• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Dây chuyền lọc nước 4000l VAIA4000

ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO66ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC88

ຕິດຕໍ່

Hệ thống dây chuyền lọc nước RO tinh khiết USAPEC88 công suất 88 m3/ngày chất lượng- dễ sử dụng250970 ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO USAPEC 88 ມີກຳລັງແຮງ88ແມັດກ້ອນ/ມື້

 • Tiêu chuẩn/ມາດຕະຖານ: ISO 9001:2015
 • Model/ແບບຜະລິດຕະພັນ: USAPEC88
 • Niên hạn máy: 15 năm/ອາຍຸນຳໃຊ້ເຄື່ອງຈັກ: 15ປີ.
 • Xuất xứ: Việt An-Việt Nam/ທີ່ມາ: ຫວຽດອານ-ຫວຽດນາມ.
 • Miễn phí: 100% vận chuyển toàn quốc/ຟຣີ100%ໃນການຂົນສົ່ງທົ່ວປະເທດ.
 • Miễn phí: 100% lắp đặt/ຟຣີ100%ໃນການຕິດຕັ້ງເຄື່ອງຈັກ.

ສາລະບານ: ສາຍຕອງນໍ້າ , RO-USAPEC

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: USAPEC 88

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

Hệ thống lọc nước tinh khiết 88 m3/ngày USAPEC88 là sản phẩm lọc nước tại Việt Nam hiện nay.

 

Với quy trình lọc nước khép kín tự động sử dụng công nghệ lọc nước RO cho ra nước thành phẩm là nước tinh khiết có lợi cho sức khỏe của con người. Nếu bạn đang cần tìm một sản phẩm chuyên lọc nước tinh khiết?

ảnh tập thể Việt An

Nếu bạn đang muốn sở hữu một máy lọc nước công nghiệp để sản xuất nước đóng chai, đóng bình? Nếu bạn đang muốn thay thế sản phẩm lọc nước công nghệ cũ để đáp ứng nhu cầu ngày càng cao của khách hàng.?...Hệ thống lọc, xử lý nước tinh khiết 88 m3/ngày- USAPEC88 sẽ là sự lựa chọn hoàn hảo cho bạn.
ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ88ແມັດກ້ອນ/ມື້USAPEC88 ແມ່ນຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງນໍ້າມີລຳດັບທີ1ໃນປະຈຸບັນຢູ່ທີ່ຫວຽດນາມ. ດ້ວຍຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງນໍ້າຄົບວົງຈອນ, ແບບອັດຕະໂນມັດ, ນໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຣີກັ່ນຕອງນໍ້າ RO ສົ່ງມາໃຫ້ແຫຼ່ງນໍ້າບໍລິສຸດມີຜົນປະໂຫຍດດີໃຫ້ສຸຂະພາບຂອງຄົນເຮົາ. ຖ້າວ່າເຈົ້າກຳລັງຊອກຫາເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດຊຸດໜຶ່ງ? ຖ້າເຈົ້າຢາກນໍາໃຊ້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າອຸດສາຫະກຳເພື່ອຜະລິດນໍ້າດື່ມໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກ? ຖ້າງເຈົ້າກຳລັງຢາກປ່ຽນແທນຜະລິດຕະພັນເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້ານໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຣີເກົ່າເພື່ອຕອບສະໜອງຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າທັງຫຼາຍ?...ທີ່ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດ88ແມັດກ້ອນ/ມື້-USAPEC88ອາດຈະແມ່ນການຄັດເລືອກໜຶ່ງທີ່ສົມບູນແບບໃຫ້ແກ່ເຈົ້າ.
Được cải tiến và cập nhật công nghệ lọc, xử lý nước mới, hệ thống lọc, sản xuất nước tinh khiết sử dụng cột lọc inox autovan công suất 88 m3/ngày đã chiếm trọn được niềm tin của đại bộ phận khách hàng ở trong và ngoài nước bởi khả năng lọc nước nhanh, tiết kiệm, chất lượng nước tinh khiết đảm bảo tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm. Hãy cùng công ty cổ phần thương mại tổng hợp Việt An đi tìm hiểu kỹ hơn về hệ thống lọc nước RO tinh khiết 88 m3/ngày USAPEC88 qua bài viết dưới đây.
ໄດ້ດັດແປງແລະ ອັບເດດເທັກໂນໂລຣີກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າທີ່ໃໝ່ສຸດປີ2018, ລະບັບກັ່ນຕອງ, ຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດນໍາໃຊ້ເສົາກັ່ນສະແຕນເລດວານອັດຕະໂນມັດ, ມີກຳລັງແຮງ88ແມັດກ້ອນ/ມື້ຮັບໄດ້ຄວາມເຊື່ອໝັ້ນຂອງລູກຄ້າທັງພາຍໃນ ແລະ ຕ່າງປະເທດຍ້ອນການກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ໄວ, ປະຢັດ, ຄຸນນະພາບຂອງນໍ້າບໍລິສຸດຮັບປະກັນຕາມມາດຕະຖານດ້ານອາຫານປອດໄພຖືກຕາມຫຼັກອະນາໄມ. ຈົ່ງພ້ອມກັບບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປຊອກຮູ້ຢ່າງເລິກເຊິ່ງກ່ຽວກັບລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດROຂະໜາດ88ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC88ຜ່ານບົດຂຽນລຸ່ມນີ້.

Vì sao hệ thống lọc nước tinh khiết RO 88 m3/ngày USAPEC88 lại được nhiều người lựa chọn sử dụng?ເປັນຫຍັງລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ RO 88ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC88ໄດ້ລູກຄ້າຫຼາຍຄົນຄັດເລືອກເພື່ອການນໍາໃຊ້?

• Là sản phẩm được thiết kế chuyên dụng để lọc, xử lý nước tinh khiết công nghiệp từ nhiều nguồn nước khác nhau.ແມ່ນຜະລິດຕະພັນໄດ້ອອກແບບສະເພາະໃຫ້ການກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດອຸດສາຫະກຳແຕ່ແຫຼ່ງນໍ້າແຕກຕ່າງກັນ. 

• Quy trình lọc nước, xử lý nước tinh khiết diễn ra hoàn toàn tự động, khép kín không có sự can thiệp từ yếu tố bên ngoài, không có sự tham gia của con người nên chất lượng nước đảm bảo 100% tinh khiết, an toàn vệ sinh thực phẩmຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າບໍລິສຸດເກີດອອກຢ່າງອັດຕະໂນມັດ, ຄົບວົງຈອນ, ບໍ່ຕ້ອງມີການເຂົ້າຮ່ວມຂອງກຳມະກອນດ ສະນັ້ນຄຸນນະພາບຂອງນໍ້າໄດ້ກັ່ນຕອງອອກຮັບປະກັນດ້ານອາຫານປອດໄພຖືກຕາມຫຼັກອະນາໄມແລະ ຄວາມບໍລິສຸດ100%. 

• Thiết kế theo kiểu dáng công nghiệp gọn nhẹ, với cột lọc inox 304 sáng bóng vừa thẩm mỹ lại dễ vệ sinh lau chùi.ໄດ້ມີການອອກແບບດ້ວຍຮູບແບບອຸດສາຫະກຳທີ່ກະທັດຮັດ, ມີເສົາກັ່ນສະແຕນເລດ304ມີໜ້າກ້ຽງ ແລະ ຄວາມສວຍງາມ,ສະດວກໃນການເຮັດອະນາໄມ.

• Hệ thống cột lọc, van, hệ thống bơm, màng lọc với công suất hoạt động lớn, có thể lọc được tối đa 88 m3 nước tinh khiết/ngày nên đảm bảo cung cấp nước tinh khiết liên tục phục vụ mọi nhu cầu sử dụng ລະບົບຖັນກອງນໍ້າ, ວານ, ລະບົບສູບ, ແຜ່ນກັ່ນດ້ວຍກຳລັງແຮງເຄື່ອນໄຫວໃຫຍ່, ສາມາດກັ່ນຕອງ ໄດ້88ແມັດກ້ອນນໍ້າບໍລິສຸດ/ມື້, ສະນັ້ນຮັບປະກັນໄດ້ການສະໜອງນໍ້າບໍລິສຸດເປັນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ຮັບໃຊ້ ໃຫ້ທຸກຄວາມຕ້ອງການນໍາໃຊ້.

• Quá trình diệt khuẩn, lọc xác khuẩn 2 lần luôn giữ cho nước tinh khiết đảm bảo vô khuẩn sau khi lọc và khi chứa trong bồn chứa chờ sử dụngຂັ້ນຕອນຂ້າເຊື້ອບັກເຕຮີ, ກັ່ນຕອງຊາກເຊື້ອບັກເຕຮີເຮັດໃຫ້ນໍ້າຮັກສາໄດ້ຄວາມບໍລິສຸດ, ຮັບປະກັນໄດ້ການປອດເຊື້ອພາຍຫຼັງການກັ່ນຕອງແລະ ເວລາໂຮມໃນຖັງເພື່ອການນໍາໃຊ້.

• Hệ thống van tự động có màn hình LCD thể hiện đầy đủ các thông số lọc và chúng có khả năng tự điều chỉnh xục rửa cột lọc để bảo vệ màng lọc, lõi lọc, ổn định vị của nước đầu raລະບົບວານອັດຕະໂນມັດມີໜ້າຈໍLCDສະແດງຕົວເລກເຕັກນິກກັ່ນຕອງໄດ້ຢ່າງຄົບຖ້ວນ ແລະ ມັນມີຄວາມປັບປຸງເອງໃນການລ້າງເສົາກັ່ນເພື່ອຮັກສາແຜ່ນກັ່ນຕອງ, ເພົາກັ່ນຕອງ, ຮັກສາໄດ້ລົດຊາດຂອງນໍ້າໄດ້ກັ່ນຕອງອອກ.

Nước tinh khiết và những lợi ích khi sử dụng
ນໍ້າບໍລິສຸດແລະ ບັນດາຜົນປະໂຫຍດເວລານໍາໃຊ້.


Ngày nay dường như nước tinh khiết đã trở nên thân thuộc với con người, chúng được sử dụng ở cơ quan, trường học, bệnh viện, nhà hàng, khách sạn, trung tâm mua sắm.....và ngay cả ở trong các gia đình hiện đại. Bởi vì những lợi ích rất lớn mà nước tinh khiết có thể mang lại cho con người như:
ປະຈຸບັນຄືຈັງວ່ານໍ້າບໍລິສຸດມີຄວາມໃກ້ຊິດຕິດແທດກັບຄົນເຮົາ, ນໍ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ຢູ່ຫ້ອງການ, ໂຮງຮຽນ, ໂຮງໝໍ, ຮ້ານອາຫານ, ສູນການຄ້າ...ແລະໃນບັນດາຄອບຄົວທີ່ທັນສະໄໝ. ຍ້ອນບັນດາຜົນທີ່ໃຫຍ່ສຸດຂອງນໍ້າບໍລິສຸດສົ່ງມາໃຫ້ຄົນເຮົາຄື:
Bảo vệ con người khỏi độc tố chì: Chì là một trong những nỗi ám ảnh cho sức khỏe của con người, là yếu tố có thể dẫn tới căn bệnh ung thư. Chì lẫn ở trong nước và nếu chỉ sử dụng nước bằng việc đun sôi thông thường rồi sử dụng sẽ không loại bỏ được chì ra khỏi nước. Nhưng khi sử dụng nước tinh khiết được lọc qua hệ thống lọc nước tinh khiết RO công nghiệp USAPEC88 m3/ngày thì khác,

với hơn 10 công đoạn lọc tiêu chuẩn kết hợp với màng lọc ro có kích thước mắt lọc siêu nhỏ 0,0001 micronmet nên chì sẽ được loại bỏ hoàn toàn ra khỏi nước. Bạn đã loại bỏ được 1 vấn đề lo ngại cho sức khỏe của mình khi dùng nước tinh khiết hàng ngày.
ຮັກສາໃຫ້ຄົນເຮົາພົ້ນຈາກທາດພິດກົ່ວ: ກົ່ວແມ່ນທາດພິດໜຶ່ງທີ່ບໍ່ດີໃຫ້ສຸຂະພາບຂອງຄົນເຮົາ, ເປັນປັດໄຈໜຶ່ງທີ່ພາເຖິງພະຍາດມະເຮັງ. ກົ່ວມີປົນໃນນໍ້າແລະ ຖ້ານໍາໃຊ້ນໍ້າດື່ມດ້ວຍການຕົ້ນນໍ້າແບບທຳມະດາຈະບໍ່ປະຖີ້ມໄດ້ກົ່ວອອກຈາກນໍ້າ. ແຕ່ເວລານໍາໃຊ້ນໍ້າບໍລິສຸດໄດ້ກັ່ນຕອງຜ່ານເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດອຸດສາຫະກຳRO USAPEC 88ແມັດກ້ອນ/ມື້, ດ້ວຍ10ຂັ້ນຕອນກັ່ນຕອງນໍ້າຕາມມາດຕະຖານສົມທົບກັບແຜ່ນກັ່ນຕອງROມີຂະໜາດຕາກັ່ນຕອງ0,0001 micronmet ກົ່ວຈະໄດ້ປະຖີ້ມໝົດອອກຈາກນໍ້າ.
Bổ sung nước cho cơ thể: hơn 70% cấu tạo cơ thể của chúng ta là nước vì vậy mà mỗi người, mỗi ngày cần bổ sung vào cơ thể từ 2-2,5 lít nước. Tùy thuộc vào tuổi, vào mức độ vận động của mỗi người tuy nhiên cần phải bổ sung đủ nước cho cơ thể để bảo đảm mọi hoạt động bên trong cơ thể được diễn ra đảm bảo.
ເພີ່ມປະລິມານນໍ້າໃຫ້ຮ່າງກ່າຍ: ເກີນ70%ອົງປະກອບຂອງຮ່າງກ່າຍຄົນເຮົາແມ່ນນໍ້າ, ສະນັ້ນໃນແຕ່ລະມືແຕ່ລະຄົນຕ້ອງເພີ່ມແຕ່2-2,5ລິດນໍ້າໃຫ້ຮ່າງກ່າຍ. ລ້ວນແຕ່ອາຍຸ, ການເຄື່ອນໄຫວຂອງແຕ່ລະຄົນແຕ່ເຮົາຕ້ອງເພີ່ມປະລິມານນໍ້າໃຫ້ຮ່າງກ່າຍເພື່ອການຮັບປະກັນໃຫ້ທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງຮ່າງກ່າຍເກີດຂຶ້ນຢ່າງປົກກະຕິ.
Giúp cơ thể tỉnh táo: Khi bạn cảm thấy đầu ong ong thì rất có thể là do cơ thể đang trong tình trạng thiếu nước. Hãy uống nước vào sẽ giúp chấm dứt tình trạng đau đầu. Thêm vào đó, nó có thể giúp bạn sáng suốt hơn. Nghiên cứu cho thấy tình trạng thiếu nước vừa phải có thể làm suy yếu đáng kể và ảnh hưởng tới chức năng nhận thức. Ở trẻ em, do không biết cơ thể mình thiết nước nên dễ ảnh hưởng tới kết quả học tập ở trường.
ຊ່ວຍໃຫ້ຮ່າງກ່າຍມີຄວາມຕື່ນຕົວ: ເວລາເຮົາຮູ້ສຶກປວດຫົວ, ອາດຈະແມ່ນຮ່າງກ່າຍຂອງຄົນເຮົາກຳລັງຂາດນໍ້າ. ຈົ່ງດື່ມນໍ້າໃສ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ເຊົາອາການປວດຫົວຢ່າງທັນທີ່. ນອກຈາກນັ້ນຍັງຊ່ວຍໃຫ້ຄົນເຮົາມີຄວາມສະຫຼາດສ່ອງໃສ. ຕາມການຄົ້ນຄ້ວາໃຫ້ຮູ່ວ່າຖ້າຂາດນໍ້າຈະເຮດໃຫ້ຮ່າງກ່າຍຄົນເຮົາອ່ອນເພລົງແລະ ສົ່ງຜົນບໍ່ດີເຖິງການຮັບຮູ້. ເດັກນ້ອຍຍ້ອນວ່າບໍ່ຮູ້ຮ່າງກ່າຍຂາດນໍ້າສະນັ້ນມີຜົນກະທົບບໍ່ດີເຖິງຜົນການຮໍ່າຮຽນ.
Hỗ trợ tiêu hóa: Ai cũng biết là phải nạp đủ lượng chất xơ nếu muốn có một hệ tiêu hóa khỏe mạnh, không táo bón nhưng chỉ chất xơ mà không có nước thì mọi thứ sẽ chỉ là mong muốn.
ຊ່ວຍເຫຼືອໃນການຍ່ອຍອາຫານ: ໃຜໆກໍ່ຮູ້ວ່າຖ້າຢາກໄດ້ລະບົບຍ່ອຍອາຫານແຂງແຮງ, ບໍ່ຖືກທ້ອງຜຸກທີ່ເຮົາຕ້ອງຕື່ມໄດ້ຢ່າງພຽງພໍທາດພາຍເບີແຕ່ຖ້າຂາດນໍ້າທີ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງອາດຈະບໍ່ໄດ້ຕາມໃຈ.
Bôi trơn khớp và cơ: Nước chiếm phần lớn trong các chất lỏng, chất bôi trơn và lớp đệm ở khớp và các cơ bắp. Uống nước trước, trong và sau khi luyện tập sẽ giúp giảm tình trạng chuột rút và nhanh mệt.
ທາໃຫ້ຂໍ້ກະດູກແລະ ກ້າມເນື້ອມມື່ນ: ນໍ້າກວມສ່ວນຫຼາຍໃນບັນດາທາດແຫຼ້ວ, ທາດທາໃຫ້ມື່ນແລະ ແຜ່ນຮອງທີ່ຂໍ້ກະດູກແລະ ກ້າມເນື້ອ. ດື່ມນໍ້າກ່ອນ, ພາຍໃນແລະ ພາຍຫຼັງການເຝິກແອບຈະເຮັດໃຫ້ຫຼຸດຜ່ອນການຖືກເອັນປັ້ນແລະ ເຊົາເມືອຍໄດ້ໄວ.
Giảm calo: Nước thực sự có tác dụng giảm cân vì nước không chứa calo nhưng lại chiếm diện tích. Thay vì uống lon soda hay nước quả, hãy cầm 1 ly nước tinh khiết, bạn sẽ giảm được 200 calo trong chế độ ăn hằng ngày. Đồng thời nó còn giúp bạn cắt giảm tới 10 thìa đường.
ຫຼຸດຜ່ອນກາລໍ: ນໍ້າມີຄຸນປະໂຫຍດໃນການຫຼຸດນໍ້າໜັກຂອງຮ່າງກ່າຍຍ້ອນໃນນໍ້າບໍ່ມີກາລໍແຕ່ມັນກວມເອົາເນື້ອທີ່. ແທນທີ່ການດື່ມໂຊດາຫຼື ນໍ້າໝາກໄມ້ທີ່ເຮົາດື່ມນໍ້າບໍລິສຸດ, ເຮົາຈະຫຼຸດໄດ້200ກາລໍໃນການກິນດື່ມປະຈຸບັນ. ພ້ອມກັນນັ້ນຍັງຊ່ວຍໃຫ້ເຮົາຫຼຸດໄດ້ນໍ້າຕານ10ບ່ວງ.
Ngoài ra còn rất nhiều những lợi ích mà nước tinh khiết có thể mang lại cho con người. Vì vậy mà chúng tôi khuyên bạn nên uống nước tinh khiết đạt tiêu chuẩn mỗi ngày.
ນອກຈາກນັ້ນຍັງມີຄຸນປະໂຫຍດຫຼາຍຢ່າງທີ່ນໍ້າບໍລິສຸດສາມາດສົ່ງມາໃຫ້ຮ່າງກ່າຍຂອງຄົນເຮົາ. ຍ້ອນສະນັ້ນ, ຄົນເຮົາຕ້ອງດື່ມນໍ້າບໍລິສຸດບັນລຸຕາມມາດຕະຖານໃນແຕ່ລະມື້.

Cần bao nhiêu vốn để lắp đặt hệ thống lọc nước tinh khiết 88 m3/ngày của Việt An
ຕ້ອງການແຫຼ່ງທຶນເທົ່າໃດເພື່ອຕິດຕັ້ງລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ88ແມັດກ້ອນ/ມື້ຂອງຫວຽດອານ


Để sở hữu ngay hệ thống lọc nước công nghiệp chính hãng công suất 88 m3/ngày của Việt An thì bạn cần bỏ ra 21.900 USD
ເພື່ອໄດ້ເປັນເຈົ້າໃນການນໍາໃຊ້ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າອຸສາຫະກຳທີ່ເປັນຂອງແທ້ຂອງບໍລິສັດມີກຳລັງແຮງ88ແມັດກ້ອນ/ມື້ຂອງຫວຽດອານທີ່ເຮົາຕ້ອງການຕົ້ນທຶ.......21.900 USD.


Ngoài ra để hoàn thiện quy trình sản xuất thì bạn nên đầu tư mua thêm hệ thống máy chiết rót đóng bình tự động với giá giao động khoảng …. USD, một máy co màng bình tự động được dùng để co vòi bình, cổ bình, nắp chai và than chai, có nhiều chế độ nhiệt khác nhau để điều chỉnh cho đúng với nhu cầu sử dụng của người dùng. Máy chiết rót do Việt An sản xuất hoặc nhập khẩu từ Italy, Đức, Nhật, Trung Quốc theo yêu cầu của quý khách
Tất cả các sản phẩm này đều được Việt An cung cấp và cam kết chính hãng với giá hợp lý.


ນອກຈາກນັ້ນ, ເພື່ອເຮັດໃຫ້ສົມບູນຂັ້ນຕອງຜະລິດທີ່ເຮົາຕ້ອງລົງທຶນ ເພື່ອຕິດຕັ້ງຕື່ມລະບົບຈັກຮ່າຍນໍ້າ ອັດຕະໂນມັດມີລາຄາປະມານ.........USD, ຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ ເພື່ອນໍາໃຊ້ໃຫ້ການ ຫົດກ້ອກ, ຄໍ, ຝາ ແລະໂຕກະຕຸກ, ມີຫຼາຍລະດັບຄວາມຮ້ອນແຕກຕ່າງກັນເພື່ອປັບປຸງໄດ້ຕາມຄວາມ ຕ້ອງການຂອງຜູ້ນໍາໃຊ້. ຈັກໄດ້ນໍາເຂົ້າຢ່າງຄົບຊຸດ, ຮັບປະກັນດ້ານຄຸນນະພາບໄດ້ດີທີ່ສຸດ.
ຈັກຮ່າຍນໍ້າໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຜະລິດ ຫຼືນຳເຂົ້າແຕ່ບັນດາ ປະເທດຄື: ອີຕະລີ, ເຢຍລະມັນ, ຍີ່ປຸ່ນ, ຈີນຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າ.

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Phụ kiện đi kèm của dây chuyền lọc nước USAPEC 88

ຊິ້ນສ່ວນປະກອບຕື່ມຂອງເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າUSAPEC 88


Máy do công ty Cổ Phần Thương Mại Tổng Hợp Việt An sản xuất, nhập khẩu, phân phối và lắp đặt
ຈັກໄດ້ຜະລິດ, ນໍາເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍ ແລະ ຕິດຕັ້ງດ້ວຍບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ.

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 450 do công ty cổ phần TMTH Việt An cung cấp là một trong những thiết bị chuyên dụng, được dùng để chiết rót đóng bình nước uống tinh khiết tự động. Sản phẩm được sản xuất theo công nghệ chiết rót hiện đại của Hoa Kỳ. Với 3 công đoạn tự động sục rửa bình, chiết rót bình và xoáy nắp bình tự động (loại không có ren). Với 3 công đoạn này các doanh nghiệp sẽ tiết kiệm được rất nhiều chi phí sản xuất mà năng suất lại tăng gấp nhiều lần so với các loại máy chiết thông thường.

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 450 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປສະໜອງອອກແມ່ນໜຶ່ງໃນບັນດາອຸປະກອນໃຊ້ສະເພາະເພື່ອຮ່າຍນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຜະລິດຕາມເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ. ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຄື: ລ້າງຜ່ານກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າແລະ ຫັນຝາເອງ(ປະເພດບໍ່ມີຄ້ຽວຫັນ). ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນນີ້,ວິສາຫະກິດຈະປະຢັດໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຜະລິດແຕ່ປະສິດທິຜົນໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສູງຖ້າທຽບກັບຈັກຮ່າຍປະເພດຕ່າງໆ.

máy chiết rót bình 20 lít công suất 450 bình một giờ

Bạn cũng nên đầu tư thêm 1 Máy co màng bình, chai bán tự động với công suất 150-200 bình/giờ, 250-350 chai/giờ. Máy được dùng để co vòi bình, cổ bình, nắp chai và thân chai, có nhiều chế độ nhiệt khác nhau để điều chỉnh cho đúng với nhu cầu sử dụng của người dùng. Máy được sản xuất tại Việt An hoặc nhập khẩu từ các nước tiên tiến như Italy, Mỹ, Đức, Nhật, Hàn... theo yêu cầu của quý khách.

ເຮົາຕ້ອງຊື້ຕື່ມຈັກຫົດແຜ່ນກະຕຸກ, ກວດເຄິ່ງອັດຕະໂນມັດມີກຳລັງແຮງ150-200ກະຕຸກ/ຊົ່ວໂມງ, 250-350ກວດ/ຊົ່ວໂມງ. ຈັກໄດ້ນຳໃຊ້ເພື່ອການທໍ່ຢາງກະຕຸກ, ຄໍກະຕຸກ, ຝາກວດແລະ ໂຕກະຕຸກ, ຈັກມີການກຳນົດຄວາມຮ້ອນແຕກຕ່າງກັນເພື່ອປັບປຸງໃຫ້ເໝາະສົມກັບການນຳໃຊ້ຂອງຄົນເຮົາ. ຈັກໄດ້ຜະລິດທີ່ໂຮງງານຫວຽດອານຫຼືໄດ້ນຳເຂົ້າແຕ່ບັນດາປະເທດພັດທະນາຄື: ອີຕະລີ, ອາເມລິກາ, ເຢຍລະມັນ, ຍີ່ປຸນ, ເກົາຫຼີ...ຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງລູກຄ້າ.

Máy co màng thủ công

 

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO66ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC88

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus