• Vietnamese
 • English
 • Laos
 • Cambodia
 • Thailand
 • Indonesia
 • Philipins
 • Myanmar
Hệ thống lọc nước usapec 17m3/ngày-big

ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO17ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC17

ຕິດຕໍ່

Hệ thống dây chuyền lọc nước RO tinh khiết USAPEC17 công suất 17 m3/ngày đạt chứng nhận thương hiệu độc quyền USApec số 250970 ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO USAPEC17 ມີກຳລັງແຮງ17ແມັດກ້ອນ/ມື້ບັນລຸການຢັ້ງຢືນຍີ່ຫໍ້ມີສິດຜຸກຂາດ USApec ເລກທີ 250970.

 • Tiêu chuẩn/ມາດຕະຖານ: ISO 9001:2015
 • Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ: USAPEC17
 • Niên hạn máy: 15 năm/ອາຍຸນຳໃຊ້ເຄື່ອງຈັກ: 15ປີ.
 • Xuất xứ: Việt An-Việt Nam/ທີ່ມາ: ຫວຽດອານ-ຫວຽດນາມ.
 • Miễn phí: 100% vận chuyển toàn quốc/ຟຣີ100%ໃນການຂົນສົ່ງທົ່ວປະເທດ.
 • Miễn phí: 100% lắp đặt/ຟຣີ100%ໃນການຕິດຕັ້ງເຄື່ອງຈັກ.

ສາລະບານ: ສາຍຕອງນໍ້າ , RO-USAPEC

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: USAPEC 17

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Hệ thống lọc nước tinh khiết 17 m3/ngày USAPEC17 là sản phẩm lọc nước được nhiều người lựa chọn nhất hiện nay.

Với khả năng biến nước bẩn, nước không đảm bảo tiêu chuẩn thành nước tinh khiết, loại nước uống được ưu chuộng nhất hiện nay vì có nhiều lợi ích cho sức khỏe của con người, góp phần bảo vệ cơ thể người khỏi những bệnh liên quan đến việc sử dụng nguồn nước không đạt tiêu chuẩn.

ảnh tập thể Việt An
ảnh tập thể Việt An


ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ17ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC17ແມ່ນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ລູກຄ້າຫຼາຍຄົນນິຍົມໃຊ້ໃນປະຈຸບັນ. ດ້ວຍຄວາມສາມາດເຮັດໃຫ້ນໍ້າເປື້ອນ, ນໍ້າບໍ່ຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານກ່າຍເປັນນໍ້າບໍລິສຸດ, ແະເພດນໍ້າດື່ມທີ່ໄດ້ນິຍົມໃຊ້ຫຼາຍສຸດໃນປະຈຸບັນຍ້ອນມີຜົນປະໂຫຍດດີຕໍ່ສຸຂິພາບຂອງຄົນເຮົາ, ປະກອບສ່ວນເຂົ້າໃນການຮັກສາຮ່າງກ່າຍຂອງຄົນເຮົາຫຼີກລ້ຽງອອກຈາກບັນດາພະຍາດທີ່ກ່ຽວພັນເຖິງການນໍາໃຊ້ແຫຼ່ງນໍ້າທີ່ບໍ່ຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານ.

