng máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 sẽ mang lại nhiều ưu điểm nổi trội như:
ເວລານໍາໃຊ້ຮັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450ຈະສົ່ງມາຫຼາຍຈຸດພົ້ນເດັ່ນຄື:

1.Hệ thống điều khiển thông minh: Với thiết kế hiện đại nhưng lại dễ sử dụng, quý khách hàng có thể dễ dàng điều chỉnh tốc độ hoạt động của máy chiết bình tự động VAQGF450

ລະບົບບັນຊາຢ່າງສະຫຼາດ: ດ້ວຍການອອກແບບທີ່ທັນສະໄໝແຕ່ສະດວກໃນການນໍາໃຊ້, ເຮົາສາມາດດັດແປງຄວາມໄວຂອງການເຄື່ອນໄຫວໄດ້ສະດວກ.

2.Độ chính xác: Sản phẩm của chúng tôi sử dụng bộ mã hóa quay để chiết rót với độ chính xác cao hơn

ຄວາມຖືກຕ້ອງ: ຜະລິດຕະພັນຂອງພວກຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ການຫັນເປັນລະຫັດໝູນວຽນເພື່ອຮ່າຍນໍ້າໄດ້ຖືກຕ້ອງ.

3.Tốc độ chiết rót: Sản phẩm được thiết kế đổi tần số để điều chỉnh tốc độ chiết rót. Tốc độ chiết có thể điều chỉnh thông qua bảng điều khiển.

ຄວາມໄວຂອງການຮ່າຍນໍ້າ: ຜະລິດຕະພັນໄດ້ອອກແບບປ່ຽນຄວາມຖີ່ເພື່ອການດັດແປງຄວາມໄວຮ່າຍນໍ້າ. ຄວາມໄວໃນການຮ່າຍນໍ້າສາມາເດັດແປງໄດ້ຜ່ານແຜງຄົບຄຸມ.

4.Độ bền cao: Đây là dòng máy chiết cao cấp hiện nay. Toàn bộ linh kiện cấu thành máy đều là hàng chính hãng với niên hạn sử dụng trên 20 năm.

ຄວາມທົນທານສູງ: ນີ້ເປັນລຸ່ນຈັກທີ່ດີສຸດໃນປະຈຸບັນ. ເຄື່ອງອຸປະກອນທັງໝົດ ເພື່ອປະກອບເປັນຈັກ ລ້ວນແຕ່ເປັນເຄື່ອງຂອງບໍລິສັດ,ມີອາຍຸການນໍາໃຊ້ເກີນ20ປີ.


Với khả năng hoạt động hoàn toàn tự động và khép kín. Hệ thống máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 của Việt An sẽ đảm bảo cho doanh nghiệp bạn được các vấn đề sau:

ດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວອັດຕະໂນມັດແລະ ຄົບວົງຈອນ. ລະບົບຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450 ຂອງຫວຽດອານຈະຮັບປະກັນໃຫ້ວິສາຫະກິດບັນດາບັນຫາຄືດັ່ງລຸ່ມນີ້:

 • Giúp đạt năng suất cao 450 bình/giờ. ຊ່ວຍບັນລຸປະສິດທິພາບສູງ450ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ.
 • Chất lượng sản phẩm được đảm bảo. ຄຸນນະພາບຂອງຜະລິດຕະພັນໄດ້ຮັບປະກັນ.
 • Tiết kiệm ( thời gian sản xuất, nhân công → giảm chi phí sản xuất) ປະຢັດ(ເວລາຜະລິດ, ກຳມະກອນ→ຫຼຸດຜ່ອນຄ່າລົງທຶນຜະລິດ).
 • Tăng khả năng cạnh tranh sản phẩm doanh nghiệp ເພີ່ມຄວາມແກ່ງແຍ່ງຜະລິດຕະພັນ
 • Thể hiện được phong cách làm việc chuyên nghiệp ສະແດງໄດ້ແບບແຜນໃນການເຮັດວຽກ.
 • Xây dựng được thương hiệu cho đơn vị bạn. ກໍ່ສ້າງໄດ້ຍີ່ຫໍ້.

Công đoạn tự động mua riêng tích hợp cho máy chiết rót bình VAQGF450( không bắt buộc mua)
ຂັ້ນຕອນອັດຕະໂນມັດຊື້ຕ່າງຫາກເພື່ອປະກອບໃຫ້ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກVAQGF450(ບໍ່ຈຳເປັນຊື້)


Việt An luôn đi tắt đón đầu, không ngừng cải tiến và cập nhật công nghệ mới. Với mong muốn góp phần giúp các doanh nghiệp sản xuất nước uống đóng bình ở trong và ngoài nước có những dây chuyền sản xuất hiện đại, tự động mang lại hiệu suất cao. Bên cạnh việc cung cấp ra thị trường những dòng máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 thì việt an còn cung cấp thêm các loại máy tự động khác để quý khách hàng có thể tích hợp với chiếc máy 3 trong 1 tạo nên một dây chuyền chiết rót tự động hoàn toàn. Dưới đây là một số gợi ý để quý khách hàng có thể tham khảo đầu tư lắp đặt.

ຫວຽດອານໄດ້ນໍາໜ້າຢູ່ສະເໝີ,ດັດແກ້ແລະອັບເດດເຕັກໂນໂລຢີໃໝ່ສຸດໃນສາກົນເປັນຢ່າງປົກກະຕິ. ດ້ວຍຄວາມຫວັງວ່າຈະຊ່ວຍໃຫ້ບັນດາວິສາຫະກິດດຳເນີນການຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກຢູ່ພາຍໃນແລະ ຕ່າງປະເທດໄດ້ນໍາໃຊ້ບັນດາສາຍສົ່ງທີ່ທັນສະໄໝ, ອັດຕະໂນມັດແລະມີປະສິດທິຜົນສູງ.ຄຽງຂ້າງກັບການສະໜອງອອກໃນທ້ອງຕະຫຼາດລຸ່ນຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກທີ່ຫວຽດອານຍັງສະ
ໜອງຕື່ມເຄື່ອງຈັກອັດຕະໂນມັດປະເພດຕ່າງໆເພື່ອໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍນໍາມາປະກອບກັບຈັກມີ3ຂັ້ນຕອນໃຮ1ຈັກສ້າງເປັນສາຍສົ່ງຮ່າຍນໍ້າແບບອັດ ຕະໂນມັດຢ່າງຄົບວົງຈອນ.
ລຸ່ມນີ້ແມ່ນບາງຄຳເຈາະຈີ້ມເພື່ອໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍສາມາດກວດເບິ່ງແລະ ລົງທຶນຕິດຕັ້ງ.


1. Máy rút nắp bình tự động/ຈັກຖອດຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ BG-600

Máy rút nắp bình tự động BG-600
Máy rút nắp bình tự động BG-600/ຈັກຖອດຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ BG-600

Với thiết kế kiểu dáng công nghiệp gọn nhẹ, không tốn diện tích. Ứng dụng công nghệ rút nắp tiên tiến, máy rút nắp BG-600 có thể dễ dàng tách nắp ra khỏi bình chỉ trong tích tắc. Nắp sau khi được tách ra khỏi bình không bị biến dạng nên có thể tái sử dụng => giúp tiết kiệm chi phí

ດ້ວຍການອອກແບບອຸດສາຫະກຳທີ່ທະທັດຫັດ, ບໍ່ຕ້ອງການເນື້ອທີ່ຕິດຕັ້ງປານໃດ. ໄດ້ນໍາໃຊ້ເຕັກໂນໂລຢີທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ,ຈັກຖອດຝາBG-600 ສາມາດແຍກຝາອອກຈາກກະຕຸກໄດ້ຢ່າງສະດວກ. ຝາພາຍຫຼັງໄດ້ແຍກອອກຈາກກະຕຸກບໍ່ຖືກປ່ຽນຮູບ, ສະນັ້ນສາມາດນໍາໃຊ້ໄດ້ຄືນ
ໃໝ່=>ຊ່ວຍປະຢັດຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ.

Máy rút nắp BG-600 được thiết kế có 1 đầu rút nắp, sử dụng lực đẩy của pistong để rút nắp với áp suất từ 0,6-0,8 Mpa. Công suất rút nắp của máy từ 300-600 nắp/h.

ຈັກຖອດຝາBG-600 ໄດ້ອອກແບບລວມມີ1ຫົວຖອດຝາ, ນໍາໃຊ້ແຮງຍູ້ດັນຂອງປິດຕົງເພື່ອຖອດຝາດ້ວຍຄວາມດັນແຕ່0,6-0,8 Mpa. ກຳລັງແຮງຖອດຝາຂອງຈັກແຕ່300-600ຝາ/ຊົ່ວໂມງ.


Thông số kỹ thuật Máy rút nắp bình tự động BG-600/ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຖອດຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດBG-600

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  BG600
 Công suất (bình/h) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 300-600
Đầu rút/ຫົວຖອດຝາ  1
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ Dùng khí
 Áp lực/ແຮງດັນ (Mpa) 0.6-0.8 
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  500x750x1800
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ)  48
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

2. Máy rửa bình tự động/ຈັກລ້າງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ ST-600

Máy rửa bình ST-600
Máy rửa bình ST-600/ຈັກລ້າງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ ST-600

Chiếc máy rửa ngoài bình ST-600 là một gợi ý tuyệt vời dành cho quý khách hàng. Với khả năng rửa bình tự động, máy có 5 đầu rửa, 5 chổi cọ bình nên sẽ giúp doanh nghiệp tiết kiệm rất nhiều chi phí thuê nhân công. Công suất rửa có thể đạt tới tối đa 600 bình/h
Chiếc máy này thích hợp cho việc rửa những vỏ bình 20L sau khi đã sử dụng được thu hồi về. Bạn có thể sử dụng nguồn nước thải của màng ro để cấp cho máy rửa bình tự động ST-600 giúp tiết kiệm nguồn nước.

ຈັກລ້າງນອກກະຕຸກST-600 ເປັນຄຳເຈາະຈີ້ມທີ່ຍອດຍິ່ງໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍ. ດ້ວຍການລ້າງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ, ຈັກມີ5ຫົວລ້າງ, 5ຝອຍລ້າງສະນັ້ນຈະຊ່ວຍໃຫ້ວິສາຫະກິດປະຢັດໄດ້ຄ່າເຊົ່າຈ້າງກຳມະກອນ. ກຳລັງແຮງລ້າງສາມາດບັນລຸໄດ້ຢ່າງຫຼາຍສຸດ600ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ. ຈັກປະເພດນີ້ ເໝາະສົມໃຫ້ການລ້າງກະຕຸກຢາງຂະໜາດ20ລິດພາຍຫຼັງໄດ້ເກັບຄືນມາ.ເຮົາສາມາດນໍາໃຊ້ແຫຼ່ງນໍ້າເສດຂອງແຜ່ນROເພື່ອສະໜອງໃຫ້ຈັກລ້າງກະ ຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດST-600ຊ່ວຍໃຫ້ປະຢັດແຫຼ່ງນໍ້າ.


Thông số kỹ thuật Máy rửa bình tự động ST-600

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກລ້າງກະຕຸກອັດຕະໂນມັດST-600

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  ST-600
 Công suất (bình/h) /ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ)  450-600
 Đầu rửa/ຫົວລ້າງ  5
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  1.2-1.5
 Áp lực/ແຮງດັນ (Mpa) 0.7-0.8 
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  1850x1100x1800
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ)  230
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

3. Máy tải bình tự động

ຈັກສົ່ງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດBL-450

Máy tải bình tự động BL450

Máy tải vỏ bình 20L tự động với 3 đầu tải. Công dụng tải vỏ bình đã được cọ rửa về vị trí tráng nước tinh khiết có xục ozone trong máy chiết rót 3 trong 1 VAQGF450 để đảm bảo tiệt khuẩn và loại bỏ bụi bẩn còn ở trong vỏ bình. Với công suất 450 bình/h.

ຈັກສົ່ງກະຕຸກຢາງ20ລິດອັດຕະໂນມັດປະກອບມີ3ຫົວສົ່ງ. ຄຸນລັກສະນະຂອງຈັກແມ່ນສົ່ງກະຕຸກຢາງໄດ້ລ້າງສະອາດແລ້ວໄປເຖິງບ່ອນລ້າງຜ່ານນໍ້າບໍລິສຸດປົນໂອໂຊນຢູ່ໃນຈັກຮ່າຍນໍ້າປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF450ເພື່ອຮັບປະກັນການຂ້າເຊື້ອບັກເຕຮີແລະ ປະຖີ້ມສິ່ງເສດເຫຼືອຍັງມີຢູ່ໃນກະຕຸກ. ດ້ວຍກຳລັງແຮງ450ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ.


Thông số kỹ thuật Máy tải bình tự động BL-450

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກສົ່ງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດBL-450

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  BL-450
Công suất (nắp/h)/ກໍາລັງແຮງ(ຝາ/ຊົ່ວໂມງ)  450
Đầu tải/ຫົວສົ່ງ  3
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  0.75
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  1350x960x1200
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ)  90
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

4. Máy tải nắp bình tự động

ຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ CL-1200

Máy tải nắp bình tự động CL1200

Công dụng: Tự động cấp nắp cho máy đóng nắp bình khi thiếu và ngừng cấp nắp cho máy đóng nắp khi đầy nắp trong ống dẫn nắp. Đảm bảo 100% không có nắp bị ngược.

ຄຸນລັກສະນະ:ມີການເຄື່ອນໄຫວເອງໃນການສົ່ງຝາໃຫ້ຈັກອັດຝາກະຕຸກເວລາຂາດແລະຢຸດເອງເວລາຝາພຽຍພໍ.ຮັບປະກັນ100%ຝາບໍ່ຖືກປີ້ນຂວໍ້າລົງ.

Công nhân chỉ việc đổ nắp vào khay chứa nắp của máy tải, máy sẽ tự động đưa nắp tới hệ thống ống dẫn nắp của máy chiết bình 3 trong 1 VAQGF450 nhờ hệ thống motor băng tải vận hành băng tải.

ກຳມະກອນມີແຕ່ຖອກຝາເຂົ້າຖາດໂຮມຝາຂອງຈັກສົ່ງ,ຈັກຈະເຄື່ອນໄຫວອັດຕະໂນມັດສົ່ງຝາເຖິງລະບົບທໍ່ສົ່ງຝາຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF450ຍ້ອນລະບົບມໍເຕີສາຍສົ່ງ.


Thông số kỹ thuật Máy tải nắp bình tự động

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ CL-1200

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  CL-1200
Công suất (nắp/h)/ກໍາລັງແຮງ(ຝາ/ຊົ່ວໂມງ)  300-1200
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  0.18
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  600x600x3000
 Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ) 65
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

5. Máy soi dị vật

ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ DJ-100

Máy soi dị vật bình
Máy soi dị vật bình/ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ 


Công dụng của chiếc máy soi dị vật bình DJ-100 là soi xác xuất. Trong quá trình sản xuất nước tinh khiết đóng bình thì nhà sản xuất cần đảm bảo chất lượng các bình nước mình sản xuất ra. Vì vậy quý khách hàng có thể lắp đặt chiếc máy soi dị vật DJ-100 này để soi xác xuất bình theo tỷ lệ từ 5-10% bình sản xuất ra.

ຄຸນລັກສະນະຂອງຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມໃນກະຕຸກDJ-100 ແມ່ນການສ່ອງຄຳກະຕວງ. ໃນໄລຍະການຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກທີ່ໂຮງງານຜະລິດນໍ້າດື່ມຕ້ອງຮັບປະກັນກ່ຽວກັບຄຸນນະພາບກະຕຸກນໍ້າທີ່ເຮົາຜະລິດອອກ. ຍ້ອນສະນັ້ນເຮົາສາມາດລົງທຶນເພື່ອຕິດຕັ້ງຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມDJ-100 ນີ້ເພື່ອສ່ອງຄຳກະຕວງຂອງກະຕຸກຕາມມາດຕາສ່ວນແຕ່5-10% ກະຕຸກຜະລິດອອກ.

Với cấu tạo gồm 2 đèn soi được đặt trong bộ khung giá đỡ đèn, khi bình nước đã được chiết rót và đóng nắp ở máy chiết rót 3 trong 1 VAQGF450 và được băng tải inox vận chuyển qua chiếc máy soi này, công nhân sẽ quan sát xe bình có lẫn dị vật bất thường không.

ດ້ວຍການປະກອບລວມມີ2ໂຄກສ່ອງໄດ້ຕັ້ງຢູ່ໃນຂອບກໍ້າໂຄກ, ເວລາກະຕຸກໄດ້ຮ່າຍເຕັມນໍ້າແລະ ອັດຝາຢູ່ຈັກຮ່າຍນໍ້າປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF450ແລະໄດ້ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດສົ່ງຜ່ານຈັກສ່ອງນີ້, ກຳມະກອນຈະກວດເບິ່ງວ່າກະຕຸກນໍ້ານັ້ນມີສິ່ງແປກປອມປົນຢູ່ນໍາບໍ.


Thông số kỹ thuật Máy soi dị vật DJ-100

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມDJ-100

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  DJ-100
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  3x20w
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm) 600x200x100
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

6. Máy co màng bình bằng hơi nước

ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າSK-450

Máy co màng bình bằng hơi nước SK450

Máy sử dụng sức nóng của hơi nước để co màng giúp màng co toàn thân bình đẹp, không bị nhăn. Tốc độ co màng nhanh
Máy được thiết kế có 1 nồi hơi và 1 buồng co màng.

ຈັກນໍາໃຊ້ຄວາມຮ້ອນຂອງອາຍນໍ້າເພື່ອຫົດແຜ່ນຊ່ວຍໃຫ້ແຜ່ນຫົດໃນໂຕກະຕຸກມີຄວາມສວຍງາມ, ບໍ່ຖືກເປັນຮອຍ. ມີການຫົດແຜ່ນຢ່າງໄວວາ.
ຈັກໄດ້ອອກແບບລວມມີ1ໝໍ້ຜະລິດອາຍນໍ້າແລະ 1ຫ້ອງຫົດແຜ່ນ.

Buồng co màng được làm bằng chất liệu thép không gỉ thích hợp với môi trường ẩm ướt. Dễ vệ sinh, độ bền cao trên 15 năm

ຫ້ອງຫົດແຜ່ນໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ, ເໝາະສົມກັບສະພາບແວດລ້ອມທີ່ປຽກຊຸ່ມ. ສະດວກໃນການເຮັດອະນາໄມແລະ ມີຄວາມທົນທານສູງເກີນ15ປີ.

Thông số kỹ thuật Máy co màng bình bằng hơi nước SK-450

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າSK-450

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  SK-450
Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ)  400-450
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  24
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  1500x550x800
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

7. Máy co màng bình bằng nhiệt điện

ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮອນSK-450E


Máy co màng bình bằng nhiệt SK450E


Ngoài chiếc máy co màng bình bằng hơi thì Việt An còn cung cấp cả những chiếc máy co màng bình bằng nhiệt. Máy sử dụng nhiệt để co màng polime lên toàn bộ thân bình. Với thiết kế đặc biệt, nhiệt độ trong buồng co được giữ cố định ở một mức độ nên đảm bảo màng co luôn đều, đẹp, không nhăn.

ນອກຈາກຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າທີ່ຫວຽດອານຍັງສະໜອງບັນດາຈັກຫົດແຜ່ນດ້ວຍຄວາມຮ້ອນ. ຈັກນໍາໃຊ້ຄວາມຮ້ອນເພື່ອຫົດແຜ່ນໂປລີແມຂຶ້ນໃນໂຕຂອງກະຕຸກ.ດ້ວຍການອອກແບບພິເສດ, ຄວາມຮ້ອນໃນຫ້ອງຫົດແຜ່ນໄດ້ຈັບຢູ່ຢ່າງຄົງທີ່ໃນລຳດັບດຽວສະນັ້ນຮັບປະກັນໃຫ້ແຜ່ນຫົດມີຄວາມສວຍງາມ, ບໍ່ຖືກເປັນຮອຍ.


Thông số kỹ thuật Máy co màng bình bằng nhiệt SK-450E

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮ້ອນSK-450E

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ SK-450E
Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 400-450
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(kw) 24
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  1500x550x800
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

8. Băng tải plastic (cho bình rỗng)/ສາຍສົ່ງພາດສະຕິກ(ໃຫ້ກະຕຸກເບົາ) CSG-6

Băng tải plastic cho bình rỗng
Băng tải plastic cho bình rỗngສາຍສົ່ງພາດສະຕິກ(ໃຫ້ກະຕຸກເບົາ)


Việc tiết kiệm chi phí nhân công tham gia vào hoạt động sản xuất kinh doanh là rất cần thiết trong thời đại tự động hóa như hiện nay. Những chiếc băng tải plastic sẽ giúp bạn không cần tới nhân công để di chuyển bình từ công đoạn này tới công đoạn khác. Khi motor băng tải vận hành thì các bình rỗng sẽ được dịch chuyển từ vị trí này tới vị trí khác một cách nhanh chóng lại tiết kiệm nhiều không gian lắp đặt

ການປະຢັດຄ່າເຊົ່າຈ້າງກຳມະກອນໃນການດຳເນີນທຸລະກິດມີຄວາມຕ້ອງການຫຼາຍໃນສະໄໝອັດຕະໂນມັດຄືປະຈຸບນນີ້. ສາຍສົ່ງພາດສະຕິກຈະຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາປະຢັດໄດ້ຄ່າເຊົ່າຈ້າງກຳມະກອນເພື່ອການເຄື່ອນຍ້າຍກະຕຸກແຕ່ຂັ້ນຕອນນີ້ເຖິງຂັ້ນຕອນອື່ນ. ເວລາມໍເຕີສາຍສົ່ງເຄື່ອນໄຫວທີ່ກະຕຸກເບົາຈະໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍແຕ່ບ່ອນນີ້ເຖິງບ່ອນອື່ນຢ່າງໄວວາ, ນອກຈາກນັ້ນຍັງປະຢັດໄດ້ບໍລິເວນຕິດຕັ້ງຈັກ.


Thông số kỹ thuật Băng tải plastic cho bình rỗng

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງສາຍສົ່ງພາດສະຕິກໃຫ້ກະຕຸກເບົາ CSG-6

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ CSG-6
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(kw)  0.55
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  6000x290
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

9. Băng tải inox (cho bình đã chứa nước)

ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດ(ໃຫ້ກະຕຸກໄດ້ຮ່າຍເຕັມນໍ້າແລ້ວ) CSSG-5

Băng tải inox

Băng tải inox bình 20l/ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດ


Công dụng của băng tải inox chính là vận chuyển những bình đã được chiết rót đầy nước một cách tự động, không cần nhân công. Điều này sẽ giúp doanh nghiệp giảm chi phí sản xuất, tăng khả năng cạnh tranh.
ຄຸນລັກສະນະຂອງສາຍສົ່ງສະແຕນເລດແມ່ນຂົນສົ່ງແບບອັດຕະໂນມັດບັນດາກະຕຸກໄດ້ຮ່າຍເຕັມນໍ້າແລ້ວ, ແຕ່ບໍ່ຕ້ອງການກຳມະກອນ. ນີ້ຈະຊ່ວຍໃຫ້ວິສາຫະກິດຫຼຸດຜ່ອນໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຜະລິດ, ເພີ່ມຄວາມແກ່ງແຍ່ງໃນທ້ອງຕະຫຼາດ.


Thông số kỹ thuật Băng tải inox

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງສາຍສົ່ງສະແຕນເລດ CSSG-5

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  CSSG-5
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ(Kw)  0.75
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRmm)  5000x290
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

10. Máy sục rửa và rút nắp bình

ຈັກລ້າງແລະຖອດຝາກະຕຸກ 5G BS-2

Máy sục rửa và rút nắp bình 5G BS2


Đây là chiếc máy có công dụng rút nắp và rửa bình. Chỉ với giá 3.900 USD nhưng sẽ giúp bạn rút nắp ra khỏi bình một cách nhanh chóng với 2 đầu rút nắp và một buồng cọ rửa bình.

ນີ້ແມ່ນຈັກທີ່ມີຄຸນລັກສະນະຖອດຝາແລະລ້າງກະຕຸກ. ລາຄາພຽງແຕ່ 3.900USD ແຕ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາ ຖອດຝາອອກຈາກກະຕຸກຢ່າງໄວວາດ້ວຍ2ຫົວຖອດຝາແລະ1ຫ້ອງລ້າງກະຕຸກ.

Thông số kỹ thuật Máy sục rửa, và rút nắp bình 5G BS-2

ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກລ້າງແລະຖອດຝາກະຕຸກ5G BS-2

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  BS-2
 Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ  1.9
 Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm)  770x1250x1150
 Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

Dịch vụ chăm sóc khách hàng của Việt An

ບໍລິການຫຼັງການຂາຍຂອງຫວຽດອານ :


Với thời gian bảo hành sản phẩm từ 1 năm và thời gian bảo trì sản phẩm trọn đời. Việt An còn có những kĩ sư có kinh nghiệm lâu năm về sản xuất và chế tạo máy móc sẽ tư vấn để quý khách hàng có được sự lựa chọn hoàn hảo cho mình.

ກ່ຽວກັບເວລາປະກັນຜະລິດຕະພັນໃນ1ປີແລະ ເວລາບຳລູງຮັກສາຈັກໝົດໄລຍະການນໍາໃຊ້. ຫວຽດອານຍັງມີນັກວິສາຫະກອນມີບົດຮຽນໃນຂະແໜງການຜະລິດແລະ ປະດິດສ້າງເຄື່ອງຈັກຈະໃຫ້ຄຳປຶກສາເພື່ອໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍຈະມີຄວາມຄັດເລືອກຢ່າງເໝາະສົມສຸດ.

Với mục đích mang lại lợi ích tốt tới khách hàng, Việt An cam kết khách hàng sẽ được sử dụng máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 công nghệ tốt và hưởng những ưu đãi tuyệt vời.

ດ້ວຍຈຸດໝາຍນໍາຜົນປະໂຫຍດດີທີ່ສຸດໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍ, ຫວຽດອານໃຫ້ຄຳໝາຍໝັ້ນວ່າລູກຄ້າທັງຫຼາຍຈະໄດ້ນໍາໃຊ້ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450 ທີ່ມີເຕັກໂນໂລຢີດີທີ່ສຸດແລະ ໄດ້ຮັບໃຊ້ບັນດາຄວາມເອື້ອອຳນວຍທີ່ຍອດຍິ່ງທີ່ສຸດ.

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Thông số kỹ thuật máy chiết rót đóng bình tự động VAQGF450
ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF450 

A. MÁY CHIẾT RÓT ĐÓNG BÌNH 20L VAQGF450- 3 CÔNG ĐOẠN BẮT BUỘC PHẢI MUAຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດVAQGF450 - 3ຂັ້ນຕອນຕ້ອງການຊື້

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ  VAQGF450
Công suất (bình/h)/ກໍາລັງແຮງ(ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ) 300-450
Đầu chiết/ຫົວຮ່າຍນໍ້າ 3
Công suất điện/ກໍາລັງແຮງໄຟຟ້າ( KW) 10
Áp lực/ແຮງດັນ (Mpa) 0.8-1.0 
Kích thước/ຂະໜາດ (DxRxCmm) 4600x1950x2110
Trọng lượng (Kg)/ນໍ້າໜັກ(ກິໂລ) 1100
Đặc tính/ລັກສະນະສະເພາະ Gia nhiệt nước đến/ແຜ່ຄວາມຮ້ອນນໍ້າເຖິງ 60°C
Giá (USD)/ລາຄາ(USD)  

B. CÔNG ĐOẠN MUA RIÊNG TÍCH HỢP VÀO MÁY CHIẾT RÓT ĐÓNG BÌNH 20L VAQGF450- 3 IN 1ຂັ້ນຕອນຊື້ຕ່າງຫາກເພື່ອປະກອບເຂົ້າໃນຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກຂະໜາດ20ລິດVAQGF450- 3 IN 1

 

 Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ Giá/ລາຄາ( USD)
1. Máy rút nắp tự động /ຈັກຖອດຝາອັດຕະໂນມັດBG-600  
2. Máy rửa ngoài bình tự động/ຈັກລ້າງພາຍນອກກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ ST-600  
3. Máy tải bình tự động/ຈັກສົ່ງກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ BL-450  
 4. Máy tải nắp bình tự động/ຈັກສົ່ງຝາກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ CL-1200  
 5. Máy soi dị vật/ຈັກສ່ອງສິ່ງແປກປອມ DJ-100  
6. Máy co màng bình bằng hơi nước/ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍອາຍນໍ້າ SK-450  
7. Máy co màng bình bằng nhiệt/ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກດ້ວຍຄວາມຮ້ອນ SK-450E  
8. Băng tải plastic/ສາຍສົ່ງພາດສະຕິກ CSG-6  
9. Băng tải inox cho bình đã chứa nước/ສາຍສົ່ງສະແຕນເລດໃຫ້ກະຕຸກໃສ່ນໍ້າເຕັມແລ້ວ CSSG-5  
10. Máy sục rửa và rút nắp bình/ຈັກລ້າງແລະຖອດຝາກະຕຸກ 5G BS-2  

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດປະກອບ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus