• cờ Việt Nam Vietnamese
 • cờ english English
 • cờ lào Laos
 • cờ campuchia Cambodia
 • cờ thái lan Thailand
 • cờ indonesia Indonesia
 • cờ philippines
Philipins
 • cờ myanmar Myanmar
Dây chuyền lọc nước 15000l VAIA15000

ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO330ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC330

ຕິດຕໍ່

Hệ thống dây chuyền lọc nước RO tinh khiết USAPEC330 công suất 330 m3/ngày chất lượng- dễ sử dụng ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO USAPEC 330 ມີກຳລັງແຮງ330ແມັດກ້ອນ/ມື້

 • Tiêu chuẩn: ISO 9001:2015
 • ມາດຕະຖານ: ISO 9001:2015
 • Model: USAPEC330
 • ແບບຜະລິດຕະພັນ: USAPEC330
 • Niên hạn máy: 15 năm
 • ອາຍຸນໍາໃຊ້ເຄື່ອງຈັກ: 15ປີ.
 • Xuất xứ: Việt An-Việt Nam
 • ທີ່ມາ: ຫວຽດອານ-ຫວຽດນາມ.
 • Miễn phí: 100% vận chuyển toàn quốc
 • ຟຣີ100%ໃນການຂົນສົ່ງທົ່ວປະເທດ.
 • Miễn phí: 100% lắp đặt
 • ຟຣີ100%ໃນການຕິດຕັ້ງ.

ສາລະບານ: ສາຍຕອງນໍ້າ , RO-USAPEC

ລະຫັດຜະລິດຕະພັນ: USAPEC 330

 • ພັນລະນາ
 • ຕົວເລກເຕັກນິກແລະ ການປະກອບເຄື່ອງຈັກ
 • ຮູບພາບ

ລະອຽດຜະລິດຕະພັນ

 Sử dụng dây chuyền lọc nước để sản xuất nước tinh khiết đóng bình đang là việc cấp thiết hiện nay. Nguồn nước sạch đang thiếu thốn, thị trường người tiêu dùng đang rất cần nước sạch để sử dụng hằng ngày, bảo vệ sức khoẻ của chính họ và người thân của họ. 

Ảnh tập thể công ty Việt An

Sử dụng dây chuyền lọc nước để sản xuất nước tinh khiết đóng bình đang là việc cấp thiết hiện nay. Nguồn nước sạch đang thiếu thốn, thị trường người tiêu dùng đang rất cần nước sạch để sử dụng hằng ngày, bảo vệ sức khoẻ của chính họ và người thân của họ. Vì vậy mà Việt An cung cấp hệ thống dây chuyền lọc nước RO tinh khiết 330 m3/ngày sử dụng cột lọc inox autovan. Model USAPEC330 tương ứng với công suất lọc lên tới 330 m3 nước tinh khiết mỗi ngày, đây là công suất lớn, chất lượng nước đảm bảo phù hợp với các cơ sở sản xuất nước uống quy mô lớn.ນໍາໃຊ້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າເພື່ອຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກແມ່ນວຽກງານທີ່ມີຄວາມຮີບຮ້ອນສຸດໃນປະຈຸບັນ. ແຫຼ່ງນໍ້າສະອາດກຳລັງຖືກຂາດເຂີນ, ຜູ້ບໍລິໂພກມີຄວາມຕ້ອງການນໍ້າສະອາດເພື່ອການນໍາໃຊ້ປະຈຳວັນ, ຮັກສາສຸຂະພາບຂອງຕົນແລະ ຄອບຄົວ. ຍ້ອນສະນັ້ນບໍລິສັດຫວຽດອານໄດ້ສະໜອງລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO ມີກຳລັງແຮງ330ແມັດກ້ອນ/ມື້, ນຳໃຊ້ເສົາກັ່ນຕອງສະແຕນເລດວານອັດຕະໂນມັດ. ແບບຜະລິດຕະພັນUSAPEC330ເໝາະສົມກັບກຳລັງແຮງກັ່ນຕອງເຖິງ330ແມັດກ້ອນນໍ້າບໍລິສຸດ/ມື້, ນີ້ແມ່ນກຳລັງແຮງທີ່ສູງ,ຄຸນນະພາບຂອງນໍ້າໄດ້ຮັບປະກັນ, ເໝາະສົມກັບບັນດາໂຮງງານຜະລິດນໍ້າດື່ມມີຂະໜາດໃຫຍ່.

Nếu bạn đang có nhu cầu về Hệ thống lọc nước RO 330 m3/ngày thì hãy tham khảo bài viết dưới đây của Công ty Cổ phần Thương mại Tổng hợp Việt An để biết thêm thông tin về sản phẩm.ຖ້າວ່າເຈົ້າມີຄວາມຕ້ອງການກ່ຽວກັບລະບັບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ RO 330ແມັດກ້ອນ/ມື້ຈົ່ງກວດເບິ່ງບົດຂຽນລຸ່ມນີ້ຂອງບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປເພື່ອຮັບຮູ້ກ່ຽວກັບຜະລິດຕະພັນ. 

Đặc điểm của hệ thống lọc nước 330 m3/ngày – USAPEC330 do việt an cung cấpຈຸດສະເພາະຂອງລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າມີກຳລັງແຮງ330ແມັດກ້ອນ/ມື້-USAPEC330ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານສະໜອງ. 

Hiện nay thị trường nước uống đóng bình, đóng chai đang rất sôi động. Chính vì vậy mà các doanh nghiệp đang dần chuyển từ dây chuyền lọc nước cũ, lạc hậu sang dây chuyền lọc nước tinh khiết đóng bình USAPEC 330 có công suất lớn để đáp ứng được nhu cầu đó của người tiêu dùng.ປະຈຸບັນໃນທ້ອງຕະຫຼາດນໍ້າດື່ມໃສ່ກວດ, ໃສ່ກະຕຸກມີຄວາມຟົດຟື້ນຫຼາຍ. ຍ້ອນສະນັ້ນນັກທຸລະກິດຫຼາຍຄົນກຳລັງຫັນປ່ຽນແທນແຕ່ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າເກົ່າເປັນລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກUSAPEC 330 ມີກຳລັງແຮງສູງເພື່ອຕອບສະໜອງໄດ້ຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ. 

Nói về công nghệ thì có thể nói, hệ thống lọc nước RO đang thống lĩnh thị trường hiện nay với những cải tiến và đột phá. Sở hữu dây chuyền lọc nước RO USAPEC 330 thì bạn hoàn toàn có thể yên tâm kinh doanh nước đóng bình, cạnh tranh với các đơn vị lớn. ກ່ຽວກັບເທັກໂນໂລຮີທີ່ເຮົາສາມາດເວົ້າໄດ້ວ່າເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າROກຳລັງຄອງຄວາມເປັນເຈົ້າໃນທ້ອງຕະຫຼາດປະຈຸບັນດ້ວຍບັນດາການດັດແປງແລະ ບຸກທະລຸ. ນໍາໃຊ້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າRO USAPEC 330 ທີ່ເຮົາສາມາດອຸ່ນໃຈໄດ້ກ່ຽວກັບດ້ານດຳເນີນທຸລະກິດຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກເພື່ອການແກ່ງແຍ່ງກັບບັນດາໂຮງງານຕ່າງໆ. 

Bởi đây là dòng dây chuyền lọc nước ứng dụng công nghệ lọc nước hiện đại của Hoa Kỳ với khả năng lọc sạch đến tận cùng những vật chất tồn tại trong nước, giúp nước trong hơn, sạch 100% và đảm bảo an toàn cho sức khoẻ.Sử dụng dây chuyền lọc nước tinh khiết đóng bình RO USApec 330- 330 m3/ngày công suất lớn đảm bảo cho ra nguồn nước sạch lớn, phân phối sản phẩm chất lượng đến được tay của đại đa số khách hàng. Chính vì vậy mà Việt An luôn giúp khách hàng thi công lắp đặt hệ thống sản xuất nước tinh khiết, đảm bảo tốt.

ຍ້ອນນີ້ເປັນລຸ່ນລະບົບກັນຕອງນໍ້ານໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຮີກັ່ນຕອງນໍ້າເປັນລຳດັບທີໜຶ່ງຂອງອາເມລິກາດ້ວຍຄວາມສາມາດກັ່ນຕອງໄດ້ຢ່າງສະອາດບັນດາສິ່ງເສດເຫຼືອທີ່ມີໃນນໍ້າ, ເຮັດໃຫ້ນໍ້າມີຄວາມໃສແຈ້ງ, ສະ ອາດ100% ແລະຮັບປະກັນຄວາມປອດໄພໃຫ້ສຸຂະພາບ. ນໍາໃຊ້ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກ RO USA PEC330-330ແມັດກ້ອນ/ມື້ມີກຳລັງແຮງໃຫຍ່,ຮັບປະກັນໃຫ້ແຫຼ່ງນໍ້າສະອາດໃຫຍ່, ຈຳໜ່າຍ ຜະລິດຕະພັນທີ່ມີຄຸນນະພາບເຖິງລູກຄ້າທັງຫຼາຍ. ຍ້ອນສະນັ້ນຫວຽດອານຈະຊ່ວຍໃຫ້ລູກຄ້າໃນການ ຕິດຕັ້ງລະບົບຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດຮັບປະກັນໄດ້ດີທີ່ສຸດ.

• Đầu tiên nước qua hệ thống lọc kim loại nặngທຳອິດນໍ້າຈະຜ່ານລະບົບກັ່ນຕອງໂລຫະໜັກ

• Tiếp đó đến hệ thống lọc bằng than hoạt tính loại bỏ chất gây mùi, màu trong nước.ຫຼັງຈາກນັ້ນຈະຜ່ານລະບົບກັ່ນຕອງດ້ວຍຖ່ານກັ່ນເພື່ອການປະຖີ້ມບັນດາທາດເກີດກິ່ນ, ສີມີໃນນໍ້າ. 

• Tiếp tục qua hệ thống làm mềm nước, trong đó có các hạt nhựa trao đổi ion để loại bỏ cặn canxi trong nước.ຕໍ່ໄປຈະຜ່ານລະບົບເຮັດໃຫ້ນໍ້າອ່ອນລົງ, ໃນນັ້ນມີບັນດາເມັດຢາງແລກປ່ຽນອີອົງເພື່ອປະຖີ້ມເສດການຊີອອມໃນນໍ້າ. 

• Nước được đi đến hệ thống lọc RO để lọc nước. Đây là công đoạn quan trọng giúp loại bỏ những chất có hại trong nguồn nước.ນໍ້າຈະໄດ້ຜ່ານລະບົບກັ່ນຕອງROເພື່ອການກັ່ນຕອງ. ນີ້ແມ່ນຂັ້ນຕອງສຳຄັນທີ່ສຸດຊ່ວຍປະຖີ້ມບັນດາສິ່ງເສດເຫຼືອທີ່ມີຜົນຮ້າຍໃນແຫຼ່ງນໍ້າ. 

• Nước sau lọc qua màng RO được sát khuẩn bằng công nghệ Ozone và đèn cực tím UV.ນໍ້າພາຍຫຼັງໄດ້ກັ່ນຕອງຜ່ານແຜ່ນROຈະໄດ້ຂ້າເຊື້ອດ້ວຍເທັກໂນໂລຮີໂອໂຊນແລະ ໂຄມUV.

• Xử lý tráng rửa vỏ bình và thực hiện công đoạn chiết rót trong phòng kín đã được khử trùng.ແກ້ໄຂການລ້າງກະຕຸກເປົ່າແລະ ປະຕິບັດຂັ້ນຕອນຮ່າຍນໍ້າໃນຫ້ອງໄດ້ຂ້າເຊື້ອ.

Ưu điểm của Hệ thống sản xuất nước tinh khiết 330 m3/ ngày – USAPEC330ຈຸດພົ້ນເດັ່ນຂອງລະບົບຜະລິດນໍ້າບໍລິສຸດມີກຳລັງແຮງ330ແມັດກ້ອນ/ມື້-USAPEC330

Nói về ưu điểm của Hệ thống lọc, sản xuất nước đóng bình USAPEC330 thì ta phải kể đến những điểm sau:ຈຸດພົ້ນເດັ່ນຂອງລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດUSAPEC330ລວມມີ:

 Là dây chuyền hiện đại sử dụng công nghệ RO trong sản xuất nước uống tinh khiết, mang đến nguồn nước thanh khiết, an toàn, bảo vệ sức khoẻ.

ແມ່ນລະບົບທີ່ທັນສະໄໝ, ນໍາໃຊ້ເທັກໂນໂລຮີROໃນຜະລິດນໍ້າດື່ມບໍລິສຸດ, ສົ່ງມາໃຫ້ເຮົາແຫຼ່ງນໍ້າສະອາດ, ມີຄວາມປອດໄພ, ຮັກສາສຸຂະພາບ. 

Hệ thống lọc hoạt động theo nguyên lý thẩm thấu ngược, dễ dàng sử dụng và vận hành. Việc bơm và ngắt có thể được tự động giúp tiết kiệm đáng kể chi phí vận hành và thuê nhân công.

ລະບົບກັ່ນຕອງໄດ້ເຄື່ອນໄຫວຕາມຫຼັກການຊຶມໄຫຼຄືນ, ສະດວກໃນການນໍາໃຊ້ແລະ ຄົບຄຸມ. ການສູບແະ ປິດນໍ້າໄດ້ປິດເອງຊ່ວຍເຮົາປະຢັດໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍແລະ ຄ່າເຊົ່າງຈ້າງກຳມະກອນ.

 Dây chuyền lọc nước chất lượng có tuổi thọ cao, ít phải bảo trì sửa chữa. Sử dụng lâu dài lên đến 20 năm.

ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າມີຄຸນນະພາບສູງ, ສະນັ້ນມີການນໍາໃຊ້ໄດ້ດົນນານ, ການສ້ອມແປງຈະເກີດຂຶ້ນນ້ອຍ. ເວລານໍາໃຊ້ສາມາດໄດ້ເຖິງ20ປີ.

 Công suất là 330- 330 m3/ngày , sản xuất được một lượng lớn nước tinh khiết đến người tiêu dùng.

ມີກຳລັງແຮງ330-330ແມັດກ້ອນ/ມື້ມີກຳລັງ, ຜະລິດໄດ້ນໍ້າບໍລິສຸດມີປະລິມານໃຫຍ່ສົ່ງມາເຖິງຜູ້ບໍລິໂພກ. 

Dây chuyền lọc nước Việt An có khả năng tiết kiệm điện 10 - 30% so với các sản phẩm lọc nước thông thường khác.

ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດຫວຽດອານສາມາດປະຢັດໄຟຟ້າໄດ້10-30%ທຽບກັບບັນດາຜະລິດຕະພັນກັ່ນຕອງນໍ້າຕ່າງໆ. 

Là dòng công nghệ tiên tiến nên bạn hoàn toàn có thể yên tâm về nguồn nước lọc thành phẩm. Chúng tôi đảm bảo nguồn nước đạt tiêu chuẩn Bộ Y Tế. Đảm bảo được cấp phép để phân phối sản phẩm cho thị trường.

ແມ່ນຜະລິດຕະພັນທີ່ມີເທັກໂນໂລຮີທັນສະໄໝດສະນັ້ນຈະເຮັດໃຫ້ເຮົາມີຄວາມອຸ່ນໃຈກ່ຽວກັບແຫຼ່ງນໍ້າທີ່ໄດ້ກັ່ນຕອງອອກ.ພວກຂ້າພະເຈົ້າຮັບປະກັນໄດ້ແຫຼ່ງນໍ້າບັນລຸຕາມມາດຕະຖານຂອງກະຊວງສາທາລະນະສຸກ. ຮັບປະກັນການໄດ້ຮັບອະນຸຍາດເພື່ອການຈຳໜ່າຍອອກໃນທ້ອງຕະຫຼາດ.

 Lưu ý khi sử dụng Hệ thống lọc nước RO 330 m3/ngày – USAPEC330ຄວາມໃສ່ໃຈເວລານໍາໃຊ້ລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າ RO 330ແມັດກ້ອນ/ມື້ – USAPEC330

Tuy là dòng công nghệ chất lượng cao nhưng bạn vẫn cần phải lưu ý một số vấn đề khi sử dụng. Người ta nói “của bền tại người” do đó hãy lưu ý những điều sau đây khi vận hành máy móc:ເຖິງແມ່ນວ່າເປັນລຸ່ນຜະລິດຕະພັນທີ່ມີຄຸນນະພາບສູງແຕ່ໃນການນໍາໃຊ້ເຮົາກໍ່ຕ້ອງການໃສ່ໃຈບາງບັນຫາເວລານໍາໃຊ້. ຄົນເຮົາເຄີຍເວົ້າວ່າ“ຂອງທົນເພາະຜູ້ໃຊ້” ຍ້ອນສະນັ້ນຕ້ອງມີຄວາມໃສ່ໃຈເວລາຄົບຄຸມເຄື່ອງຈັກ: 

+ Định kì kiểm tra hệ thống lọc, kiểm tra xem các linh kiện máy móc hoạt động có tốt không.

ຕ້ອງກວດກາລະບົບກັ່ນຕອງຕາມກຳນົດ, ກວດເບິ່ງເຄື່ອງອາໄຫຼຂອງຈັກເຄື່ອນໄຫວໄດ້ດີບໍ່.

+ Tiến hành vệ sinh vật liệu lọc nước định kỳ để đảm bảo màng lọc luôn được thông thoáng, tốt cho việc lưu thông hệ thống lọc nước, giúp lọc sạch hơn và nhanh hơn.

ຕ້ອງດຳເນີນການເຮັດອະນາໄມເຄື່ອງອຸປະກອນກັ່ນຕອງຕາມການກຳນົດເພື່ອຮັບປະກັນແຜ່ນກັ່ນໄດ້ປອດໂປ່ງ, ເຮັດໃຫ້ການເຄື່ອນໄຫວຂອງລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າໄດ້ສະອາດແລະ ເກີດຂຶ້ນຢ່າງທັນໄວ. 

Trên đây là những thông tin chi tiết về Hệ thống lọc nước tinh khiết RO 330 m3/ngày sử dụng cột lọc inox autoval. Hệ thống chuyên dùng để lọc, xử lý nước công suất lớn có chất lượng tại Việt Nam hiện nay. Sản phẩm này cũng được rất nhiều khách hàng ở nước ngoài lựa chọn sử dụng. Nếu bạn đang có nhu cầu mua dây chuyền lọc nước công suất 330 m3 mỗi ngày thì hãy liên hệ với Công ty Việt An để được chúng tôi tư vấn sản phẩm phù hợp với quy mô kinh doanh của bạn. Với bề dày kinh nghiệm trong thi công phân phối hệ thống lọc chất lượng, Việt An chắc chắn sẽ khiến bạn hài lòng ở mức cao. Hân hạnh được đồng hành và mang đến cho bạn sản phẩm tốt.

ນີ້ແມ່ນບັນດາຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບລະບົບກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດ RO 330ແມັດກ້ອນ/ມື້, ນຳໃຊ້ເສົາກັ່ນຕອງສະແຕນເລດວານອັດຕະໂນມັດ. ລະບົບໃຊ້ສະເພາະໃຫ້ການກັ່ນຕອງ, ແກ້ໄຂນໍ້າມີກຳລັງແຮງສູງ, ມີຄຸນນະພາບສູງລຳດັບທີ1ທີ່ຫວຽດນາມໃນປະຈຸບັນ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ລູກຄ້າຫຼາຍຄົນພາຍໃນແລະ ຕ່າງປະເທດຄັເລືອກນໍາໃຊ້. ຖ້າເຈົ້າມີຄວາມຕ້ອງການຊື້ເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າກຳລັງແຮງ330ແມັດກ້ອນ/ມື້ຈົ່ງຕິດຕໍ່ກັບບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ, ພວກຂ້າພະເຈົ້າຈະໃຫ້ຄຳປຶກສາຜະລິດຕະພັນທີ່ເໝາະສົມກັບຂະໜາດດຳເນີນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ. ດ້ວຍປະສົບການໃນການດຳເນີນ, ຈຳໜ່າຍລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງທີ່ມີຄຸນນະພາບ, ແນ່ນອນວ່າຫວຽດອານຈະເຮັດໃຫ້ລູກຄ້າທັງຫຼາຍມີຄວາມພໍໃຈທີ່ສຸດ. ເປັນກຽດໄດ້ພ້ອມເດີນທາງແລະ ສົ່ງມາໃຫ້ແກ່ລູກຄ້າທັງຫຼາຍຜະລິດຕະພັນທີ່ດີທີ່ສຸດ. 

ເບິ່ງລະອຽດບົດຂຽນ

Phụ kiện đi kèm của dây chuyền lọc nước USAPEC 330

ຊິ້ນສ່ວນປະກອບຕື່ມຂອງເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າ USAPEC 330


Máy do công ty Cổ Phần Thương Mại Tổng Hợp Việt An sản xuất, nhập khẩu, phân phối và lắp đặt
ຈັກໄດ້ຜະລິດ, ນໍາເຂົ້າ, ຈຳໜ່າຍ ແລະ ຕິດຕັ້ງດ້ວຍບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປ.

Máy chiết rót đóng bình tự động 3 trong 1 VAQGF 900 do công ty cổ phần TMTH Việt An cung cấp là một trong những thiết bị chuyên dụng, được dùng để chiết rót đóng bình nước uống tinh khiết tự động. Sản phẩm được sản xuất theo công nghệ chiết rót hiện đại của Hoa Kỳ. Với 3 công đoạn tự động sục rửa bình, chiết rót bình và xoáy nắp bình tự động (loại không có ren). Với 3 công đoạn này các doanh nghiệp sẽ tiết kiệm được rất nhiều chi phí sản xuất mà năng suất lại tăng gấp nhiều lần so với các loại máy chiết thông thường.

ຈັກຮ່າຍນໍ້າໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ3ຂັ້ນຕອນໃນ1ຈັກVAQGF 900 ໄດ້ບໍລິສັດຫວຽດອານຫຸ້ນສ່ວນການຄ້າທົ່ວໄປສະໜອງອອກແມ່ນໜຶ່ງໃນບັນດາອຸປະກອນໃຊ້ສະເພາະເພື່ອຮ່າຍນໍ້າບໍລິສຸດໃສ່ກະຕຸກແບບອັດຕະໂນມັດ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ໄດ້ຜະລິດຕາມເຕັກໂນໂລຢີທີ່ທັນສະໄໝສຸດຂອງອາເມລິກາ. ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນແບບອັດຕະໂນມັດຄື: ລ້າງຜ່ານກະຕຸກ, ຮ່າຍນໍ້າແລະ ຫັນຝາເອງ(ປະເພດບໍ່ມີຄ້ຽວຫັນ). ດ້ວຍ3ຂັ້ນຕອນນີ້,ວິສາຫະກິດຈະປະຢັດໄດ້ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຜະລິດແຕ່ປະສິດທິຜົນໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສູງຖ້າທຽບກັບຈັກຮ່າຍປະເພດຕ່າງໆ.

máy chiết rót bình 20 lít công suất 900 bình một giờ

Máy sử dụng sức nóng của hơi nước để co màng giúp màng co toàn thân bình đẹp, không bị nhăn. Tốc độ co màng nhanh
Máy được thiết kế có 1 nồi hơi và 1 buồng co màng.

ຈັກນໍາໃຊ້ຄວາມຮ້ອນຂອງອາຍນໍ້າເພື່ອຫົດແຜ່ນຊ່ວຍໃຫ້ແຜ່ນຫົດໃນໂຕກະຕຸກມີຄວາມສວຍງາມ, ບໍ່ຖືກເປັນຮອຍ. ມີການຫົດແຜ່ນຢ່າງໄວວາ.
ຈັກໄດ້ອອກແບບລວມມີ1ໝໍ້ຜະລິດອາຍນໍ້າແລະ 1ຫ້ອງຫົດແຜ່ນ.

Buồng co màng được làm bằng chất liệu thép không gỉ thích hợp với môi trường ẩm ướt. Dễ vệ sinh, độ bền cao trên 15 năm

ຫ້ອງຫົດແຜ່ນໄດ້ເຮັດດ້ວຍວັດຖຸພັນສະແຕນເລດ, ເໝາະສົມກັບສະພາບແວດລ້ອມທີ່ປຽກຊຸ່ມ. ສະດວກໃນການເຮັດອະນາໄມແລະ ມີຄວາມທົນທານສູງເກີນ15ປີ.

Máy co màng bình 20l bằng hơi nước


 

ຮູບພາບ

Hỏi đáp & đánh giá ລະບົບເຄື່ອງກັ່ນຕອງນໍ້າບໍລິສຸດRO330ແມັດກ້ອນ/ມື້ USAPEC330

0/5

0 đánh giá và hỏi đáp

5 Sao
compelete
0
4 Sao
compelete
0
3 Sao
compelete
0
2 Sao
compelete
0
1 Sao
compelete
0

Bạn có vấn đề cần tư vấn?

Gửi câu hỏi

Bạn chấm bài viết này bao nhiêu sao?

Hủy
ຮັບການສົ່ງເສີມຊື້ເຄື່ອງ
share-zalo
share-youtube
share-facebook
share-twiter
share-google-plus