Khi mà chất lượng nước máy, nước ngầm ở thành thị cũng như nông thôn đang ngày càng bị ô nhiễm, việc sử dụng các phương pháp lọc nước, xử lý nước tinh khiết để có nguồn nước đảm bảo tiêu chuẩn vệ sinh phục vụ nhu cầu sinh hoạt, ăn uống là việc làm hết sức cần thiết.
ປະຈຸບັນ, ຄຸນນະພາບຂອງແຫຼ່ງນໍ້າປະປາ, ແຫຼ່ງນໍ້າບໍ່ຢູ່ຕົວເມືອງກໍ່ຄືຊົນນະບົດນັບມື້ນັບຖືກມົນລະພິດ, ການນໍາໃຊ້ບັນດາວິທີການກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດເພື່ອໃຫ້ມີແຫຼ່ງນໍ້າຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານ, ຮັບໃຊ້ໃຫ້ການດຳລົງຊີວິດປະຈຳວັນເປັນວຽກງານທີ່ມີຄວາມຕ້ອງການ ແລະ ສຳຄັນຫຼາຍ.
Công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An tự hào là đơn vị đi đầu trong cung cấp các giải pháp lọc nước, xử lý nước tốt nhất hiện nay. Trong gần 20 năm xây dựng và phát triển, Việt An đã đưa ra thị trường hàng nghìn dây chuyền lọc nước, hệ thống xử lý nước tinh khiết với đầy đủ các công suất khác nhau từ 7 m3/ngày, 9 m3/ngày, 17 m3/ngày, m3/ngày... đến 1540 m3/ngày phục vụ nhu cầu sử dụng của người dân, của chủ đầu tư và của các nhà máy, xí nghiệp sản xuất kinh doanh nước uống đóng chai, đóng bình.
ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປມີຄວາມເອກອ້າງທະນົງໃຈວ່າເປັນອົງການທີ່ນໍາໜ້າໃນການຕອບສະໜອງບັນດາວິທີການກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າທີ່ດີທີ່ສຸດໃນປະຈຸບັນ. ເກືອບ20ປີກໍ່ສ້າງແລະ ພັດທະນາ, ຫວຽດອານໄດ້ສົ່ງອອກທ້ອງຕະຫຼາດຫຼາຍພັນລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ, ລະບົບແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດດ້ວຍບັນດາກຳລັງແຮງແຕ່7ແມັດກ້ອນ/ມື້, 9ແມັດກ້ອນ/ມື້, 17ແມັດກ້ອນ/ມື້, ...ແມັດກ້ອນ/ມື້.....ເຖິງ 1540ແມັດກ້ອນ/ມື້, ຮັບໃຊ້ໃຫ້ຄວາມຕ້ອງການນໍາໃຊ້ຂອງປະຊາຊົນ, ຂອງນັກລົງທຶນ, ບັນດາໂຮງງານຜະລິດນໍ້າດື່ມໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກ.
Trong bài viết này Việt An muốn giới thiệu với các bạn một siêu phẩm lọc nước tinh khiết với công suất 17 m3/ngày USAPEC17, đây là hệ thống lọc nước công nghiệp được đánh giá là tốt nhất và được nhiều người lựa chọn sử dụng nhất.
ບົດຂຽນບົດນີ້ຫວຽດອານຢາກສະເໜີນໍາລູກຄ້າທັງຫຼາຍເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດທີ່ດີທີ່ສຸດມີກຳລັງແຮງ17ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC17, ນີ້ແມ່ນລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າອຸດສາຫະກຳໄດ້ຕີລາຄາແມ່ນດີທີ່ສຸດແລະ ໄດ້ລູກຄ້າຫຼາຍຄົນຄັດເລືອກນໍາໃຊ້ທີ່ສຸດ.

Hệ thống lọc nước tinh khiết 17 m3/ngày USAPEC17 là gì? Vì sao nên sử dụng
ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ17ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC17ແມ່ນຫຍັງ? ເປັນຫຍັງຕ້ອງການນໍາໃຊ້?


Hệ thống lọc nước tinh khiết 17 m3/ngày là hệ thống chuyên dụng được dùng để lọc nước, loại bỏ các hóa chất, loại bỏ sắt, mangan, phèn, cặn bẩn, rong rêu, vi khuẩn, virust, các chất ô nhiễm sinh học từ nguồn nước không đảm bảo tiêu chuẩn. Mục đích nhằm mang lại cho người sử dụng nguồn nước sạch, tinh khiết đáp ứng yêu cầu sinh hoạt, ăn uống, giải khát hay sản xuất kinh doanh.
ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ17ແມັດກ້ອນ/ມື້ແມ່ນລະບົບໃຊ້ສະເພາະໃຫ້ການກັ່ນຕອງນໍ້າ, ປະຖີ້ມບັນດາທາດເຄມີ, ເຫຼັກ, ໂລຫະມັງກາແນ, ສານສົມ, ສິ່ງເສດເຫຼືອ, ເຊື້ອບັກເຕຮີ, ທາດມົນລະພິດຊີວະວິທະຍາແຕ່ແຫຼ່ງນໍ້າບໍ່ຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານ. ມີຈຸດໝາຍວ່າສົ່ງມາໃຫ້ຜູ້ນໍາໃຊ້ແຫຼ່ງນໍ້າໃຊ້ທີ່ສະອາດ, ບໍລິສຸດ, ຕອບສະໜອງຕາມຄວາມຕ້ອງການໃນການດຳລົງຊິວິດປະຈຳວັນຄືການກິນດື່ມ, ການແກ້ຫີວນໍ້າຫຼືວ່າດານດຳເນີນທຸລະກິດ.
Hệ thống lọc nước 17 m3/ngày sử dụng cột lọc inox autovan được lắp ráp tại nhà máy của Việt An theo công nghệ hiện đại nhất của Hoa Kỳ. Quy trình sản xuất theo ISO 9001:2015, tiêu chuẩn quốc tế khắt khe và ưu tú nhất hiện nay. Sản phẩm đã được kiểm nghiệm bởi các trung tâm có uy tín trên thế giới như: WQA (Water Quality Association), NSF (Nation Sanitary Foundation) và đạt tiêu chuẩn FDA của Hoa Kỳ. Tại Việt Nam, sản phẩm lọc nước ứng dụng công nghệ lọc R.O đã được Tổng cục đo lường chất lượng, viện Y học lao động VSMT, cục quân y kiểm nghiệm đạt tiêu chuẩn và được sở y tế Hà Nội cấp giấy chứng nhận đảm bảo về vệ sinh an toàn thực phẩm.
ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ17ແມັດກ້ອນ/ມື້ນຳໃຊ້ເສົາກັ່ນຕອງສະແຕນເລດວານອັດຕະໂນມັດໄດ້ປະກອບເປັນຮູບທີ່ໂຮງງານຂອງຫວຽດອານຕາມເທັກໂນໂລຣີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລີກາ. ຂັ້ນຕອນຜະລິດຕາມມາດຕະຖານສາກົນISO 9001:2015ທີ່ເຄັ່ງຄັດສຸດໃນປະຈຸບັນ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຜ່ານການກວດທົດລອງດ້ວຍບັນດາສູນໃຈກາງທີ່ມີອິດທິພົນຂອງສາກົນຄື: WQA (Water Quality Association), NSF (Nation Sanitary Foundation)ແລະ ບັນລຸມາດຕະຖານFDA ຂອງອາເມລິກາ. ຢູ່ທີ່ຫວຽດນາມ, ຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງນໍ້ານໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຣີກັ່ນROໄດ້ກົມໃຫຍ່ການວັດແທກຄຸນນະພາບ, ສະຖາບັນແພດສາດການອອກແຮງງານດ້ານອາຫານປອດໄພຖືກຕາມຫຼັກອະນາໄມ, ກົມເສນາລັກກວດກາແລະ ບັນລຸຕາມມາດຕະຖານແລະ ໄດ້ພະແນກສາທາລະນະສຸກນະຄອນຫຼວງຮ່າໂນ້ຍອອກໃບຢັ້ງຢືນຮັບປະກັນດ້ານອາຫານປອດໄພຖືກຕາມຫຼັກອະນາໄມ.

Thông số kỹ thuật hệ thống lọc nước RO tinh khiết 17 m3/ngày USAPEC17
ຕົວເລກເຕັກນິກຂອງລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO17ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC17


Tên sản phẩm: Hệ thống lọc nước RO tinh khiết USAPEC17
ຊື່ຜະລິດຕະພັນ: ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO USAPEC17
Công suất: 17 m3/ngày/ກຳລັງແຮງ: 17ແມັດກ້ອນ/ມື້.
Kích thước: 3x0.5x1.7 m/ຂະໜາດ: 3x0.5x1.7 ແມັດ.
Trọng lượng: 68 kg/ນໍ້າໜັກ: 68ກິໂລ.
Điện năng tiêu thụ/ໄຟຟ້ານໍາໃຊ້: 1.64 Kw/h
Nguồn điện/ແຫຼ່ງໄຟຟ້າ: 220v/380v

Quy trình lọc, xử lý nước tinh khiết của hệ thống lọc nước RO USAPEC17
ຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດຂອງລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າRO USAPEC17


Nước nguồn cần được xử lý sẽ được hệ thống bơm đầu nguồn bơm đến hệ thống tiền lọc, rồi qua hệ thống lọc kim loại nặng, lọc khử độc, màu mùi đến hệ thống làm mềm nước, đến hệ thống lọc nước an toàn, với sự hỗ trợ của bơm tăng áp sẽ đưa nước sau khi qua các công đoạn trên đến được hệ thống lọc màng ro từ đó tạo ra được nguồn nước tinh khiết đạt tiêu chuẩn. Sau đó nước tinh khiết sẽ được đi qua hệ thống diệt khuẩn bằng đèn UV và máy ozone để loại bỏ hoàn toàn 100% vi khuẩn, hệ thống lọc xác khuẩn trước khi được đưa đến bồn chứa chờ chiết rót. Dưới đây là chi tiết công dụng của từng công đoạn lọc:
ແຫຼ່ງນໍ້າຕ້ອງການແກ້ໄຂຈະໄດ້ລະບົບສູບໄປເຖິງລະບົບກັ່ນທຳອິດຜ່ານລະບົບກັ່ນໂລຫະໜັກ, ແກ້ພິດ, ແກ້ສີ, ເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງແລ້ວເຖິງລະບົບກັ່ນນໍ້າປອດໄພ, ດ້ວຍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຂອງລະບົບເພີ່ມຄວາມດັນຈະສົ່ງນໍ້າພາຍຫຼັງໄດ້ຜ່ານບັນດາຂັ້ນຕອນໄປເຖິງລະບົບແຜ່ນກັ່ນRO, ຈາກນັ້ນສ້າງເປັນແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດບັນລຸມາດຕະຖານ. ຫຼັງຈາກນັ້ນນໍ້າບໍລິສຸດຈະໄດ້ຜ່ານລະບົບຂ້າເຊື້ອບັກເຕຮີດ້ວຍໂຄມUVແລະ ຈັກໂອໂຊນເພື່ອປະຖີ້ມເຊື້ອບັກເຕຮີໄດ້100%, ລະບົບກັ່ນຊາກເຊື້ອບັກເຕຮີກ່ອນທີ່ໄດ້ສົ່ງເຖິງຖັງໂຮມເພື່ອການຮ່າຍ. ຕໍ່ໄປນີ້ແມ່ນຄຸປະໂຫຍດລະອຽດຂອງແຕ່ລະຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງ:
Hệ thống bơm Đầu nguồn: Có tác dụng tạo áp lực đưa nước chảy qua hệ thống lọc thô, xục rửa vật liệu lọc và hoàn nguyên.
ລະບົບສູບຢູ່ຕົ້ນແຫຼ່ງນໍ້າ: ມີຄຸນປະໂຫຍດສ້າງຄວາມດັນເພື່ອສົ່ງນໍ້າຜ່ານລະບົບກັ່ນດີບ, ລ້າງວັດຖຸພັນແລະ ກັບຄືນແບບເດີມ.
Hệ thống Tiền lọc: Giúp cho người vận hành biết được thời gian phải rửa lọc, kiểm tra an toàn của toàn bộ dây chuyền lọc nước.
ລະບົບກັ່ນທຳອິດ: ຊ່ວຍໃຫ້ຜູ້ຄົບຄຸມເຄື່ອງຮູ້ໄດ້ເວລາຕ້ອງລ້າງ, ກວດກາຄວາມປອດໄພຂອງເຄື່ອງກັ່ນທັງໝົດ.
Hệ thống lọc kim loại nặng: Dùng vật liệu thạch anh và man gan để xử lý cặn bẩn trong nước giúp loại bỏ được các chất cặn bẩn, rỉ sét, bùn đất có kích thước 1 Micromet, giúp bảo vệ và kéo dài tuổi thọ của các cấp lọc tiếp theo.
ລະບົບກັ່ນໂລຫະໜັກ: ນໍາໃຊ້ວັດຖຸພັນຫີນແກ້ວແລະ ໂລຫະມັງກາແນເພື່ອແກ້ໄຂສິ່ງເສດເຫຼືອມີໃນນໍ້າ, ຊ່ວຍໃນການຮັກສາແລະ ອາຍຸນໍາໃຊ້ໄດ້ດົນຂອງບັນດາຂັ້ນຕອນກັ່ນຕໍ່ໄປ.
Hệ thống lọc khử độc: Dùng than hoạt tính của Hà Lan để khử độc, khử mầu, khử mùi và tạo vị ngọt cho nước.
ລະບົບກັ່ນທາດພິດ: ນໍາໃຊ້ຖ່ານກັ່ນນໍ້າຂອງປະເທດເນເທີແລນເພື່ອແກ້ພິດ, ແກ້ສີ, ແຫ້ກິ່ນແລະ ສ້າງລົດຊາດໃຫ້ນໍ້າ.
Hệ thống lọc nước làm mềm: chủ yếu khử đá vôi và magie trong nước, đưa nguồn nước cứng chuyển sang nước mềm để tạo chất lượng nước tốt nhất cho màng lọc ro, bảo vệ màng và làm tăng tuổi thọ của màng.
ລະບົບເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງ: ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນແກ້ຫີນປູນແລະ ມາເຍມີໃນນໍ້າ, ສົ່ງແຫຼ່ງນໍ້າແຂງເປັນແຫຼ່ງນໍ້າອ່ອນເພື່ອສ້າງຄຸນນະພາບຂອງນໍ້າໄດ້ດີທີ່ສຸດໃຫ້ແຜ່ນກັ່ນRO, ຮັກສາແຜ່ນແລະ ເຮັດໃຫ້ການນຳໃຊ້ແຜ່ນກັ່ນໄດ້ດົນ.
Hệ thống lọc an toàn: Dùng để bảo vệ màng lọc ro khỏi bị tắc trong trường hợp có vật liệu lọc lọt qua lưới lọc ra ngoài đường ống dẫn.
ລະບົບກັ່ນປອດໄພ: ນໍາໃຊ້ເພື່ອການຮັກສາແຜ່ນກັ່ນroບໍ່ໃຫ້ຖືກຄວາມຕັນເວລາມີວັດຖຸພັນໃດໜຶ່ງຜ່ານແຜ່ນກັ່ນອອກເຖິງທໍ່ສົ່ງ.
Hệ thống bơm tăng áp: Tạo áp lực cao nhất để đẩy qua màng lọc ro.
ລະບົບສູບເພີ່ມຄວາມດັນ: ສ້າງຄວາມດັນໄດ້ສູງສຸດເພື່ອການຍຸ້ຜ່ານແຜ່ນກັ່ນRO.
Hệ thống màng ro: Tạo nước tinh khiết đạt chuẩn đóng bình đóng chai theo tiêu chuẩn 6-1-2010/BYT. Với công nghệ vô cùng tiên tiến của Hoa Kỳ, nước qua hệ thống lọc nước ro đã được kiểm định bởi các tổ chức uy tín quốc tế.
ລະບົບແຜ່ນRO: ສ້າງເປັນແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດບັນລຸມາດຕະຖານໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກຕາມມາດຕະຖານ6-1-2010/BYT. ດ້ວຍເທັກໂນໂລຣີທີ່ທັນສະໄໝຂອງອາເມລີກາ, ແຫຼ່ງນໍ້າໄດ້ຜ່ານແຜ່ນກັ່ນRoໄດ້ກວດກາດ້ວຍບັນດາການຈັດຕັ້ງທີ່ມີອິດທິພົນຂອງສາກົນ.
Hệ thống khử trùng nước bằng tia cực tím: Để loại bỏ nhiễm khuẩn trở lại nguồn nước.
ລະບົບແກ້ເຊື້ອໃນນໍ້າດ້ວຍແສງUV: ເພື່ອການແກ້ເຊື້ອກັບຄືນແຫຼ່ງນໍ້າ.
Hệ thống ozone: Dùng để khử trùng nước trước khi chiết rót.
ລະບົບຈັກໂອໂຊນ: ນໍາໃຊ້ເພື່ອການແກ້ເຊື້ອກ່ອນທີ່ຈະຮ່າຍນໍ້າ.
Hệ thống lọc xác khuẩn: Để loại bổ xác vi khuẩn trong nước.

ລະບົບກັ່ນຊາກເຊື້ອບັກເຕຮີ: ເພື່ອປະຖີ້ມຊາກເຊື້ອບັກເຕຮີມີໃນນໍ້າ.
Nếu bạn muốn sở hữu hệ thống chuyên lọc nước tinh khiết công nghiệp chất lượng cao này hãy liên hệ ngay với Việt An theo số 02092 414141 để được tư vấn miễn phí.
ຖ້າຢາກນໍາໃຊ້ລະບົບໃຊ້ສະເພາະໃຫ້ກັ່ນກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດອຸດສາຫະກຳມີຄຸນນະພາບສູງນີ້. ໃຫ້ເຈົ້າຕິດຕໍ່ກັບຫວຽດອານຕາມເບີໂທ02092 414141 ເພື່ອການປຶກສາ.

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO17ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC17

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus